2010 Şubat Anneleri

amin amin amin

sağol canım duan için sanada hayırlı cumalar.
fatoş aldığın ciciler çok güzeller birürü şey almışın yahuu
ALlah kullanmak nasip etsinn inş..
amin canım dur teyzesi anası nelewr alacak cinsiyet gösterse.
Eki Görüntüle 24173

baby maker dan çıkan bizim sıpa :))
vay sıpa vay nasıl ekledin kuşum güzelmiş bebeiş.
fatoşcum çok güzeller güle güle sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah bebişin

amin canım cümlemize.

fatoşcum maşallah sende bi dolu şey almışsın ben daha 2 elbiseden başka bişey almadım... Allahım nazarlardan korusun canım sağlıklı sıhatli giydirmeyide nasip etsin inşallah... bizede içinde görmeyi nasip etsin tabi opuyorumnanaktan

ekran alıntısı özelliğyle alabildim.. yoksa kaydettirmiyor.. vistaysa senin pc de anlatıyım yoksa nasıl yapılıyor bilmiyorum :))

amin teyzesi bu cinsiyet bilmeden alınanlar.sende neler alcan allah bilir prensese ben hayret ediyom sen nasıl duruyon.inşallah içinde mis gibi görmeyide nasip etsin rabbim dediğin gibi canım cümlemize.
ekran alıntısı özelliğyle alabildim.. yoksa kaydettirmiyor.. vistaysa senin pc de anlatıyım yoksa nasıl yapılıyor bilmiyorum :))

tamam canım sağol gerek yok.

ay kusura bakma birtanem
geçmişi bu sıralar pek okuyamıyorum
DUYGU HASTANESı KÜÇÜKKÖYDE TAM MERKEZDE
DOKTORUM YEŞıM HANIM
ORADA BıRDE AYLıN HANIM VAR O DA ÇOK ıYı BıR DOKTORMUŞ
AMA BEN YEŞıM HANIMI TAVSıYE EDERıM SANA GÜLERYÜZLÜ VE SEVECEN
HER SORUNA CEVAP VERıYOR SIKILMIYOR
MUAYENE EGER SOSYAL GÜVENCEN VARSA 12 TL YOKSA 60 TL
ıKıLı TEST 60 TL
ÜÇLÜ TEST SOSYAL GÜVENCEN VARSA 15 YOKSA 37.5 TL
DOĞUMDA BEN DıREK SEZERYANI SORDUM
DOKTOR ÖNERıRSE 300 TL SEN ÖZELLıKLE ıSTERSEN O ZAMAN DELET KARŞILAMADIĞI ıÇıN 840 TL
EĞER TEK KıŞıLıK ODADA KALMAK ıSTERSEN GÜNLÜK 120 TL
FARKETMEZ DERSEN ARTI ÜCRET YOK
AMA SORMAK ıSTEDıĞıN BAŞKA ŞEY VARSA YARDIMCI OLMAK ıSTERıM
BEN PAZARTESı GıDıYORUM KISMETSE 1-2 ARASI ORADA OLACAGIM 3LÜ TEST ıÇıN

Ben ehliyet aldıktan sonra kullanmayı düşünüyorum canım, biraz cesaret ve hızlı refleksle bu işi hallederim inş.

hoşgeldin canımmm nasılsın bakalımm hayırlı cumalar herkese

Hoşbulduk, iyiyim canım saol, sen nasılsın...

Günaydın canım a.s. çok güzel dua aminnnnnnnn

günaydın canım çok şükür dünden daha iyiyim... opuyorumnanaktan

Aman iyi ol canım ya, dönem dönem bende bir garip oluyorum ama uzun sürmüyor şükür

canım gitmeden evvel hareket et benimki hareketsiz olunca dr merdiven in cık dedi tatlı biseyler yemistim bikac merdiven indim cıktım donmustu kerata onceki randevuda.insallah harekteli olurlar zaten ayda1 goruyoruz :))

nerden buluyorsun böyle şeyleri diyor eşimkaydirigubbakcemile5
beni çok eğlendirdi resimler..:dance: :dance::icecream:

bende eğlendim:))) tabiki böyle olmıycak ama eşimle benim karışımımız bişey görmekte keyifli...

amin teyzesi bu cinsiyet bilmeden alınanlar.sende neler alcan allah bilir prensese ben hayret ediyom sen nasıl duruyon.inşallah içinde mis gibi görmeyide nasip etsin rabbim dediğin gibi canım cümlemize..

amin canım aminnnnn...sorma bizimkiler biraz frenliyo beni.. dur ramazan bi çıksın birlikte gideriz bakarız bişeyler diyolar... bende ramazanı bekliyorum... hayırlısıyla bayramdan sonra ipimi koparmış gibi atıcam kendimi yollara....

esram bu sana benziyo anacım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evet banada çok benziyo eşimide andırıyo ortaya karışık yapmışlar işte...

nasıl yaptınız bunu bende istiyorum

canım cicili bicilinin verdiği linkten programı bilgisayarına indiricen geriye sadece resim eklemek kalıyo...... linki istersen sana tekrar yazayım

Luxand - BabyMaker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…