2010 Şubat Anneleri

kızlar annemde bana örecekti sonra waikiki de varmış güzelmişte gitmiş ordan almış örmeye hiç gerek yok dedi çok da güzelmiş

gunaydin cici anneler cici bebislerin topigiiiii hayirli gunlerrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın kızlar. oh be bugün evdeyim: tüm gün buralardayım. özledim valla tüm gün sizle sohbet etmeyi.
sağlıklı, ağrısız, bulantısız bir gün olur umarım hepimiz için hihoyyyt

Özlemcim gaz sancısıdır belki.Üşütmemeye özen göster,ceryanda kalma.Ayakalrını sıcak tut.Dün bana hemşire böyle söyledi.Ben de iyiyim canım eşimin kalmasını beklerken size bakayım dedim.

Özlemcim gaz sancısıdır belki.Üşütmemeye özen göster,ceryanda kalma.Ayakalrını sıcak tut.Dün bana hemşire böyle söyledi.Ben de iyiyim canım eşimin kalmasını beklerken size bakayım dedim.

Bende öyle düşünüyorum galiba ayaklarımı üşüttüm artık daha cok dıkkat edıyorum oyuzden ... iyi yapmıssın bende işe geldım bugun oğlene kadar calsııyorum..

günaydın kızlar nasılsınız.
dün gece doğru düzgün uyuyamadım kızlar ya
çok sık wc ye gidiyorum
birde netarafa yatsam batıyo sanki
çevremdekiler daha durr biraz daha büyüsün hiç uyuyamıyacan diyorlar.
çekerim şikayetm yok.
yeterki oğlum sağlıklı gelsin kucagıma.

bendeki durum bu kızlar umarım sizler iyisinizdir.

hulencim sende ne avr ne yok nasılsın?

canım benim sağol. iyiyim diyeyim iyi olayım. gece kramplarım ve kasık batmalarım dışında i problemim yok çok şükür. çektiğim bulantılardan sonra nur nimet bu ağrılar :kedi:

temizlik var bugün. evde uğraşıcaz biraz da.

sen nasılsın? bebişin cinsiyetini öğrenmişmiydin? opuyorumnanaktan

Günaydın canım.Gece fazla sıvı almamaya çalış belki işe yarar.

Günaydın hulencim.Ne güzel bir gün dilemişsin.Ben de docaman bir AMİİİİN diyorum

günaydın kızlar. oh be bugün evdeyim: tüm gün buralardayım. özledim valla tüm gün sizle sohbet etmeyi.
sağlıklı, ağrısız, bulantısız bir gün olur umarım hepimiz için hihoyyyt

selam anneler herkese günaydın...

gunaydin cici anneler cici bebislerin topigiiiii hayirli gunlerrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Günaydın kızlar herkese hernekadar gecelerimiz uykusuz geçsede çok güzel bir gün diliyoırumopuyorumnanaktan bende 1 de randevum var dr gidicem çok heycanlıyım uzun zamandır görmedim bebişimi bana dua edin herşey yolunda gitsin ve artık cinsiyeti öğreneyim.:Saruboceq:

günaydın kızlar... hafta sonunu getrdik gene el birliğiyle çok şükür.. her gelen hafta sonu bizleri miniklerimize biraz daha yaklaştırıyor... :sm_cool:

selam kızlar
herkez iyidir inşallah
bugün 3lü testimin sonuçlarını aldım temizmiş çok şükür
rahatladım bunuda atlattık

gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5

Kızlar bİ arkadaŞım vardı hamİle hep kız dedİler bu gÜn doĞum yapmıŞ ve sonuÇ erkek Şok Şok hİÇ bİ doktor erkek dememİŞ

oyyy bunu söyledin ya fatoş eminim kızı olucakların içine bi kurt düştü (bende dahil) acaba mı? kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız? 4 lü test sonucumuzu aldık çok şükür temiz çıktı.

süper gözün aydın canım... iyi sonuçlar geldikçe çok mutlu oluyorum.. darısı hala sonuç bekleyenlere inşallah... :Saruboceq:

aynen canım ya bende çok kalkıyorum gece sağa ve sola yatıyorum sadece o zamanda sancı giriyo hafiften.. yastık alıyorum bacağımın arasına o zaman daha iyi oluyo ama alışık olmayınca bacak arasında yastıkla yatmaya rahat edemiyorum... tam dalıyorum bu seferde tuvalet için kalkıyorum hadi baştan yastığa alış dalmaya çalış.............

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım... e sende öğren artık şu cinsiyeti toplasan 5 kişi kaldı sanırım öğrenmeyen cinsiyeti biride sensin... merak ediyoruz artık kızçemizmi geliyo yoksa kızancık mı? hayırlısıyla gelsinlerde tabi en başta....

Saol bitanem di mi ama artık öğrenelimde bende bişiler alayım dün e-bebek'e gittim ama bişi alamadan döndüm herşey ya pembe ya mavi.ordan ikea ya uğradım küvetler ne kadar ucuz şaşırdım.12 tl.ben bir yerde beğendim 60 tl di.

aryacım, hayırlı haberlerini bekliyoruz. dualarım seninle.

voles, hoşgeldin, iyi çalışmalar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…