canım arya demişti 1,2 litre suya elma sirkesi katıp üstünemi oturmuştu ne çok ii gelmişti.ama tam olarak ne kadar olduğunu bilmiyom arya biliyo sabah gir sor istersen.heömen geçmişti.
sağolun ben de iyiyim bugün sağlık ocağında aşı vurdular kolum çok fena ağrıyor.bide miniğimin kalp sesini dinlemeye çalıştık ama yerinde durmadığı için zorlandık baya...ya bide 3 aydır idrar yollarımdaki iltihap kurumadı hep iltihap çıkıyor.antibiyotikde içtim ama yok olmuyor..
kızlar belkı biliyorsunuzdur ben yeni keşfettigimden yazım dedim
aşagıdakı programı indirip kendınızın ve eşinizin resmini yükleyip bebeginizin kıme benzıyecegını görüyorsunuz gerçekten çok keyifli tavsiye ederimLuxand - BabyMaker
naber kızlar...
canım elmaşekeri istiyorrr ama bulamıyorum. hiç yararlı birşey değil ama napıyım geçen rüyamda gördüm. sizce bir alternatifi var mıdır?
Merhaba Kızlar çok fazla internete giremiyorum ve sizi takip edemiyorum kusura bakmayın. Bugün minişimin cinsiyetini öğrendik ve 3 lü testimizi olduk. Erkek olacak. Bebişlerin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar tebrik ederim tekrar Allah analı babalı sağlıkla uzun ömürle büyütsün... hihoyyyt
bu erkek bebeklerde çok kıskanç olmaya başladı ama topiğe bi kız haberi geliyor arkasından hemen erkek.bugün 2 kız 1 erkek bebeğimizin haberi geldi şimdi yine eşitlendiler.amaaa erkekler çok olsun kızlar ilerde erkek kıtlığı oluşacakmış ve 1 erkeğe 4 hatun düşecekmiş yaaa doğurun doğurabildiğiniz kadar erkekkkkk:mymeka:
selam kızlar... sabahtan doktora gıttım kasıklarımdakı batmayı soyledım ıdrar tahlılı yaptırdı doktor. az bı ıltıhap warmıs onun ıcın munırol dıye bı ılac verdı. ultrasona gırmedım bıle dolayısıyla cınsıyetı pzt 3 lu test ıcın gıttıgımde sorucam artık :))) he kızlar bıde merter e gıttım alısverıse. 3 tane pantolon aldım. 4 tane de ust. ama ustler cok kalın degıl boyle yarım kollu tunık tarzı uzun seyler falan. ustlerı buyuk beden satan bı yerden aldım genıs lıkralı falan. 120 tuttu hepsı ya. yıne ıyı tuttu aslında normalde 2 pantolonu o fıyata zor alırdım ben ne pahalı hamıle kıyafetlerı yaa. daha da bısey almam zaten yeter
merhaba kızlar...bende Allah izin verirse şubatta bebişimi bekliyorum.muhtemel doğum tarihim 14 şubat...şu an 17+4 olduk...Cinsiyetimizi gecen hafta öğrendik...oğluşum yolda:1rolleyes:
Benim normal yolla hamile kalma şansım yoktu...Doğuştan.Hatta asla çocuğun olmaz diyen dr bile oldu..ama çok şükür ki 3. aşılamada hamile kaldım.mucize gibi...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bu arada göbüşlerinizin resmine baktım...Maşallah kocaman olmuşlar...bende fazla bi gelişme yok..biraaz fazla yemek yemiş gibiyim cokacimcoook
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebekler nasip etsin :)
iyi geceler kızlar nasılsınız? beni uyku tutmuyo bu akşam. yarın 4 lü test sonucum çıkacak. çok evham yapıyorum galiba. ama napıyım endişeleniyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar. zaman geçmiyo. bi an önc yarın olsun. sonuçları alalım istiyorum. sıkıldım bu bekleyiş beni strese sokuyor. inşallah iyi sonuçları alırızda rahatlarım. bu hamilelik beni hepten paranoyak yaptı.
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyorum inşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz biz bu gün tam yolun yarısındayız maşşallah ama kızım hala oynamıyo:S sizin bebekler nasıl
günaydın kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız yaklaşık 30 sayfadır geçmişi okuyorum...
randevun bugün kaçta canım hayırlı sağlıklı haberlerle gel inşallah.... :Saruboceq:
YAREN geçmişde haberlerini göremedim gelişmeler neler kız anlat..
oğluşumuz nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?