2010 Şubat Anneleri

merhaba kızlar hayırlı cumalar
slm canım hayırlı cumalar.teyzesi cicilerimize bak.

benimde öleydi şimdi iiyiz.anacım neden istem iyonuz adamları zorla dışa itçeniz. mutlu edin adamları.

merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese içim sıkılıyo nedense bugün hayır olsun inş öyle bakınıp duruyorum yazdıklarınıza

hayırlara gitsin inş. bugün sıkılan sıkılana..

tatlım ben de sıkıntılıydım, yemek için çıktığımda, öyle düşünüp duruyordum. oğluşum başladı tekmelemeye..bu 4. tekmelemesi..canım oğlum benim. çok seviyorum ya.. ondan sonra sıkıntı falan kalmadı..

inş senin de bebişin, içerden yüzünü güldürür tatlım..

slm şekercim.hoşgeldin sana da hayırlı cumalar.

KIZLAR ben sekside giyinsem bu göbekle kendimi hiç öyle hissetmiyorumkikaydirigubbakcemile3 aynaya bakıp gülüyorum kendimekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
olsun kuşum gecmişteki seksi günlerini düşün sende

slm şekercim.hoşgeldin sana da hayırlı cumalar.

Kızlar ben sekside giyinsem bu göbekle kendimi hiç öyle hissetmiyorumkikaydirigubbakcemile3 aynaya bakıp gülüyorum kendimekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah

slm canım hayırlı cumalar.teyzesi cicilerimize bak.

benimde öleydi şimdi iiyiz.anacım neden istem iyonuz adamları zorla dışa itçeniz. mutlu edin adamları.

ya dogru soyluyosun canım aslında ama ondada bısey yokkı yanasmıyo bıle bana korkuyomu cekınıyomu yoksa ıstemıyomu anlamadım kı. hıc boyle bı cabası yok :gitme:

arya sağol canımm zayftım önceden kilo aldım ama göbişimee :)

ben birden kilo aldım cnm yakafamçokkarıştı aslında şişim ben sanırm kilomu şişlikmi anlamıyorum ayaklarım özellikle çok şişiyor.tuzuda az tüketiyorum yürüyorum da ama en baştan beri bu şişlik sorunu var sanki su topladı vücudum.

yok tatlım sizinle bisi paylasmak istiyorum acaba biz iliskiye girince bir agri yanma oluyo sizce neden oluyodur dicen tatlım basik kadinsa doktorun hıc te utanma

canım doktoruna söle bunu ilerde daha kötü olablir album mi ne oluymuş Allah muhafazaa

:roflol::roflol::roflol:
olsun kuşum gecmişteki seksi günlerini düşün sende

kaydirigubbakcemile3 cnm walla daha dün bir kırmızı bluzum vardı onu giydim altına taytımı giydim eskiden o kadar seksi dururduki ama aynaya bakıyorum bakıyorum sadece göbekgörüyorum sevimlilik var ama seksilik yok ne yalan söliyim bir kaç ay sonra neye benzicem acaba.napalım doğuralımda döneriz eski günlere elbirliğiyle.ben azimliyim bu konuda veririm inşallahÇok üzgünüm çoook yarın melissayla buluşucaz resim çekilip koyarız buraya.

sanada hayırlı cumalar canım

kızlar ya benim bulantılar hafif hafif geri geliyor sanki
ne zmaan kurtulacagız bunlardan :gitme:

benim benimde sahura kalktığımda oluyor.birde sabah erkenn kalkınca.

hoşgeldin canım hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah

saol cnm sanada hayırlı cumalar.hoşgördümopuyorumnanaktan

teşekkkür ederim tatlımm
kendimi çok iyi hissettim şimdi dobiş gibi hissediyordum da

bencede pozitif düşünelim bir daha böle kilolar belki alamıcaz bellimi olur tadını çıkaralımm...

kıs aşkolsun ne dobişi bu gunlerını de ozlersın sonra bak şükredelim kı dobıs olabılıyoruz kızlar walla... allah olmayanlara versın :Saruboceq:

doğru canım
Rabbim böle bir mucizeyi vermiş çok şükür hamdolsun
kimseye aratmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…