2010 Şubat Anneleri

bende burdayım ara ara bakıyorum esimle tv izliyoruz bazen sizede bakiyorum kızlar bu aksam pek kimse yok

Gebelikte vücudun belli bölgelerinde cildin hızlı bir şekilde genişlemesiyle özellikle kalıtsal olarak yatkın olan anne adaylarında çatlaklar ortaya çıkar. Bu çatlaklar özellikle karın bölgesinde oluşurlar ancak meme dokusunun ve basenlerin genişlemesi göğüs bölgesinde ve kalçalarda da çatlakların ortaya çıkmasına neden olabilir. Çatlaklar kalıcıdır ve tedavi yöntemlerinin başarı şansı yüksek değildir. Çatlak önleyici kremler veya badem yağı gibi nemlendiriciler cildinizin genişlemeye dayanıklılığını artırarak çatlak oluşumunu azaltabilir ve hatta hiç oluşmamasını sağlayabilir. Bu ürünleri bu haftalardan itibaren hergün düzenli olarak çatlak oluşma riski yüksek bölgelere tatbik etmenizde fayda vardır. Bunun yanında bol sıvı almak, antioksidan maddeleri bol miktarda içerdiğinden sebze ve meyve tüketimine özen göstermek, düzenli egzersiz yapmak, uygun kilo almak da çatlakları önlemede faydalı olabilirler. Bazı anne adaylarında hiç bir önlem almamış olmalarına rağmen hiç çatlak ortaya çıkmazken, bazılarında malesef tüm önlemlere rağmen yaygın çatlaklar ortaya çıkabilmektedir. Bu cildin yapısıyla ilgili bir durumdur.

bende bu hafta basladim badem yagina her aksam yatmadan sürüyorum
simdilik çatlak yok ama nolur nolmaz tedbiri alalim geç olmadan

tatlım resimleri acmak icin resmin uzerine bir sefer tiklayip isaretliyon daha sonra farenin sağ tusuna tikliyon birlikte ac tan paint i seciyon.acilan sayfada sol ust kosede dosya duzen gorunum falan filan var orda resim yazana tikla uzat/eğ var oraya giriyon ve orda yatay 100 dikey 100 yazan yereri degistiriyon sadece genelde benim surekli yaptim 35 yazarim her ikisinede veya 40 resmin buyuklugune gore degisiyo tabi kaydetmek icin x(kapatma) tikladinda evet kaydet dersin masa ustune gelir resim insallah anlatmisimdir canim

cnm resimi yapinca profilinin oraya isim yazip konu az oraya resimleri koy ben oyle yapiyorum

slm kızlar nasılsınız?ben çok fena hastayım bugün bide misafirim vardı iftarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…