slm kızlar nasılsınız?ben çok fena hastayım bugün bide misafirim vardı iftarda...
akpak tatlım nasilsin bugun pek konusamadik
bel agrisindan bende çektim aksam yatakta kivranip duruyodum
artik dikkat ediyorum valla
kizlar ben çikiyorum hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan[/QUO
iyi geceler canım görüşürüz yarına iyi geceler.tatlı rüyalar.
ah canım bebisler hep saglikli olsunda hepimiz mutlu olalim bizde demin esimle carsidadik bebeyimize ciciler aldik persembe da alcak bi maza kesfetim kızlar bebek gisileri sudan ucuz inanamasiniz
neler aldın tatlım? senin cinsiyet yarın mı belli olacaktı? CADIARZUah canım bebisler hep saglikli olsunda hepimiz mutlu olalim bizde demin esimle carsidadik bebeyimize ciciler aldik persembe da alcak bi maza kesfetim kızlar bebek gisileri sudan ucuz inanamasiniz
geçmiş olsun canım. çok zor olsa gerek :teselli:sağolun kızlar walla hamileyken hasta olmak çok fena
selam kızlar...
bizim velet de bu akşam çok hareketli.habire içerden mesajlar veriyo annesine.
çok heyecanlı bi süreç gerçten.
bende bugun akpak yok diiyodum kendi kendime yogun mus sun meyer cnm bebisin anne ben burdayım bak diyo sana bizimkide demen baya dolastı simdi uyudu her halde
tatlım gebzede carsida sana yakin mi ya cnm cit citli badi aldik kısa kol sirin 2 tl kız bebek tisortleri var nasil cici susluler 2 tl sapka bere yani 1bucuk tl baska gisiler var 6 li takim 12 tl dis dibinlar var cok guzel akla gelen hersey var ben dis zibin aldim bere eldiven falan agiz bezleri oyali 50 kurus cnm patıkler var ponpon 2 tl ya cok guzel ve ucuz yarın markasini yazarim esim uyudu poseti alamicam yanında ses olur diye dolaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?