günaydın kızlar..
biz yarın dra gidicez cok heyecanlıyım. esmacım az kaldı az :lepi:
canım hayra yor,hayır çıksın..bence dr'dan güzel haberler alınca, kaynana, görümce hepsini unutursun tatlım.. bebeğini düşün sadece boşver sen onları..:asigim:
sağolasın canım. yarın da senden iyi haberler bekliyoruz.
tşklr.hihoyyyt
benimde bu gün kontrolüm var ama saat kaçtaydı unuttumkafamçokkarıştı
arıyorum sekreter gelmemiş daha
salak gibiyim bu gün bi yığın kabus gördüm
kaynanam ve görümceler:çok üzgünüm:
ben böyle görünce mutlaka bişey çıkıyo ya of kocişte birazadan annesine gitcek
yanlız kaldılar mı kaynanam bişeyler yumurtluyo
canım ruyanı hayra yor hayır olur canını sıkmaa
kafanı toplada dinç. ol bebişte annesine taklalar atsınn :)
günaydın canım
evet az kaldı heyecanlıyım çokkk 3 tane çikolata aldım metro sahurda yicem sabah kalkınca yicem bide gitmeden önce yicemmböle olsun die :)
akşama misafir aldım dünde almıştım düşünmekten kabuslar görüyorum yoksa böle kendimi oyalıyorum yoruluncada mışıl mışıl uyuyorum :)
GÜnaydın kızlar geÇmİŞe ŞÖle bİr gÖz attımda ne var ne yok bakalım hafta sonu geldİ hadİ bakalım herŞeyİn hayırlısı doktora gİdİceklerden İyİ haberler beklİyoruz hadİ bakalım bence esmanın oĞlu olucak kızlar İÇİme Öle geldİ
inşallah canım hayır olur a.s.
hadi esmacım gör de gel şu sıpanın cinsiyetini.. senden 3 gün sonra da ben öğrenecem inş.. 15 i salı günü çağırdı beni.. tesadüfe bak, kadir gecesi ..:1hug:
Lİstede Çok gÜzel olmuŞ valla hadİ bakalım kİm atak yapıcak eŞİt gİbİ olucaz az kalmıŞŞŞŞ
günaydın kızlar
yaren gözün aydın canım maşallah çok iyiymiş bebişin
esma sen de yarın mı gidiyorsun dr a ?
Kızlarrr yeni tablonuzu güncelledimm maşallahh sübhanallahhh ne güzell yaa erkek ve kızlarınn sayısı eşit
inş. canım görürüm inş. sende öğrenirsin
senle aynıyız biz bakalım aynı doğurcazmı
en hayırlı günde gidiyosun kontrole Allah ım ogünün hürmetine herşeyi yolunda gider inş.
günaydın canım arkadaşımm
karnıma bakan kız die bende iyce kıza motive oldum ama içimden i ses erkekte olabilir dio inş. yarın belli olur çikolata ları stok yaptımm giderkende öksüre öksüre gidicem :)
yeğenim nasıl bu arada
oy oy yesin onu teyzesi maşallahgözün aydın annesi herşey yolundaymış...darısı diğer kontrollerimize inş
yaren gözün aydın canım maşallah çok iyiymiş bebişin
dün eşimin kuzenine gittik.. 3 yıldır bebek istiyorlar, tedavi oluyor kız ama olmuyor maalesef şimdilik.. dün öyle bir ağladı ki canımdan can koptu sanki.. onun için de dua edin nolur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?