2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar..
biz yarın dra gidicez cok heyecanlıyım. esmacım az kaldı az :lepi:

günaydın canım
evet az kaldı heyecanlıyım çokkk 3 tane çikolata aldım metro sahurda yicem sabah kalkınca yicem bide gitmeden önce yicemm böle olsun die :)
akşama misafir aldım dünde almıştım düşünmekten kabuslar görüyorum yoksa böle kendimi oyalıyorum yoruluncada mışıl mışıl uyuyorum :)

sağol canım moral verdina.s. ama işte genelde böyle olduğu için paranoya oldumkafamçokkarıştı

canım ruyanı hayra yor hayır olur canını sıkmaa
kafanı toplada dinç. ol bebişte annesine taklalar atsınn :)

Yarencim bilgilerimi düzenlemen için aşağıya yazıyorum canım

son sat : 8 mayıs
t. Doğum : 12 şubat
kilo : 55

hadi esmacım gör de gel şu sıpanın cinsiyetini.. senden 3 gün sonra da ben öğrenecem inş.. 15 i salı günü çağırdı beni.. tesadüfe bak, kadir gecesi ..:1hug:

günaydın canım arkadaşımm
karnıma bakan kız die bende iyce kıza motive oldum ama içimden i ses erkekte olabilir dio inş. yarın belli olur çikolata ları stok yaptımm giderkende öksüre öksüre gidicem :)
yeğenim nasıl bu arada

Lıstede Çok gÜzel olmuŞ valla hadı bakalım kım atak yapıcak eŞıt gıbı olucaz az kalmıŞŞŞŞ

günaydın kızlar
yaren gözün aydın canım maşallah çok iyiymiş bebişin
esma sen de yarın mı gidiyorsun dr a ?

Kızlarrr yeni tablonuzu güncelledimm maşallahh sübhanallahhh ne güzell yaa erkek ve kızlarınn sayısı eşit

hadi esmacım gör de gel şu sıpanın cinsiyetini.. senden 3 gün sonra da ben öğrenecem inş.. 15 i salı günü çağırdı beni.. tesadüfe bak, kadir gecesi ..:1hug:

inş. canım görürüm inş. sende öğrenirsin
senle aynıyız biz bakalım aynı doğurcazmı
en hayırlı günde gidiyosun kontrole Allah ım ogünün hürmetine herşeyi yolunda gider inş.

inş. canım görürüm inş. sende öğrenirsin
senle aynıyız biz bakalım aynı doğurcazmı
en hayırlı günde gidiyosun kontrole Allah ım ogünün hürmetine herşeyi yolunda gider inş.

amin hepimizinki için... artık kötü haber alacağımızı sanmıyorum ben.. riskli olanlar bebeğini kaybedenler :gitme: hep yaşandı bitti inş.. allahım onlara da tekrar verir inş..
allah herkesin yardımcısı olsun..
dün eşimin kuzenine gittik.. 3 yıldır bebek istiyorlar, tedavi oluyor kız ama olmuyor maalesef şimdilik.. dün öyle bir ağladı ki canımdan can koptu sanki.. onun için de dua edin nolur :Saruboceq:

HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN İNŞALLAH ÇOK MOTİVE ETME KENDİNİ SONRA DAHA KÖTÜ OLUYO YE YE METROLARI BENCEDE BENDE GEÇEN YEDİM HEP KIPIR KIPIR OLUYO YİĞENİN İYİ VALLA UYKUCU HATUN UYUYO ARADA DÖNÜYO ÖLE BÖLE BÜYÜYOLAR İŞTE,BAHAR TIPA GİDİCEN DEMİ YARIN :ecrin_bebek:

oy oy yesin onu teyzesi maşallah gözün aydın annesi herşey yolundaymış...darısı diğer kontrollerimize inş

inş canım. senin sonraki randevu ne zaman?

yaren gözün aydın canım maşallah çok iyiymiş bebişin

sağolasın canım.

dün eşimin kuzenine gittik.. 3 yıldır bebek istiyorlar, tedavi oluyor kız ama olmuyor maalesef şimdilik.. dün öyle bir ağladı ki canımdan can koptu sanki.. onun için de dua edin nolur :Saruboceq:

Allah yardımcısı olsun. biraz sabırlı olmak lazım, ve yaradandan istemek lazım..Elbet birgün olur ama işte zamanı var demekki.. İnş en kısa zamanda o da büyülü bahçe olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…