2010 Şubat Anneleri

cnm belki biliyosunuz dur ama ben size yine ikizlerle olan fikrayi anlatim simdi birgun hamile kadin parka gitmis ve parkta cok sancilari baslamis kadin bagirmaya baslamis polis varmis yardim etmöeye gelmis kadini yatirmis sakin olun nefes alin verin demis bu arada ikizlerden biri basini tam cikariyomus polisi gormus hemen basini iceriye sokmus obur ikizine on kapika polis var arka kapidan kacalim demis kaydirigubbakcemile3

nasıl sölücem ilşk i esnasında acıyomu dicem :kedi:

cnm walla bende utandım ilişki serbestmi die hiç soramadım.ama yasak olsa sölerdi herhalde.benim dr her muayenede rahimi inceliyor kasılma varmı die sakin dior sonrada sizede bakıyormu.ilişki sırasında kendini sıkıyorsan ondan acı oluyordur bence.

canım doktoruna söle bunu ilerde daha kötü olablir album mi ne oluymuş Allah muhafazaa

söledim cnm yürü çok su iç bacaklarını uzatıp yat dedi ama yarın gittiğimde yine sölücem gözlerimde şiş bakalım ne dicek.

:roflol: :roflol::roflol::roflol:

eywaaaahhhh diorumkaydirigubbakcemile3

essemayit cnm sen benim gobeyimi gormedin sanirim tatlım benimki senin iki kati ve ben hic stres veya bisi yapmiyorum esim hata cok seviyor her gece gobusumu oksayip bebise bisiler anlatiyor da cok hosuma gidiyo benim yuvarlak bisi

aryacım hoşgeldin tekrardan benimde ayaklarım şişiyo doktora sordum biden kilo aldığım içinmiş ve kilo aldıkça şişer dedi akşamları ayakları kalp seviyesinden yukarı tikip yarım saat dinlendir dedi

super yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tatlım suna bak hulen profilde gordu obur resmi da uzak cek dedi cektim bunu gonderdim baya sismis cnm diyo

ben yarın yine azar işiticem zaten dr dan bakalım kaç kilo aldım benim dr fırçalıo ne yedin bu kadar die.:sinifsinif: cnm demek seninde öyle bazen yüzüklerimde olmuyor şişiyor parmaklarım sonra iniyor.insanı rahatsız ediyor şişlik.çokta bişi yediğim yok aslında ya.sadece ramazan pidesi çok yedim bu ay.dayanamadım normalde buğday ekmeği yiyiyordum.
sen kaç kilo aldın?

vala cnm daha cok mutlu olmaliyiz hamileligin keyfi gobuslerde ve bebegin hareketlerinde diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…