2010 Şubat Anneleri

bel agrisindan bende çektim aksam yatakta kivranip duruyodum
artik dikkat ediyorum valla

akpak tatlım nasilsin bugun pek konusamadik

iyiyim tatlım sağol. bugün ilk defa giriyorum nete. işlerim vardı. biraz geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.
bebişimiz o kadar hareketli ki şuan babası bile elini koyarak hissedebiliyor. ok mutluyuz. darısı hissedemeyenlerin başına

ah canım bebisler hep saglikli olsunda hepimiz mutlu olalim bizde demin esimle carsidadik bebeyimize ciciler aldik persembe da alcak bi maza kesfetim kızlar bebek gisileri sudan ucuz inanamasiniz

selam kızlar...
bizim velet de bu akşam çok hareketli.habire içerden mesajlar veriyo annesine.
çok heyecanlı bi süreç gerçten.

bel agrisindan bende çektim aksam yatakta kivranip duruyodum
artik dikkat ediyorum valla

aman dikkat et canım artık eski halimiz yok.bende yataktan aniden kalkıyodum ama artık kendimi frenledim önce sağıma doğru dönüyorum sonra yan kalkıyorum.artık daha çok bebişlerimizi düşünmemiz lazım.

kizlar ben çikiyorum hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan[/QUO

iyi geceler canım görüşürüz yarına iyi geceler.tatlı rüyalar.

bende bugun akpak yok diiyodum kendi kendime yogun mus sun meyer cnm bebisin anne ben burdayım bak diyo sana bizimkide demen baya dolastı simdi uyudu her halde

ah canım bebisler hep saglikli olsunda hepimiz mutlu olalim bizde demin esimle carsidadik bebeyimize ciciler aldik persembe da alcak bi maza kesfetim kızlar bebek gisileri sudan ucuz inanamasiniz
neler aldın tatlım? senin cinsiyet yarın mı belli olacaktı? CADIARZU

sağolun kızlar walla hamileyken hasta olmak çok fena
geçmiş olsun canım. çok zor olsa gerek :teselli:

selam kızlar...
bizim velet de bu akşam çok hareketli.habire içerden mesajlar veriyo annesine.
çok heyecanlı bi süreç gerçten.

kesinlikle çok heyecenlı. bizimkide demin çok hareketliydi opuyorumnanaktan

bende bugun akpak yok diiyodum kendi kendime yogun mus sun meyer cnm bebisin anne ben burdayım bak diyo sana bizimkide demen baya dolastı simdi uyudu her halde

bugün akşam yemeğini güzel yedim herhalde bebişim ondan canlandı kaydirigubbakcemile3 ha bi de yemekten sonra tatlı yemiştim onun hakkını da yemeyelim :lepi:

tatlım gebzede carsida sana yakin mi ya cnm cit citli badi aldik kısa kol sirin 2 tl kız bebek tisortleri var nasil cici susluler 2 tl sapka bere yani 1bucuk tl baska gisiler var 6 li takim 12 tl dis dibinlar var cok guzel akla gelen hersey var ben dis zibin aldim bere eldiven falan agiz bezleri oyali 50 kurus cnm patıkler var ponpon 2 tl ya cok guzel ve ucuz yarın markasini yazarim esim uyudu poseti alamicam yanında ses olur diye dolaptan

cnm persembe gidicem doktordan pazartesi ravdevu ala bilirsem ozaman cinsiyet beli olsun babasila yine o mazaya gidicez artık o mazadan cikmam ben

:1shok: nekadar uygunnnnn
bol bol al canım bebişine
nerdeyse yarı fiyattalar delikafadulden

sorma akpak tatlım vala o dukan dan beni esim artık cikaramaz kaydirigubbakcemile ama garibimde iki sat bakti suna bak buna bak diye benle mutlu oluyo ben da neler alcam ona diyo

ne güzel canım. eşlerimiz de bizimle birlikte heyecanlanıyorlar. tabi onlar bizim kadar hissetmiyorlar sadece düşünüyorlar, bebek kıyafetleine bakıp bebeklerini hayal ediyorlar.
kızlar battaniyelere bakıyorum bebeğime battaniye öreceğim :asigim:

cok guzeler bende baktim cnm benim annem londrada kuzenime yaptiriyo ama hazir alma da 3 falan var orme iste baska aliriz o kadar seyi ne zaman kulanicak ikinciyede saklariz :kedi: or tatlım vakit geciyo cok cabuk orunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…