2010 Şubat Anneleri

c anım ben normal die biliyorum kuzenimde 2 çıkmıştı
sağol tatlım şimdi doktorumada ulaştım 2.5 sınırmış ama korkulacak bişey yokmuş yinede içim rahat değil
CANIM BENİMKİ BÖLE
AFP ug/L 27,7 1,221 MOM
DİYE YAZIYO ŞEKERİM.
sağol canım ben telden öğrendim kağıt elimde değil doktoruma faks çektirdim hastaneden ama arayan kız sonucuz 2.1 dedi senin daha farklı galiba
canım senın bebıs 16 haftalık degılmı hangı ara yaptırdın 3lu testı ben pzt yaptırcam walla
canım ben geçen hafta cuma yaptırdım benim bebişib gelişimi 1 hafta önde gidiyor tam 16 haftalık gözüküyordu geçen cuma aynı gün yaptırdık
canım ne yazıyor LOW yazıyorsa korkulacak bişey yok demektir... benimde 1.17 çıkmış şimdi baktım...-
canım ya yazıp yazmadığını bilmiyorum doktorum korkulacak bişey yok dedi ama sınır 2.5 benimde 2.1 olunca huzursuz oldum

Hem 2'li de hemde 3'lü beni doktorum tel arayarak çok düşük risk çıktı korkulacak bişey yok. Sonuçlar iyi dedi. Bana sonuçlarımı hiç vermediler bile. Düşük risk dediği herhalde orada yazan rakam mı oluyor sizce?

iyidir canım ozaman korkma. Benim doktorum ii dedi sonuçlara hatta benim ikilim riskli çıkmıştı. 3lün ii çıkmış endişelenme dedi.sende korkma canım doktorun ii demiş.

Kızlar amma kaynatmışsınız yaa.Başım ağrıyodu iki dakka yatayım dedim.Yarım saattir geçmişi okuyorum.

canım hayırlısıyla git gel inşallah... arada girme imkanın olursa iyi olur haberleşiriz... off yaren benim yerimede ye ne olur bende çok severim...

tamam canım, senin yerine de yerim,ama senin yerine yediklerimin kilolarını sen alırsın, ona karışmam bak :)

cucus evet canım orda yazan rakamları yorumlayıpta dusuk rısk demıstır sana doktorun. gozun aydınnn...

mavıyeshılll masallah bebegıne o zaman

esmacım göbeğine bayıldım bu arada. Kızlar burda hava kapadı iyice.Kociş işten gelene kadar yağmasa bari.Yolu çok uzun

fatoşcicilere baktım güle güle kullansın minigin.çok güzeller.ayy ben çıkmıyorum sadece 5-6 tane bady olacagım herşey hazır.

sağolun arkadaşlar bu testlerden başka yapılacak sırada test varmı?

bana bu arada doktorum çatlak oluşmaması için lierac phytolastil krem verdi bugün kullanmaya başlıcam siz başladınızmı herhangi birşeye

Canım ben her duştan sonra bebe yağı sürüyorum.Unutmazsam tabi

kızlar burada hava iyice kapadı süreklı anons ediliyo pazara kadar yağış var önlem alın diye
allahım herkese yardım etsin

amin...
maviyeshılll ben bebeyagı aldım ama sanırım pek bı etkısı yokmus onunda krem kullanıcam bende

Kızlar amma kaynatmışsınız yaa.Başım ağrıyodu iki dakka yatayım dedim.Yarım saattir geçmişi okuyorum.

havva seninkide birşey mi ben sabah saat 9 dan beri gçmişi okuyorum 2 dk soluklanın kızlar ya yetişemiyorum hızınıza maşallah şubat anneleri topiği bereketli kaçıncı sayfadayın itiraf edeyim sonunda sıkıldım sayfaları -2-3 atlıyarak okudum yoksa 7 olacak ben halen misafir konumunda

istanbullu arkadaşlarım aman dikkatli olun inş. yağışları sağ salim atlatırız
Bursa da başladı yağışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…