sağolun ben de iyiyim bugün sağlık ocağında aşı vurdular kolum çok fena ağrıyor.bide miniğimin kalp sesini dinlemeye çalıştık ama yerinde durmadığı için zorlandık baya...ya bide 3 aydır idrar yollarımdaki iltihap kurumadı hep iltihap çıkıyor.antibiyotikde içtim ama yok olmuyor..
bizim bilgisayarda resim yok olsa denerdim siz bi deneyin merak ettim :1ninca:cnm siteye girişte dowland yazıyo programı indirip kurduktan ssonra
ilk sayfaya kendı resmini yükle nexte bas digerine eşininkini yine next
sonra bebiş çıkıyor zaten
bilgisayarda resimleriniz olması lazım yüklemen için dene bi bakalım
sağolun ben de iyiyim bugün sağlık ocağında aşı vurdular kolum çok fena ağrıyor.bide miniğimin kalp sesini dinlemeye çalıştık ama yerinde durmadığı için zorlandık baya...ya bide 3 aydır idrar yollarımdaki iltihap kurumadı hep iltihap çıkıyor.antibiyotikde içtim ama yok olmuyor..
geçmiş olsun canım. intihap olayı biraz inatçı oluyor arkadaşım. günlük ped falan kullanmamaya çalış. hergün çamaşırını değiştir. bide kuru tutmaya çalış kendini tatlım ayaklarındanda üşütme arkadaşım. umarım en kısa zamanda geçer. aşı için bişey demedi bana doktorum ama p.tesi sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracağım. onlar söylerler sanırım ne zaman yapılacağını.
ay kızlar ne cici bebekyim olcak gosteriyo yesil gozlu cok guzel kız oglan denedim aman boylemi olcak bebeyim
bizim bilgisayarda resim yok olsa denerdim siz bi deneyin merak ettim :1ninca:
tetenoz mu canım? ay maşallah kıpır kıpır demek bebişiniz. canım sirkeli suyla yıkanmayı denesene. yerimseniben
anladım cnm benım gittigim yer hastane oldugundan oonu düşünerek söledim
ozaman senın doktor gerçekten detaycı istedigine göre mutlaka vardır bildigi umarım
temiz çıkar senın için dua edecem
kızlar iyi geceler ben dayatım sabah esimle 6 da kahvaltiya kalkicam sabaha kadar hep cise kalk uyamiyoz zaten kendinize ve kucuk meleklerinize cici bakin kızlar optum bebisleri bye
ay kızlar bayıldım ya bu ise erkek bebeyimiz babaya az bana kızda oyle az bana az babaya benziyo cok guzel bisi sabah esim uyansin hemen gostercem ona kaydirigubbakcemile3
ewet canım...deneyeyim canım ya ne kaybederim de ne faydası varmış??
ewet canım...deneyeyim canım ya ne kaybederim de ne faydası varmış??
canım arya demişti 1,2 litre suya elma sirkesi katıp üstünemi oturmuştu ne çok ii gelmişti.ama tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyom arya biliyo sabah gir sor istersen.heömen geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?