ii canım nörem yağmur yağıyo izliyorum.hoşbulduk fatoşum.nörüyon..
ben gidiyorum arkadaslar yarın görüşürüzopuyorumnanaktan
KIZ ESMA BEN BU GÜN UÇMUŞUM SABAHTAN BERİ BU ESMA CUMARTESİ GİDECEKTİ DİYOM BU GÜNÜDE CUMARTESİ SANIYOM YARINI PAZAR NİYE PAZAR GİDİYO DİYOM DAHA BU GÜNÜN CUMA OLDUĞUNU YENİ ANLIYOM.kaydirigubbakcemile3
canlarım bu arada ben yarın izne çıkıyorum bayrama kadar. eşimin memleketine gitcez, kastamonu-tosya'ya. orada iftarlar daha bir güzel oluyor, apartmanların altında fırınlar oluyo, her akşam fırınlara yemek sürülüyo.. çok süper oluyo.ordan da artık iyice kilo almış olarak dönerim :)
orda da net var, takılırım arada size
KIZ ESMA BEN BU GÜN UÇMUŞUM SABAHTAN BERİ BU ESMA CUMARTESİ GİDECEKTİ DİYOM BU GÜNÜDE CUMARTESİ SANIYOM YARINI PAZAR NİYE PAZAR GİDİYO DİYOM DAHA BU GÜNÜN CUMA OLDUĞUNU YENİ ANLIYOM.kaydirigubbakcemile3
fatoş alemsin kıs guldurdun beni :roflol:
slm kızlar nasılsınız
şimdi 3lü testte olan afp sonucumu aldım 2.1 çıktı normalmi sizin kaç çıktı
kızlar bende iliski konusunu sorcam esim dort gozle yarınki randevuyu bekliyo :) bu arada ilk 3ay bulantı nedeniyle zaten olmadı ama bulantılar gecmeye yakın kanamam olunca kendi drum bisey demedi ama acil gittigimdr iiskimi olmustu diye sorup birde girmeyin deyince bende korku olusmustu gerci 1 ay oldu kanamanın uzerinden. Yarın nasıl sorucam bakalım bir de halamızda geliyor bebisi gormeye hem drum erkek hangi arada derede sorucam bakalım. Buarada kayganlastırıcı kullanabiliyomuyuz kızlar ??
slm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
papatyacım hoş geldin.
papatya teyzesİ bebİŞİmİn cİcİŞlerİne bak profİlİmde.
slm kızlar nasılsınız
papatya nasıslın die sordum ama görmedin galibaa :umursamaz:
canım benimki böle
afp ug/l 27,7 1,221 mom
diye yazıyo şekerim.
esra canım bu durumda benimkide 1,2 mi şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?