2010 Şubat Anneleri

32 kız
33 erkek

Maşallah Maşallah kem gözlere şiş inşallahkaydirigubbakcemile5

Kızlarrr yeni tablonuzu güncelledimm maşallahh sübhanallahhh ne güzell yaa erkek ve kızlarınn sayısı eşit

Canım eline sağlık Çok teşekkürler

Allah onların da vaktini biliyodur.Sabırlarını deniyo bence sadece.Onlar da ,nşallah bu eşsiz mutluluğu bir an önce yaşarlar.Rabbim kimseye evlat özlemi yaşatmasın

Özlemzafer canım seninle satlarımız aynı.Doktor bana 15 şubat dedi doğum için.Belki aynı gün alırız kucağımıza yavrularımızı belli mi olur :CüvCüv:

Kızlar bu arada sağlık ocağından geldim şimdi.Tetanoz aşısı için 26. haftada gel dediler.ıdrarda proteine baktılar. Bi sorun çıkmadı. Yalnız tartıları bozuk galiba 2 saat içinde 3 kilo alamam değil mi kaydirigubbakcemile3

ah ah cordecim ben o beklemenin ne olduğunu bilirim... Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin, çok zor bu üzüntüler..
esma güle git gel canım haftasonu girmiyordun değil mi nete merak ederim ben

el-muallim canım üçüzlerin mi oluyo? Ben yeni öğrendim.Canım ne güzel ya....Aynı anda üç kez anne olacaksın. Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin.Doğumdan sonrası için de sana ve eşine güç ve sabır versin canım

havvacım ilk doz için mi çağırdılar 26. hf. ya? tartıya kimbilir günde kaç kişi inip çıkıyordur boşver :)

günyadın kızlar nasılsınız
biz çok şükür iyyiyiz.

bend esaglık ocagına gitmen gerek aslında
kayıtda olmadım daha bu hafta geçtide
artık haftaya gideyim kızlar
sağlık ocagındada konturola 9 damı başlıyor.

Evet havvacım olabilir bu arada benımde 15 şubat yazıyor son ultrason kagıdımda yanlıs yazmısım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bi düşünsenize mart ayında topiğe girdiğimizde kucakalrımızda bebekelrimiz olacak hepimizin hayırlısıyla. Ne güzel bir manzara düşünebiliyor musunuz?:ecrin_bebek:

evet hayırlı sağlıklı olsun inş.
evet bahara gidicemm
baksen uykucu kızına yesin teyzesi onuu :ecrin_bebek:

ah ah cordecim ben o beklemenin ne olduğunu bilirim... Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin, çok zor bu üzüntüler..
esma güle git gel canım haftasonu girmiyordun değil mi nete merak ederim ben

sağol canım evde netim yok giremiyorum ama hastane işyerim yakın belki 2 dk uğrar gelişmeleri yazarım inş..

corde canım bebek sahibi olmak isteyen yakınına Allah kısa zamanda versin inş. daha fazla aratmasın

çok teşekkür ederim kızlar dualarınız için.. inş allahım duyar.. isteyen herkese verir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…