2010 Şubat Anneleri

canım gitmeden evvel hareket et benimki hareketsiz olunca dr merdiven in cık dedi tatlı biseyler yemistim bikac merdiven indim cıktım donmustu kerata onceki randevuda.insallah harekteli olurlar zaten ayda1 goruyoruz :))

canım hastane bana yarım saat 45 dk mesafede yürüyerek gidicem zaten saat gelene kadar evin içinde atacağım turları hesaba katarsakk :)
inş canım hareketli olurlar inş.

akarahan dua için ağzına sağlık..Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

sağolasın teyzesi..cicilere baktım bu arada , bay almışsın, Allah ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin.

gözün aydın canım... maşallah gayet topaç kıvamına gelmiş... Allahım nazarlardan saklasın inşallah...

Sağol voles'cim. Kilosu haftasına normal değil mi kız, çok mu çıkmış. azcık az yediriyim o zaman. nasıl doğuracam topaç olursa..:)

ya kızlar güne güzel başlamıştım ama.. ama..

annemle babam kavga etmişler, offf..daha doğrusu babam her zamanki gibi yağmış, gürlemiş, çekmiş gitmiş. mübarek gün olacak şey değil.!! 2-3 güne bir böyle sebebsiz yere annemin kalbini kırıyor, ağlatıyor kadını. kaç yaşında insanlar.. ve en kötüsü biz 3 evlat karşısına çıkıp tek kelime edemiyoruz, neden böyle yapıyorsun diyemiyoruz..böyle çaresiz beni çok üzüyor. bence babam tam psikologluk ama gel de anlat işte..

Sağol voles'cim. Kilosu haftasına normal değil mi kız, çok mu çıkmış. azcık az yediriyim o zaman. nasıl doğuracam topaç olursa..:)

yok canım gayet iyi kilosu normal 2 hafta önce bizimde 217gr gelmişti aşağı yukarı bizimkide o kadar olmuştur... şu an zaten zargana gibiler ince uzun... bundan sonra boy uzaması biraz yavaştan giderken kilosu artmaya başlıycakmış kas ve yağları oluşucakmış yani... vuruşları hissetmeyenler artık hissedebilecek yani... bi arkadaşımla konuştum 7 ayında oda.. esra bu aylardaki buruşlarını bi görsen o vuruşlar hiçbişeymiş, uykumdan uyandırıyo bi vuruyo bazen diyo..... şu an kulağa hoş geliyo ama o zaman uykudan uyanınca böyle tatlı gelirmi bilmem kaydirigubbakcemile3

ah canım ya yaş ilerledikçe bu erkekler bi garip oluyolar... özellikle emeklilerse boşluktan sanırım herşeye karışıyolar mutfaktan evdeki süslerin yerine kadar... çok konuşmaya başlıyolar... kadınlardada var bu ama menapoz döneminde daha bi baskın oluyo alınganlık sinirlilik hali falan... ama erkekler... walla zor canım.. eşim babasına bakıp bende böyle mi olucam acaba diyo şimdiden... Allah annene sabır versin cidden çekmek zor...

sağol canım çok şükür iyiyim uyku hali dışında sorun yok

yarencim esranın dediği gibi bu erkekler yaşlandıkça bi tuaf oluyolar.benim kaynatamda kaynanama zehir eder dünyayı kadıncağız gençken çekmiş hala çekiyo allah yardım etsin annene canım.

ebrucum baktım canım ama senin siteden bişi anlamadım.ama istersen başka siteden yapabilirim seninkinin aynısını yapamadım canım ya.

sağol canım. Annem kadar sabırlı birini daha tanımıyorum. Başkası olsa kesinlikle 1 dk tahammül edemez. Öbür dünyada hesabını verecekler ama, bir erkek her zaman karısını el üstünde tutmalı..

yarencim esranın dediği gibi bu erkekler yaşlandıkça bi tuaf oluyolar.benim kaynatamda kaynanama zehir eder dünyayı kadıncağız gençken çekmiş hala çekiyo allah yardım etsin annene canım.

amin canım amin..tüm çeken kadınlara rabbim yardım etsin. Kızlar sizinle paylaştım çünkü böyle bir durum kimseye anlatılmıyor inanın ve insan içinde de tut tut nereye kadar..Allah razı olsun hepinizden..

Bir çözümü yok mu acaba? Çevresinde böyle olupda, şöyle yaptık düzeldi diyen yok mu arkadaşlar?

Kusura bakmayın, konu dışında oldu ama özelden yazın isterseniz. gerçekten bu mesele beni çok üzüyor..

ay canım ya Allah babana hidayet versinde az Allah tan korksun annene öle davranmasın
bizim yanda komşular var ihtiyar adam çok fena o kadıncağızı hep döver gerdek gecesinde bile dövmüş kadın yaşlı hala dövüyo ben mahalleye geleli bir yıl oldu kafasında sandalyemi kırmadı parmaklarınımı kırmadı soğukta dışarımı atmadı gözleri hep mor kadının sebebsiz keyfi döver
inş. şu mubrek cuma saati Rabbim babanın kalbiine yumuşaklık versin annenle iyi geçinsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…