ben yarın yine azar işiticem zaten dr dan bakalım kaç kilo aldım benim dr fırçalıo ne yedin bu kadar die.:sinifsinif: Cnm demek seninde öyle bazen yüzüklerimde olmuyor şişiyor parmaklarım sonra iniyor.insanı rahatsız ediyor şişlik.çokta bişi yediğim yok aslında ya.sadece ramazan pidesi çok yedim bu ay.dayanamadım normalde buğday ekmeği yiyiyordum.
Sen kaç kilo aldın?
valla bana kepek ekmeği yiceksin dedi tatlı hamur işi yok dedi çok takıyo kiloya ne yedinse ceza burayada geticen dedi...bende dikkat ediyom şimdi çok.ben toplamda 6,5 kilo aldım canım ya sen?
valla bana kepek ekmeği yiceksin dedi tatlı hamur işi yok dedi çok takıyo kiloya ne yedinse ceza burayada geticen dedi...bende dikkat ediyom şimdi çok.ben toplamda 6,5 kilo aldım canım ya sen?
ne kadar zamanda aldın bu 3 kiloyu canım ona bağlı
doktorum banada hamur işi yok dedi ama o günden beri börek yiyorum
adam yasakladı anda cazip geldi börek yemek:kedi:
cnm ben 3 hafta önce 59 kilo olmuştum hamile kalmadan önce 57 idim.2 kilo almışım ama bu 2 kiloyu 3 haftada aldım ondan önce verip alıyordum sadece gramlarla.o yüzden kızdı tabi şimdi kaç oldum bilmiyorum evde tartı yok yarın tartıcak dr walla korkuyorum ama 61-62 olmuşumdur en az aldığımın farkındayım.hızlı alıyorum.
valla sorma aynen nasıl cazipki herşeyi eve alasım yiyesim geliyo hele hele biz arnavutuz arnavut böreği of of offff
canlarım bu arada ben yarın izne çıkıyorum bayrama kadar. eşimin memleketine gitcez, kastamonu-tosya'ya. orada iftarlar daha bir güzel oluyor, apartmanların altında fırınlar oluyo, her akşam fırınlara yemek sürülüyo.. çok süper oluyo.ordan da artık iyice kilo almış olarak dönerim :)
orda da net var, takılırım arada size
işte sonra sen zorlancaksın dedi banada ama artık hızlı alınıyo şu saatten sonra kilolar belkide su şişliğidir sadece bakalım ne dicek yarın merak ettim...
AkŞam eŞİm İŞten geldİ sİte aÇık akŞama kadar ordasın dİmİ dİyo evet dedİm bİde canım sıkılır dİyodun dİyo valla İİkİ varsınız burayı bulduktan sonra canım sıkılmıyo.
aynen ya, benim dr da bal, pekmez yasak dedi.. eşim de sağolsun çıta bal almış..ramazan boyunca, sahurda tahin-pekmez, bal yedim.
bol bol süt iç dedi, 5 aydır neredeyse hiç içmedim..
kızlar bende iliski konusunu sorcam esim dort gozle yarınki randevuyu bekliyo :) bu arada ilk 3ay bulantı nedeniyle zaten olmadı ama bulantılar gecmeye yakın kanamam olunca kendi drum bisey demedi ama acil gittigimdr iiskimi olmustu diye sorup birde girmeyin deyince bende korku olusmustu gerci 1 ay oldu kanamanın uzerinden. yarın nasıl sorucam bakalım bir de halamızda geliyor bebisi gormeye hem drum erkek hangi arada derede sorucam bakalım. buarada kayganlastırıcı kullanabiliyomuyuz kızlar ??
canım son 1 ayda. çünkü geçen ay gittiğimde, hiç kilo almamıştım. hamile kaldığım kilo ile aynıydı. 59,5. şimdi 62.5 olmuşum.
ramazanda düzenli yedik ya, pideler falan. ondan heralde dimi.. neyse bayramdan sonra dikkat edeyim bari.. yani hepimiz dikkat edelim..:))
melekcim fıkra güzeldi, tşklr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?