2010 Şubat Anneleri

demekki tam telefonla görüştüğü anlarda aramışsın öyle denk gelmiş.aklına öyle şeyler getirme sakın.eşinde duysa çok üzülür eminimki.seni ve bebeğini üzecek bişey yapmaz bizim tatlı kocişlerimiz.sen rahat ol tatlım emi.

eşim pek telefon kullanmaz da ondan böyle oldu.
bir de işyerinde yeni başlayan bir kız var son 15 gündür hergün onla konuşuyorlar. kız yeni başladığı için işle ilgili şeyler soruyormuş. neden başkasına sormuyor diye düşünüyorum.
aman bir derdim var bölümünü çok okuyunca böyle oluyorum :roflol:

ay canım çok komiksin aklına kötü şeyler getirme.

GELDıM KIZLAR AKŞAM OLUNCA BENıM ADAM OTURUYOR BıLGıSAYARA YEMEK YEDıK BOHÇA YAPACAM KOCıŞE SAHURA CANINIZ ÇEKMESıN ÇEKEN ADRES ATSIN YOLLUYIMkaydirigubbakcemile3

GELDİM KIZLAR AKŞAM OLUNCA BENİM ADAM OTURUYOR BİLGİSAYARA YEMEK YEDİK BOHÇA YAPACAM KOCİŞE SAHURA CANINIZ ÇEKMESİN ÇEKEN ADRES ATSIN YOLLUYIMkaydirigubbakcemile3

canım hemen veriyorum adresi..
kayseriye gelince kayseri parka gidiyorsun (kime sorsan gösterir) nato caddesi kapısına sırtını veriyosun sağa doğru yürüyüp büyük caddeden yine sağa dönüyosun laelaelaelaelae
bu sırada bohça ne ya CADIARZU ben hiç yemedim cokacimcoook :roflol:

yokmu çeyize yapıyoz 4köşeli aşk olsun kızlar yalnış yazmışım işte anlamadınızmı yani poğaça küstüm sizle:umursamaz: vermiyom işte size poğaça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…