ben de 3 kilo almışım ya. çok mu az mı doktor hiç bişey demiyor..
nasıl sölücem ilşk i esnasında acıyomu dicem :kedi:
canım doktoruna söle bunu ilerde daha kötü olablir album mi ne oluymuş Allah muhafazaa
dostlarım beni sizler var ettinizopuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnn
dertli gönüllere giren işte benim zeki müren
haklısın canım bide eşimle gidicem c.tesi günü doktorda kadın sorucam inş.
teşekkkür ederim tatlımm
kendimi çok iyi hissettim şimdi dobiş gibi hissediyordum da
:roflol::roflol::roflol:cnm belki biliyosunuz dur ama ben size yine ikizlerle olan fikrayi anlatim simdi birgun hamile kadin parka gitmis ve parkta cok sancilari baslamis kadin bagirmaya baslamis polis varmis yardim etmöeye gelmis kadini yatirmis sakin olun nefes alin verin demis bu arada ikizlerden biri basini tam cikariyomus polisi gormus hemen basini iceriye sokmus obur ikizine on kapika polis var arka kapidan kacalim demis kaydirigubbakcemile3
cnm belki biliyosunuz dur ama ben size yine ikizlerle olan fikrayi anlatim simdi birgun hamile kadin parka gitmis ve parkta cok sancilari baslamis kadin bagirmaya baslamis polis varmis yardim etmöeye gelmis kadini yatirmis sakin olun nefes alin verin demis bu arada ikizlerden biri basini tam cikariyomus polisi gormus hemen basini iceriye sokmus obur ikizine on kapika polis var arka kapidan kacalim demis kaydirigubbakcemile3
çok sevimli göbeğin kız
beni görsen alman hans amcalar gibi sanki içkici göbeği gibi
cnm walla bende utandım ilişki serbestmi die hiç soramadım.ama yasak olsa sölerdi herhalde.benim dr her muayenede rahimi inceliyor kasılma varmı die sakin dior sonrada sizede bakıyormu.ilişki sırasında kendini sıkıyorsan ondan acı oluyordur bence.
Söledim cnm yürü çok su iç bacaklarını uzatıp yat dedi ama yarın gittiğimde yine sölücem gözlerimde şiş bakalım ne dicek.
cnm belki biliyosunuz dur ama ben size yine ikizlerle olan fikrayi anlatim simdi birgun hamile kadin parka gitmis ve parkta cok sancilari baslamis kadin bagirmaya baslamis polis varmis yardim etmöeye gelmis kadini yatirmis sakin olun nefes alin verin demis bu arada ikizlerden biri basini tam cikariyomus polisi gormus hemen basini iceriye sokmus obur ikizine on kapika polis var arka kapidan kacalim demis kaydirigubbakcemile3
aryacım hoşgeldin tekrardan benimde ayaklarım şişiyo doktora sordum biden kilo aldığım içinmiş ve kilo aldıkça şişer dedi akşamları ayakları kalp seviyesinden yukarı tikip yarım saat dinlendir dedi
amaann sakın fikirevi, dilini ıssır..
ben de 3 kilo almışım ya. çok mu az mı doktor hiç bişey demiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?