sağol tatlım şimdi doktorumada ulaştım 2.5 sınırmış ama korkulacak bişey yokmuş yinede içim rahat değilc anım ben normal die biliyorum kuzenimde 2 çıkmıştı
sağol canım ben telden öğrendim kağıt elimde değil doktoruma faks çektirdim hastaneden ama arayan kız sonucuz 2.1 dedi senin daha farklı galibaCANIM BENİMKİ BÖLE
AFP ug/L 27,7 1,221 MOM
DİYE YAZIYO ŞEKERİM.
canım ben geçen hafta cuma yaptırdım benim bebişib gelişimi 1 hafta önde gidiyor tam 16 haftalık gözüküyordu geçen cuma aynı gün yaptırdıkcanım senın bebıs 16 haftalık degılmı hangı ara yaptırdın 3lu testı ben pzt yaptırcam walla
canım ya yazıp yazmadığını bilmiyorum doktorum korkulacak bişey yok dedi ama sınır 2.5 benimde 2.1 olunca huzursuz oldumcanım ne yazıyor LOW yazıyorsa korkulacak bişey yok demektir... benimde 1.17 çıkmış şimdi baktım...-
sağol tatlım şimdi doktorumada ulaştım 2.5 sınırmış ama korkulacak bişey yokmuş yinede içim rahat değil
sağol canım ben telden öğrendim kağıt elimde değil doktoruma faks çektirdim hastaneden ama arayan kız sonucuz 2.1 dedi senin daha farklı galiba
canım ben geçen hafta cuma yaptırdım benim bebişib gelişimi 1 hafta önde gidiyor tam 16 haftalık gözüküyordu geçen cuma aynı gün yaptırdık
canım ya yazıp yazmadığını bilmiyorum doktorum korkulacak bişey yok dedi ama sınır 2.5 benimde 2.1 olunca huzursuz oldum
canım hayırlısıyla git gel inşallah... arada girme imkanın olursa iyi olur haberleşiriz... off yaren benim yerimede ye ne olur bende çok severim...
esmacım göbeğine bayıldım bu arada. Kızlar burda hava kapadı iyice.Kociş işten gelene kadar yağmasa bari.Yolu çok uzun
esmacım göbeğine bayıldım bu arada. Kızlar burda hava kapadı iyice.Kociş işten gelene kadar yağmasa bari.Yolu çok uzun
sağolun arkadaşlar bu testlerden başka yapılacak sırada test varmı?
bana bu arada doktorum çatlak oluşmaması için lierac phytolastil krem verdi bugün kullanmaya başlıcam siz başladınızmı herhangi birşeye
Kızlar amma kaynatmışsınız yaa.Başım ağrıyodu iki dakka yatayım dedim.Yarım saattir geçmişi okuyorum.
sağol tatlım
inş. eşin sağ salim evine gelirr
amin...
maviyeshılll ben bebeyagı aldım ama sanırım pek bı etkısı yokmus onunda krem kullanıcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?