Kızlar bi düşünsenize mart ayında topiğe girdiğimizde kucakalrımızda bebekelrimiz olacak hepimizin hayırlısıyla. Ne güzel bir manzara düşünebiliyor musunuz?:ecrin_bebek:
evet canım 9da başlıyo
Allah hepimize sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin arkaadaşalr
şükür iyi fatımacım ve havvacım sizler nassıınızz
günaydıınnn...
hepiniz iyisiniz umarım şekerler...
bizde iyiyiz çok şükür...
günaydın canlarrrrr
günaydın kızlarmirmirmirmir
bu gece hep kabuslar gördüm allah hayırlara cıkarsın
Günaydın hanımlar ve bebişlerHayırlı ve güzel günler diliyorum hepimize inşallah nasılsınız...
günaydın kızlar maşallah ne çok kaynatmışsınız yaklaşık 30 sayfadır geçmişi okuyorum...
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar diliyorum inşallah hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz biz bu gün tam yolun yarısındayız maşşallah ama kızım hala oynamıyo:S sizin bebekler nasıl
günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun..
sağolasın gülşah teyzesi oğlumuz gayet iyiymiş. 330 gr olmuş..boyunu söylemedi ama bu defa. dr gayet sağlıklı dedi..geçen defa kalp kapakçıkları için erken demişti, bu defa uzun uzun kalbini, omiriliğini inceledi. bir problem yok,gayet sağlıklı dedi, çok şükür..
ayyy pek tatlıydı ya, canım oğlum, şimdiden özledim. :gitme: 12 ekimde gidicem yeniden..
ayrıntılı ultrasonu sordum, bence bir problem yok ama içini rahatlatmak için yaptırabilirsin dedi.
öyle işte :asigim:
günaydın güzel anneler....
yaren ne yaptın damadım nasılmış gittinmi...
ben dün kendimi çok yormuşum öyle bi uyudumki sabah zor açtım gözleri.ama bugünde devam etmem gerek.birazdan dışarı çıkıp alışveriş yapacagım gitmeden size bakayım dedim....
günaydın kızlar..
yarencim çok sevindim canım..
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar...
günaydın kızlar..
biz yarın dra gidicez cok heyecanlıyım. esmacım az kaldı az :lepi:
GÜnaydın kızlar geÇmİŞe ŞÖle bİr gÖz attımda ne var ne yok bakalım hafta sonu geldİ hadİ bakalım herŞeyİn hayırlısı doktora gİdİceklerden İyİ haberler beklİyoruz hadİ bakalım bence esmanın oĞlu olucak kızlar İÇİme Öle geldİ
günaydın kızlar
yaren gözün aydın canım maşallah çok iyiymiş bebişin
esma sen de yarın mı gidiyorsun dr a ?
Kızlarrr yeni tablonuzu güncelledimm maşallahh sübhanallahhh ne güzell yaa erkek ve kızlarınn sayısı eşit
herkese hayırlı cumalar............
günyadın kızlar nasılsınız
biz çok şükür iyyiyiz.
bend esaglık ocagına gitmen gerek aslında
kayıtda olmadım daha bu hafta geçtide
artık haftaya gideyim kızlar
sağlık ocagındada konturola 9 damı başlıyor.
teşekürler canım.
evde okadar sıkılıyorumki
ailem benden uzak
tlf istediğimiz gibi olmuyor.
içimi duygumuları anlatamam.
bu günleri tek başıma yaşamak çok zor.
oğluşum gelse hayırlısıyla eksikyerimi tamamlasa.
:gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Çakırgüzlü canım ben de seninle aynı durumdatım ailem uzakta ben burdayım.Çok zor oluyo
canım ya üzme kendini kolay deil tabi ayrı olmak ben bir hafta görmeyince özlüyorum
ama sağ olduklarını bilmekte çok şükür yetiyor demi kuzum bi uğraşlar bul kendine yürüyüşe felan çık evde egzersizler yap
AMİNNNN canım ya inşaallah....:Saruboceq:
herkese GÜNAYDIN cicişlerrrrrrrrrrrrra.s.a.s.a.s.
evet canım sen çalışıyorsun galiba.
[evet canım çalışıyorum.O yüzden görüşmemiz de zor oluyo ailemle
iyiyim canım saol, direksiyon kursundan geldim şimdi, yarın sınavım var...
günaydın canım a.s. Sen nasılsın...
günaydın canım. A.s.
günaydın pofidi a.s.
Hayır olsun inş. Takma kafana
günaydın özlemcim a.s. Sanada hayırlı cumalar olsun
günaydın volescim a.s. Iyimisin bugün
günaydın ebrucum a.s. Sanada hayırlı cumalar. Maşallah yolu yarıladın, benim kuzum pek sakin, çikolata yedim demin hareketlensin diye.
günaydın yarencim a.s. Maşallah bebeğin gayet sağlıklıymış, cicilerde almış annesi ona, ohhh ne güzel ben daha henüz bir hastane çıkışı dışında bişey almadım, kontrolden sonra alırım inş. Yavaş yavaş
günaydın tatlım a.s. Hayırlı cumalar
günaydın canım a.s. Hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar tatlım a.s.
günaydın canım a.s. Benimde kontrol günüm gelsede bende bebeğimi görsem
günaydın canım a.s. Hayırlı cumalar
günaydın melisa a.s. Bugün maşallah epey kalabalığız
eline sağlık canım saol a.s.
hayırlı cumalar üçüz annesi, maşallah
günaydın canım, ben her ay gidiyorum sekizbuçukta başlıyor sanırım ama orada nasıl bilemiyorum
günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun..
sağolasın gülşah teyzesi oğlumuz gayet iyiymiş. 330 gr olmuş..boyunu söylemedi ama bu defa. dr gayet sağlıklı dedi..geçen defa kalp kapakçıkları için erken demişti, bu defa uzun uzun kalbini, omiriliğini inceledi. bir problem yok,gayet sağlıklı dedi, çok şükür..
ayyy pek tatlıydı ya, canım oğlum, şimdiden özledim. :gitme: 12 ekimde gidicem yeniden..
ayrıntılı ultrasonu sordum, bence bir problem yok ama içini rahatlatmak için yaptırabilirsin dedi.
öyle işte :asigim:
32 kız
33 erkek
amin hepimizinki için... artık kötü haber alacağımızı sanmıyorum ben.. riskli olanlar bebeğini kaybedenler :gitme: hep yaşandı bitti inş.. allahım onlara da tekrar verir inş..
allah herkesin yardımcısı olsun..
dün eşimin kuzenine gittik.. 3 yıldır bebek istiyorlar, tedavi oluyor kız ama olmuyor maalesef şimdilik.. dün öyle bir ağladı ki canımdan can koptu sanki.. onun için de dua edin nolur :Saruboceq:
[Günaydın Volescim a.s. iyimisin bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?