sağol canım. Annem kadar sabırlı birini daha tanımıyorum. Başkası olsa kesinlikle 1 dk tahammül edemez. öbür dünyada hesabını verecekler ama, bir erkek her zaman karısını el üstünde tutmalı..
canım ya zahmet olmazsa isterim
canım sat neydi senin? bende bakim bi..
slm kızlar günaydın ve hayırlı cumalar:lepi:
3 mayıs
amin canım amin..tüm çeken kadınlara rabbim yardım etsin. Kızlar sizinle paylaştım çünkü böyle bir durum kimseye anlatılmıyor inanın ve insan içinde de tut tut nereye kadar..Allah razı olsun hepinizden..
Bir çözümü yok mu acaba? Çevresinde böyle olupda, şöyle yaptık düzeldi diyen yok mu arkadaşlar?
Kusura bakmayın, konu dışında oldu ama özelden yazın isterseniz. gerçekten bu mesele beni çok üzüyor..
ya kızlar güne güzel başlamıştım ama.. ama..
annemle babam kavga etmişler, offf..daha doğrusu babam her zamanki gibi yağmış, gürlemiş, çekmiş gitmiş. mübarek gün olacak şey değil.!! 2-3 güne bir böyle sebebsiz yere annemin kalbini kırıyor, ağlatıyor kadını. kaç yaşında insanlar.. ve en kötüsü biz 3 evlat karşısına çıkıp tek kelime edemiyoruz, neden böyle yapıyorsun diyemiyoruz..böyle çaresiz beni çok üzüyor. bence babam tam psikologluk ama gel de anlat işte..
ay canım ya Allah babana hidayet versinde az Allah tan korksun annene öle davranmasın
bizim yanda komşular var ihtiyar adam çok fena o kadıncağızı hep döver gerdek gecesinde bile dövmüş kadın yaşlı hala dövüyo ben mahalleye geleli bir yıl oldu kafasında sandalyemi kırmadı parmaklarınımı kırmadı soğukta dışarımı atmadı gözleri hep mor kadının sebebsiz keyfi döver
inş. şu mubrek cuma saati Rabbim babanın kalbiine yumuşaklık versin annenle iyi geçinsinler
offf ya şu erkekler... bazen hepsini bir kazana atıp yakasım geliyor kötükedihüso
yarencim çok üzüldüm canım ama yorum yapmak ne kadar doğru olur ikisini de tanımadan bilemiyorum..allah annene sabır versin, babanı da ıslah etsin en kısa zamanda inş
yok canım benim babamda esip gürlerdi bişeye kızınca bu ufak bişeyde olabilir
annem yazık susardı bişey diyemezdi ben bazen kızardım ona sonra ortadan sıvısırdım çünkü bu sefer banada baslardı
gel zaman git zaman biz evlendik yanlız kaldılar yaslılık devreye girdi
şimdide annem aldı ipleri eline bende ezdirme kendini diye gaz veriyorum
napayım babamda olsa
cnm bende böle bir babayla büyüdügüm için senı anlıyorum yaşlandıkcada dahada
huysuzlaşıyorlar bizde babmın karşısına çıkıp bişey diyemezdik ama kendımızı bilmeye başladıktan sonra yapmaması gerektigini annemizin nekadar üzüldügünü sölüyoruz bence sizde konuşmayı deneyin umarım faydası olur allah sabır versın:umursamaz:
kızlar bişeyler atıştırmam lazım kızım acıkmış sinyal veriyo...
kızlar bişeyler atıştırmam lazım kızım acıkmış sinyal veriyo...
hoş geldin canım hayırlı cumalar teyzesi bebişimin cicilerini profilime koydum bakmak istersen bekleriz.hayırlı cumalar herkese
selam kızlarr nasılsınız.......
hoş geldin canım hayırlı cumalar teyzesi bebişimin cicilerini profilime koydum bakmak istersen bekleriz.
hoş geldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?