32 kız
33 erkek
Kızlarrr yeni tablonuzu güncelledimm maşallahh sübhanallahhh ne güzell yaa erkek ve kızlarınn sayısı eşit
amin hepimizinki için... artık kötü haber alacağımızı sanmıyorum ben.. riskli olanlar bebeğini kaybedenler :gitme: hep yaşandı bitti inş.. allahım onlara da tekrar verir inş..
allah herkesin yardımcısı olsun..
dün eşimin kuzenine gittik.. 3 yıldır bebek istiyorlar, tedavi oluyor kız ama olmuyor maalesef şimdilik.. dün öyle bir ağladı ki canımdan can koptu sanki.. onun için de dua edin nolur :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar............
bizim topicte başa baş gidiyor cinsiyetler.. Ama benim dr bu sene erkek senesi.. Herkesin oğluşu oluyor dedi..
inş canım. senin sonraki randevu ne zaman?..
havvacım ilk doz için mi çağırdılar 26. hf. ya? tartıya kimbilir günde kaç kişi inip çıkıyordur boşver :)
Özlemzafer canım seninle satlarımız aynı.Doktor bana 15 şubat dedi doğum için.Belki aynı gün alırız kucağımıza yavrularımızı belli mi olur :CüvCüv:
Kızlar bu arada sağlık ocağından geldim şimdi.Tetanoz aşısı için 26. haftada gel dediler.İdrarda proteine baktılar. Bi sorun çıkmadı. Yalnız tartıları bozuk galiba 2 saat içinde 3 kilo alamam değil mi kaydirigubbakcemile3
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN İNŞALLAH ÇOK MOTİVE ETME KENDİNİ SONRA DAHA KÖTÜ OLUYO YE YE METROLARI BENCEDE BENDE GEÇEN YEDİM HEP KIPIR KIPIR OLUYO YİĞENİN İYİ VALLA UYKUCU HATUN UYUYO ARADA DÖNÜYO ÖLE BÖLE BÜYÜYOLAR İŞTE,BAHAR TIPA GİDİCEN DEMİ YARIN :ecrin_bebek:
ah ah cordecim ben o beklemenin ne olduğunu bilirim... Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin, çok zor bu üzüntüler..
esma güle git gel canım haftasonu girmiyordun değil mi nete merak ederim ben
Kızlar bi düşünsenize mart ayında topiğe girdiğimizde kucakalrımızda bebekelrimiz olacak hepimizin hayırlısıyla. Ne güzel bir manzara düşünebiliyor musunuz?:ecrin_bebek:
günyadın kızlar nasılsınız
biz çok şükür iyyiyiz.
bend esaglık ocagına gitmen gerek aslında
kayıtda olmadım daha bu hafta geçtide
artık haftaya gideyim kızlar
sağlık ocagındada konturola 9 damı başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?