2010 Şubat Anneleri

valla bana kepek ekmeği yiceksin dedi tatlı hamur işi yok dedi çok takıyo kiloya ne yedinse ceza burayada geticen dedi...bende dikkat ediyom şimdi çok.ben toplamda 6,5 kilo aldım canım ya sen?

valla bana kepek ekmeği yiceksin dedi tatlı hamur işi yok dedi çok takıyo kiloya ne yedinse ceza burayada geticen dedi...bende dikkat ediyom şimdi çok.ben toplamda 6,5 kilo aldım canım ya sen?

doktorum banada hamur işi yok dedi ama o günden beri börek yiyorum
adam yasakladı anda cazip geldi börek yemek:kedi:

cnm ben 3 hafta önce 59 kilo olmuştum hamile kalmadan önce 57 idim.2 kilo almışım ama bu 2 kiloyu 3 haftada aldım ondan önce verip alıyordum sadece gramlarla.o yüzden kızdı tabi şimdi kaç oldum bilmiyorum evde tartı yok yarın tartıcak dr walla korkuyorum ama 61-62 olmuşumdur en az aldığımın farkındayım.hızlı alıyorum.

ne kadar zamanda aldın bu 3 kiloyu canım ona bağlı

canım son 1 ayda. çünkü geçen ay gittiğimde, hiç kilo almamıştım. hamile kaldığım kilo ile aynıydı. 59,5. şimdi 62.5 olmuşum.

ramazanda düzenli yedik ya, pideler falan. ondan heralde dimi.. neyse bayramdan sonra dikkat edeyim bari.. yani hepimiz dikkat edelim..:))

melekcim fıkra güzeldi, tşklr :))

kızlar bende iliski konusunu sorcam esim dort gozle yarınki randevuyu bekliyo :) bu arada ilk 3ay bulantı nedeniyle zaten olmadı ama bulantılar gecmeye yakın kanamam olunca kendi drum bisey demedi ama acil gittigimdr iiskimi olmustu diye sorup birde girmeyin deyince bende korku olusmustu gerci 1 ay oldu kanamanın uzerinden. yarın nasıl sorucam bakalım bir de halamızda geliyor bebisi gormeye hem drum erkek hangi arada derede sorucam bakalım. buarada kayganlastırıcı kullanabiliyomuyuz kızlar ??

AkŞam eŞım ıŞten geldı sıte aÇık akŞama kadar ordasın dımı dıyo evet dedım bıde canım sıkılır dıyodun dıyo valla ııkı varsınız burayı bulduktan sonra canım sıkılmıyo.

aynen ya, benim dr da bal, pekmez yasak dedi.. eşim de sağolsun çıta bal almış..ramazan boyunca, sahurda tahin-pekmez, bal yedim.

bol bol süt iç dedi, 5 aydır neredeyse hiç içmedim..

işte sonra sen zorlancaksın dedi banada ama artık hızlı alınıyo şu saatten sonra kilolar belkide su şişliğidir sadece bakalım ne dicek yarın merak ettim...

banada yasak o günden beri rüyamda görüyorum önceden hiç sevmezdim.gerçekten yasak olan tatlı gelio.şekerimi düşürdüm ama kesin yine yükselmiştir o kadar pideye.birde tahın pekmez çok istio cnm çok yiyiyorum kesin o kilo aldırıo bana.

tahin pekmez bende cok severim karıştırıp yiyorum sabahları
ama abbasın kör kazı gibi doymak bilmiyorum

valla sorma aynen nasıl cazipki herşeyi eve alasım yiyesim geliyo hele hele biz arnavutuz arnavut böreği of of offff

canlarım bu arada ben yarın izne çıkıyorum bayrama kadar. eşimin memleketine gitcez, kastamonu-tosya'ya. orada iftarlar daha bir güzel oluyor, apartmanların altında fırınlar oluyo, her akşam fırınlara yemek sürülüyo.. çok süper oluyo.ordan da artık iyice kilo almış olarak dönerim :)

orda da net var, takılırım arada size

oh yarasın yerimseniben
arada yaz bize kuşum:gitme:

işte sonra sen zorlancaksın dedi banada ama artık hızlı alınıyo şu saatten sonra kilolar belkide su şişliğidir sadece bakalım ne dicek yarın merak ettim...

banada 28.haftadan sonra isteemesende çok alıcaksın dedi haftada 400 gr al dedi bakalım ne dicek ama kesin fırçayı yiyicem yine .ay yarın olsunda cinsiyetini öğreneyim artık inşallah birde özledim 3 haftadır görmedim.nasıl acaba kıpırdamıoda korkuyorum.

sende iyki varsın şekercim.benimde aynı burada hiç cnm sıkılmıo.istesek bu kadar aynı ayda hamile kalan arkadaş bulamayız zaten.

aynen ya, benim dr da bal, pekmez yasak dedi.. eşim de sağolsun çıta bal almış..ramazan boyunca, sahurda tahin-pekmez, bal yedim.

bol bol süt iç dedi, 5 aydır neredeyse hiç içmedim..

hay allah pekmezi yasakladı demek ben bu ay okadar yedimki offfff yandık.

cnm sende randevuya gidiceksin demek yarın.inşallah iyi haberlerle döneriz.cnm kanama olduğunda yasaklanıyor ilişki.benim geçen hamileliğimde yasaktı.dr sor muhakkak.

cnm seninde benim gibi olmuş almadık almadık acısını çıkarttık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…