slm canım hayırlı cumalar.teyzesi cicilerimize bak.merhaba kızlar hayırlı cumalar
ya kızlar benım 3 ay dusuk tehlıkem wardı sımdı hayırlısıyla 4 ay bıtıyo doktor su an gır yada gırme demıyor bu konuda herhangı bı bılgı vermedı ama hıc ıcımden de gelmıyo allah sızı ınandırsın frijit oldum resmen delikafadulden
merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese içim sıkılıyo nedense bugün hayır olsun inş öyle bakınıp duruyorum yazdıklarınıza
:roflol::roflol::roflol:slm şekercim.hoşgeldin sana da hayırlı cumalar.
KIZLAR ben sekside giyinsem bu göbekle kendimi hiç öyle hissetmiyorumkikaydirigubbakcemile3 aynaya bakıp gülüyorum kendimekaydirigubbakcemile3
slm şekercim.hoşgeldin sana da hayırlı cumalar.
Kızlar ben sekside giyinsem bu göbekle kendimi hiç öyle hissetmiyorumkikaydirigubbakcemile3 aynaya bakıp gülüyorum kendimekaydirigubbakcemile3
slm canım hayırlı cumalar.teyzesi cicilerimize bak.
benimde öleydi şimdi iiyiz.anacım neden istem iyonuz adamları zorla dışa itçeniz. mutlu edin adamları.
merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese içim sıkılıyo nedense bugün hayır olsun inş öyle bakınıp duruyorum yazdıklarınıza
arya sağol canımm zayftım önceden kilo aldım ama göbişimee :)
utanma tatlım niye utanicaz sonucta o doktor o bize bilgi vericek
pofidi idolumsun ya, süpersin valla..
esmacım göbek süper tatlı ya.. ben senin göbeği çok sevdim valla..
zeynep tşklr, güzeldi :)
teşekkkür ederim tatlımm
kendimi çok iyi hissettim şimdi dobiş gibi hissediyordum da
ben birden kilo aldım cnm yakafamçokkarıştı aslında şişim ben sanırm kilomu şişlikmi anlamıyorum ayaklarım özellikle çok şişiyor.tuzuda az tüketiyorum yürüyorum da ama en baştan beri bu şişlik sorunu var sanki su topladı vücudum.
:roflol::roflol::roflol:
olsun kuşum gecmişteki seksi günlerini düşün sende
sanada hayırlı cumalar canım
kızlar ya benim bulantılar hafif hafif geri geliyor sanki
ne zmaan kurtulacagız bunlardan :gitme:
hoşgeldin canım hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
yok tatlım sizinle bisi paylasmak istiyorum acaba biz iliskiye girince bir agri yanma oluyo sizce neden oluyodur dicen tatlım basik kadinsa doktorun hıc te utanma
ben birden kilo aldım cnm yakafamçokkarıştı aslında şişim ben sanırm kilomu şişlikmi anlamıyorum ayaklarım özellikle çok şişiyor.tuzuda az tüketiyorum yürüyorum da ama en baştan beri bu şişlik sorunu var sanki su topladı vücudum.
teşekkkür ederim tatlımm
kendimi çok iyi hissettim şimdi dobiş gibi hissediyordum da
pofidi idolumsun ya, süpersin valla..
esmacım göbek süper tatlı ya.. ben senin göbeği çok sevdim valla..
zeynep tşklr, güzeldi :)
kıs aşkolsun ne dobişi bu gunlerını de ozlersın sonra bak şükredelim kı dobıs olabılıyoruz kızlar walla... allah olmayanlara versın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?