2010 Şubat Anneleri

geçmiş olsun canım. intihap olayı biraz inatçı oluyor arkadaşım. günlük ped falan kullanmamaya çalış. hergün çamaşırını değiştir. bide kuru tutmaya çalış kendini tatlım ayaklarındanda üşütme arkadaşım. umarım en kısa zamanda geçer. aşı için bişey demedi bana doktorum ama p.tesi sağlık ocağına gidip kayıt yaptıracağım. onlar söylerler sanırım ne zaman yapılacağını.

bizim bilgisayarda resim yok olsa denerdim siz bi deneyin merak ettim :1ninca:

tetenoz mu canım? ay maşallah kıpır kıpır demek bebişiniz. canım sirkeli suyla yıkanmayı denesene. yerimseniben

ewet canım geçmiyor.iç çamaşırımı hep ütülerim ama işte inat etti.ya zaten doktorlar pek karışmıyor aşı işlerine banada sağlık ocağında dediler ama ağrı yapıyooo bir ay sonra 2 dozu yapıcaklar.

bizim bilgisayarda resim yok olsa denerdim siz bi deneyin merak ettim :1ninca:

tetenoz mu canım? ay maşallah kıpır kıpır demek bebişiniz. canım sirkeli suyla yıkanmayı denesene. yerimseniben

ewet canım...deneyeyim canım ya ne kaybederim de ne faydası varmış??

ay kızlar bayıldım ya bu ise erkek bebeyimiz babaya az bana kızda oyle az bana az babaya benziyo cok guzel bisi sabah esim uyansin hemen gostercem ona kaydirigubbakcemile3

bi de artık özel hastanelere tahlil parasını vermiyormuş devlet.
gereksiz tahlil istemeyi engellemek için, yani gereksiz tahlil isterse doktorun zararına.
ama eğer ücreti sizden ayrıyeten alıyorsa o başka tabi
ben 3lüyü özel hastanede ücretsiz yaptırdım.

kızlar iyi geceler ben dayatım sabah esimle 6 da kahvaltiya kalkicam sabaha kadar hep cise kalk uyamiyoz zaten kendinize ve kucuk meleklerinize cici bakin kızlar optum bebisleri bye

ay kızlar bayıldım ya bu ise erkek bebeyimiz babaya az bana kızda oyle az bana az babaya benziyo cok guzel bisi sabah esim uyansin hemen gostercem ona kaydirigubbakcemile3

cnm bak bunu sınırı varmış ücretli bir program sanıırm bu demo sadece şimdi çok fazla yapmakı eşine göstermeyede kaydirigubbakcemile3kalsın benımkı bitti çünki yapamıyorum şimdi :umursamaz:

kızlar bende çıkıyorum ya gözümü pencere kenarına vurdum da bakamıyorum şimdi ağrıyor.bide yarın iftarda misafirim war şimdi dinleneyim bari biraz yarın canım çıkacak

ewet canım...deneyeyim canım ya ne kaybederim de ne faydası varmış??

canım arya demişti 1,2 litre suya elma sirkesi katıp üstünemi oturmuştu ne çok ii gelmişti.ama tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyom arya biliyo sabah gir sor istersen.heömen geçmişti.

canım arya demişti 1,2 litre suya elma sirkesi katıp üstünemi oturmuştu ne çok ii gelmişti.ama tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyom arya biliyo sabah gir sor istersen.heömen geçmişti.

yo ben de denedim çok iyi geliyor... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…