2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar umarım herkes için çooook güzel bir gün olur.opuyorumnanaktan

canım arya demişti 1,2 litre suya elma sirkesi katıp üstünemi oturmuştu ne çok ii gelmişti.ama tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyom arya biliyo sabah gir sor istersen.heömen geçmişti.

cnm benim dr demişti 1 lt suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi.iç çamaşırı sürekli değişecek ve ped türü şeyler kullanılmayacak.bende işe yaradı dr öneriside gönül rahatlığıyla yapabilir bakteri ya da idrar yolu iltihabı olan arkadaşlar.

saol cnm bende deniyeyim bakalım.

naber kızlar...
canım elmaşekeri istiyorrr ama bulamıyorum. hiç yararlı birşey değil ama napıyım geçen rüyamda gördüm. sizce bir alternatifi var mıdır?

cnm nette tarifi var gıda boyası koymadan kendin yapabilirsin hatta 1 tanede bana yapcokacimcoook

Günaydın hanımlar ve bebişler Hayırlı ve güzel günler diliyorum hepimize inşallah nasılsınız...

günaydın kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız yaklaşık 30 sayfadır geçmişi okuyorum...

sağlıkla gelsin canım oğluşun...

bu seferde 1 kıza 4 erkek düşücek kaydirigubbakcemile3

canım ya merterde nerden aldın bende istiyorum bulamadım bi türlü.....

hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun oğluşun... sağlıkla gelsin inşallah....

randevun bugün kaçta canım hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah.... :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyorum inşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz biz bu gün tam yolun yarısındayız maşşallah ama kızım hala oynamıyo:S sizin bebekler nasıl

günaydın kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız yaklaşık 30 sayfadır geçmişi okuyorum...

randevun bugün kaçta canım hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah.... :Saruboceq:

canım sonuçlar için saat 5 te gel dediler ama ben dayanamayayıp biraz daha erken gidebilirim. çıktıysa alırım çıkmazdıysa beklerim bakalım

gülşah maşşallah allah esirgesin yaa benim kızım neden oynamıyooo tembel olsun istemiyom babası karnımı dinlemekten bıkta neden atmıyo diye deli oluyoz atsın artık yaaa çok iztiyorum onun orda oldugunu hissetmemin tek yolu buuu ben burdayım desin bana yoksa ben kendimi rüyada sanmaya devam edicem (((((((

günaydın limon inş hayırlı haberlerle gelirsin dert etme iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun

günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun..

YAREN geçmişde haberlerini göremedim gelişmeler neler kız anlat..
oğluşumuz nasılmış

sağolasın gülşah teyzesi oğlumuz gayet iyiymiş. 330 gr olmuş..boyunu söylemedi ama bu defa. dr gayet sağlıklı dedi..geçen defa kalp kapakçıkları için erken demişti, bu defa uzun uzun kalbini, omiriliğini inceledi. bir problem yok,gayet sağlıklı dedi, çok şükür..

ayyy pek tatlıydı ya, canım oğlum, şimdiden özledim. :gitme: 12 ekimde gidicem yeniden..

ayrıntılı ultrasonu sordum, bence bir problem yok ama içini rahatlatmak için yaptırabilirsin dedi.

öyle işte :asigim:

Kızlar benım bebeiş 18 haftalık oldu ama ben hiç birşey hissdemedim henüz yaa ve karnımda agrılar oluyor ...akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…