2010 Şubat Anneleri

istanbullu arkadaşlarım aman dikkatli olun inş. yağışları sağ salim atlatırız
Bursa da başladı yağışş

esmaa konulara pek hakim olamadım hızınıza yetişmeye çalışmaktan göbeğin çok güzel büyümüş

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben normalde geçmişi okumadan giriyom sohbete.Çalıştığım için vaktim olmuyo.Bugün izinliyiz yağmurdan ötürü. O yüzden geniş geniş okuma fırsatı buldım.

evet canım bana da onu verdi. Doktorum kendisi de kullanmış hiç çatlağı yokmuş. Benim doktorumun eşi de plastik cerrah. en iyi krem bu başka bişey önermiyorum dedi.

bu arada 4-5 mesaja nasıl alıntı yapılıyor sona gelene kadar kime ne yazacağımı da unutuyorum zaten.bu arada unutlanlığı olan varmı bende bu ara unutkanlık başladı bazı anne adaylarında olabiliyomuş hormon salgıları ile ilgiliymiş.

yok canım ben zeytınburnundayım avrupa yakasındayım... avrasya hastanesı ıstephan bey e gıdıyom canım

sayfaları okumaktan kişileri karıştırdım demekki birisi dün yazmıştı kadıköy göztepede oturuyorum diye ama kimdi acaba :uhm::uhm:

evet canım bana da onu verdi. Doktorum kendisi de kullanmış hiç çatlağı yokmuş. Benim doktorumun eşi de plastik cerrah. en iyi krem bu başka bişey önermiyorum dedi.

aldınız mı ilacı benim daha başlamadı kaşıntılarımda ama ne kadar mış fikri olan alan varmı.

burcu berru canım alıntı yap var ya onun yanoında kı no ya basıyorsun hangı msj almak ıstıyosun en sonuncusunda ıse alıntı yapa basıyosun o kadarcık
papatya teyzesı teŞekkÜr ettık.

cucus bana ozelden kremın adını yollarmısın madem oyle bende kullanıyım ya...
burcuberru olmazmı bu aralar cok unutkanım bende gecen babanem anjıyo oldu hayatta en duskun oldugum kısı babanem onu bıle aramayı unuttum sasırdım kendıme nasıl unuturum dıye ıyıce gıttı bu aralar kafam...

burcu berru canım alıntı yap var ya onun yanoında kİ no ya basıyorsun hangİ msj almak İstİyosun en sonuncusunda İse alıntı yapa basıyosun o kadarcık
papatya teyzesİ teŞekkÜr ettİk.

fatos sağol ama tam anlıyamadım MQ ya basıcam seninkinde bastım sonra baskasınada bastım (biraz ayıp oldu ama ) sonra nerde bulucam bunları aralarına yazı yazmak ıcın

aldınız mı ilacı benim daha başlamadı kaşıntılarımda ama ne kadar mış fikri olan alan varmı.

Ben ykm den aldm. 75 tl. tekin acar da falan da var. inernette 67 tlye satıyorlar. kulanmaya da başladım. ama çabuk bitmesin diye günde 1 defa sürüyorum geceleri. gündüz de işe gelmeden önce başka kremler kullanıyorum. Bu arada kuzenim de bebeyağı kullandı ve ounda hiç çatlağı yok. Benim kafam karışıyor bu çatlak meselesinde.

kızlar unutkanlık bendee oluyo

çatlak kremi ÇOMA badem sütü kullanıyorum hem ucuz hemde 6 tl doğum yapan bi abla önerdi eczaneci kjadında kullanıyorum hiç çatlağım olmadı dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…