istanbullu arkadaşlarım aman dikkatli olun inş. yağışları sağ salim atlatırız
Bursa da başladı yağışş
zeynep sende anadolu yakasında otuyorsun galiba hangi dr a gidiyorsun.
havva seninkide birşey mi ben sabah saat 9 dan beri gçmişi okuyorum 2 dk soluklanın kızlar ya yetişemiyorum hızınıza maşallah şubat anneleri topiği bereketli kaçıncı sayfadayın itiraf edeyim sonunda sıkıldım sayfaları -2-3 atlıyarak okudum yoksa 7 olacak ben halen misafir konumunda
sağolun arkadaşlar bu testlerden başka yapılacak sırada test varmı?
bana bu arada doktorum çatlak oluşmaması için lierac phytolastil krem verdi bugün kullanmaya başlıcam siz başladınızmı herhangi birşeye
yok canım ben zeytınburnundayım avrupa yakasındayım... avrasya hastanesı ıstephan bey e gıdıyom canım
evet canım bana da onu verdi. Doktorum kendisi de kullanmış hiç çatlağı yokmuş. Benim doktorumun eşi de plastik cerrah. en iyi krem bu başka bişey önermiyorum dedi.
aldınız mı ilacı benim daha başlamadı kaşıntılarımda ama ne kadar mış fikri olan alan varmı.
esmaa konulara pek hakim olamadım hızınıza yetişmeye çalışmaktan göbeğin çok güzel büyümüş
burcu berru canım alıntı yap var ya onun yanoında kİ no ya basıyorsun hangİ msj almak İstİyosun en sonuncusunda İse alıntı yapa basıyosun o kadarcık
papatya teyzesİ teŞekkÜr ettİk.
aldınız mı ilacı benim daha başlamadı kaşıntılarımda ama ne kadar mış fikri olan alan varmı.
esma bende sana sormuştum yarın kaçta gideceksin diyesositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?