2010 Şubat Anneleri

evet ters erkekle uğraşası çok zordur allah yardımcınız olsun,kadınlar hep sabreden oluyo sanırım

yok canım benim babamda esip gürlerdi bişeye kızınca bu ufak bişeyde olabilir
annem yazık susardı bişey diyemezdi ben bazen kızardım ona sonra ortadan sıvısırdım çünkü bu sefer banada baslardı
gel zaman git zaman biz evlendik yanlız kaldılar yaslılık devreye girdi
şimdide annem aldı ipleri eline bende ezdirme kendini diye gaz veriyorum
napayım babamda olsa

offf ya şu erkekler... bazen hepsini bir kazana atıp yakasım geliyor kötükedihüso
yarencim çok üzüldüm canım ama yorum yapmak ne kadar doğru olur ikisini de tanımadan bilemiyorum..allah annene sabır versin, babanı da ıslah etsin en kısa zamanda inş

cnm bende böle bir babayla büyüdügüm için senı anlıyorum yaşlandıkcada dahada
huysuzlaşıyorlar bizde babmın karşısına çıkıp bişey diyemezdik ama kendımızı bilmeye başladıktan sonra yapmaması gerektigini annemizin nekadar üzüldügünü sölüyoruz bence sizde konuşmayı deneyin umarım faydası olur allah sabır versın:umursamaz:

Amin canım,sağolasın. Babam aslında orucunu tutar, genelde namazını kılar, mübarek günlerde kuranını okur ama işte..

Sağolun canlarım desteğiniz için. Bu akşam ablam konuşmayı deneyecek ama hiç sanmam başarabilecek mi? Ben de aslında yırtık biriyim ama ev içinde ezik büyümüşüz işte. Hala o cesareti bulamıyorum kendimde.

yarencim gözünaydın, oğluşun iyiymiş maşallah oğluşuna....
yaren canım, benim babamda senin baban gibidir, özelliklede şimdi oruç zamanı sigara içemediği için çok asabi oluyor, annemde alttan alıyor ne yapsın kadıncağız allah annelerimize sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…