kızlar yaaa.... Az once aynaya baktım ve şok gecırdım resmen. Goguslerımdekı butun damarlar resmen dısarı cıkmıs belırgınlesmıs :1shok:
benimde öle canım mamaları oluşuyo minnoşlarımızın
kızlarrr sonunda 4'lü test sonucumu öğrendim.sabah 11'den beri dr'uma ulaşmaya çalışıyorum.adam habire doğurtuyo :bbo: en sonunda ulaştım.sonuçlarım temiz çıkmış 39.000/1 risk varmış gayet güzel herşey, gözün aydın dedi.dün gece hep kabuslar görmüştüm stres yaptım heralde kendime.ama şimdi güzel sonuç alınca rahatladım.
allah tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün.zemuszemus
kızlar yaaa.... az once aynaya baktım ve şok gecırdım resmen. goguslerımdekı butun damarlar resmen dısarı cıkmıs belırgınlesmıs :1shok:
kızlarrr sonunda 4'lü test sonucumu öğrendim.sabah 11'den beri dr'uma ulaşmaya çalışıyorum.adam habire doğurtuyo :bbo: En sonunda ulaştım.sonuçlarım temiz çıkmış 39.000/1 risk varmış gayet güzel herşey, gözün aydın dedi.dün gece hep kabuslar görmüştüm stres yaptım heralde kendime.ama şimdi güzel sonuç alınca rahatladım.
Allah tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün.zemuszemus
ya göğüs halkalarına ne demeli.nasıl koyu bir kahve olmuş benimkiler, hemde halkalar kocaman belirginleşmiş. Bebişlerimiz yeterki emsin yeterki bol sütümüz olsun hepimizin herşeye razıyız.
ya göğüs halkalarına ne demeli.nasıl koyu bir kahve olmuş benimkiler, hemde halkalar kocaman belirginleşmiş. bebişlerimiz yeterki emsin yeterki bol sütümüz olsun hepimizin herşeye razıyız.
hadı bakalım gozun aydın... darısı yaptırmayanlara e bıde bana
canım gözün aydın
sumifer gözün aydın canım
sumifercim, gözün aydın.
Canım gözün aydın.Darısı öğrenemeyenlerin başına...kızlarrr sonunda 4'lü test sonucumu öğrendim.sabah 11'den beri dr'uma ulaşmaya çalışıyorum.adam habire doğurtuyo :bbo: en sonunda ulaştım.sonuçlarım temiz çıkmış 39.000/1 risk varmış gayet güzel herşey, gözün aydın dedi.dün gece hep kabuslar görmüştüm stres yaptım heralde kendime.ama şimdi güzel sonuç alınca rahatladım.
allah tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün.zemuszemus
ya göğüs halkalarına ne demeli.nasıl koyu bir kahve olmuş benimkiler, hemde halkalar kocaman belirginleşmiş. bebişlerimiz yeterki emsin yeterki bol sütümüz olsun hepimizin herşeye razıyız.
Canım gözün aydın.Darısı öğrenemeyenlerin başına...
saolasın canım.inşallah herkes güzel haberler alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?