fatoşcum şimdi bakabildim ciciklerine.. sağlıkla mutlulukla giysin inş
canım gitmeden evvel hareket et benimki hareketsiz olunca dr merdiven in cık dedi tatlı biseyler yemistim bikac merdiven indim cıktım donmustu kerata onceki randevuda.insallah harekteli olurlar zaten ayda1 goruyoruz :))
herkese günaydın hayırlı cumalar.doktora gidecekjler inşallah güzel haberlerle gelsin.
yarencim senin oğlan tam paşa olmuş desene canım hadi gözün aydın canım.
ay bi sürü sayfa alıntı yaptım net gitti.
gözün aydın canım... maşallah gayet topaç kıvamına gelmiş... Allahım nazarlardan saklasın inşallah...
değiştireyim canım dur.fatoş benım tickeri 3 mayıs sata göre değiştirebilir misin.....
fatoş ne çok şey almışın kız ben daha birşey almadım
Sağol voles'cim. Kilosu haftasına normal değil mi kız, çok mu çıkmış.azcık az yediriyim o zaman. nasıl doğuracam topaç olursa..:)
ya kızlar güne güzel başlamıştım ama.. ama..
annemle babam kavga etmişler, offf..daha doğrusu babam her zamanki gibi yağmış, gürlemiş, çekmiş gitmiş. mübarek gün olacak şey değil.!! 2-3 güne bir böyle sebebsiz yere annemin kalbini kırıyor, ağlatıyor kadını. kaç yaşında insanlar.. ve en kötüsü biz 3 evlat karşısına çıkıp tek kelime edemiyoruz, neden böyle yapıyorsun diyemiyoruz..böyle çaresiz beni çok üzüyor. bence babam tam psikologluk ama gel de anlat işte..
ben ehliyet aldıktan sonra kullanmayı düşünüyorum canım, biraz cesaret ve hızlı refleksle bu işi hallederim inş.
hoşbulduk, iyiyim canım saol, sen nasılsın...
günaydın canım a.s. çok güzel dua aminnnnnnnn
aman iyi ol canım ya, dönem dönem bende bir garip oluyorum ama uzun sürmüyor şükür
ah canım ya yaş ilerledikçe bu erkekler bi garip oluyolar... özellikle emeklilerse boşluktan sanırım herşeye karışıyolar mutfaktan evdeki süslerin yerine kadar... çok konuşmaya başlıyolar... kadınlardada var bu ama menapoz döneminde daha bi baskın oluyo alınganlık sinirlilik hali falan... ama erkekler... walla zor canım.. eşim babasına bakıp bende böyle mi olucam acaba diyo şimdiden... Allah annene sabır versin cidden çekmek zor...
ebrucum baktım canım ama senin siteden bişi anlamadım.ama istersen başka siteden yapabilirim seninkinin aynısını yapamadım canım ya.
yarencim esranın dediği gibi bu erkekler yaşlandıkça bi tuaf oluyolar.benim kaynatamda kaynanama zehir eder dünyayı kadıncağız gençken çekmiş hala çekiyo allah yardım etsin annene canım.
ya kızlar güne güzel başlamıştım ama.. ama..
annemle babam kavga etmişler, offf..daha doğrusu babam her zamanki gibi yağmış, gürlemiş, çekmiş gitmiş. mübarek gün olacak şey değil.!! 2-3 güne bir böyle sebebsiz yere annemin kalbini kırıyor, ağlatıyor kadını. kaç yaşında insanlar.. ve en kötüsü biz 3 evlat karşısına çıkıp tek kelime edemiyoruz, neden böyle yapıyorsun diyemiyoruz..böyle çaresiz beni çok üzüyor. bence babam tam psikologluk ama gel de anlat işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?