canım hisar hospitalı duydunmu??
günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun..
sağolasın gülşah teyzesi oğlumuz gayet iyiymiş. 330 gr olmuş..boyunu söylemedi ama bu defa. dr gayet sağlıklı dedi..geçen defa kalp kapakçıkları için erken demişti, bu defa uzun uzun kalbini, omiriliğini inceledi. bir problem yok,gayet sağlıklı dedi, çok şükür..
ayyy pek tatlıydı ya, canım oğlum, şimdiden özledim. :gitme: 12 ekimde gidicem yeniden..
ayrıntılı ultrasonu sordum, bence bir problem yok ama içini rahatlatmak için yaptırabilirsin dedi.
öyle işte :asigim:
yaren ne yaptın damadım nasılmış gittinmi...
.
özlemzafer ben de aynı şeyden dert yanıyom benim kızım 20 haftalık oldu ama hala oynamıyo eşşek inş sağlıklıdır çok endişeleniyorumm(((((( sinifsinif:
sağolasın gülşah teyzesi oğlumuz gayet iyiymiş. 330 gr olmuş..boyunu söylemedi ama bu defa. dr gayet sağlıklı dedi..geçen defa kalp kapakçıkları için erken demişti, bu defa uzun uzun kalbini, omiriliğini inceledi. bir problem yok,gayet sağlıklı dedi, çok şükür..
ayyy pek tatlıydı ya, canım oğlum, şimdiden özledim. :gitme: 12 ekimde gidicem yeniden..
ayrıntılı ultrasonu sordum, bence bir problem yok ama içini rahatlatmak için yaptırabilirsin dedi.
günaydın limon inş hayırlı haberlerle gelirsin dert etme iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun
merhaba kızlar...bende Allah izin verirse şubatta bebişimi bekliyorum.muhtemel doğum tarihim 14 şubat...şu an 17+4 olduk...Cinsiyetimizi gecen hafta öğrendik...oğluşum yolda:1rolleyes:
Benim normal yolla hamile kalma şansım yoktu...Doğuştan.Hatta asla çocuğun olmaz diyen dr bile oldu..ama çok şükür ki 3. aşılamada hamile kaldım.mucize gibi...Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
bu arada göbüşlerinizin resmine baktım...Maşallah kocaman olmuşlar...bende fazla bi gelişme yok..biraaz fazla yemek yemiş gibiyim cokacimcoook
Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sonunda sağlıklı bebekler nasip etsin :)
bende gebzeye cok yapanciyim cnm biz aslen bulgaristan gocmeniyiz gebzeyi bilmezdim evlenince geldim buraya 10 aydir iste burali oldum
iyi geceler kızlar nasılsınız? beni uyku tutmuyo bu akşam. yarın 4 lü test sonucum çıkacak. çok evham yapıyorum galiba. ama napıyım endişeleniyorum. umarım sonuçlar iyi çıkar. zaman geçmiyo. bi an önc yarın olsun. sonuçları alalım istiyorum. sıkıldım bu bekleyiş beni strese sokuyor. inşallah iyi sonuçları alırızda rahatlarım. bu hamilelik beni hepten paranoyak yaptı.
iyi geceler kızlar nasılsınız?
benimde bu gün kontrolüm var ama saat kaçtaydı unuttumkafamçokkarıştı
arıyorum sekreter gelmemiş daha
salak gibiyim bu gün bi yığın kabus gördüm
kaynanam ve görümceler:çok üzgünüm:
ben böyle görünce mutlaka bişey çıkıyo ya of kocişte birazadan annesine gitcek
yanlız kaldılar mı kaynanam bişeyler yumurtluyo
yarencim gözünaydın canım. darısı bizim başımıza. Çok şükür iyi haberler aldık hihoyyyt
günaydın kızlar..
yarencim çok sevindim canım..
şu babymaker ı ben de denedim, absürd çirkin bebek resimleri çıktı, benim kızım daha güzel olacak bence, allahın izniyle tabiii....
sevmedim ben o siteyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?