2010 Şubat Anneleri

kızlarrr sonunda 4'lü test sonucumu öğrendim.sabah 11'den beri dr'uma ulaşmaya çalışıyorum.adam habire doğurtuyo :bbo: en sonunda ulaştım.sonuçlarım temiz çıkmış 39.000/1 risk varmış gayet güzel herşey, gözün aydın dedi.dün gece hep kabuslar görmüştüm stres yaptım heralde kendime.ama şimdi güzel sonuç alınca rahatladım.
allah tüm sonuç bekleyenlerin yüzünü güldürsün.zemuszemus

hadı bakalım gozun aydın... darısı yaptırmayanlara e bıde bana

kızlar yaaa.... az once aynaya baktım ve şok gecırdım resmen. goguslerımdekı butun damarlar resmen dısarı cıkmıs belırgınlesmıs :1shok:

ya göğüs halkalarına ne demeli.nasıl koyu bir kahve olmuş benimkiler, hemde halkalar kocaman belirginleşmiş. bebişlerimiz yeterki emsin yeterki bol sütümüz olsun hepimizin herşeye razıyız.

canım gözün aydın

ya göğüs halkalarına ne demeli.nasıl koyu bir kahve olmuş benimkiler, hemde halkalar kocaman belirginleşmiş. Bebişlerimiz yeterki emsin yeterki bol sütümüz olsun hepimizin herşeye razıyız.

ö le canım kocaman benimkide doktor geçende televizyonda ddiyoki bebişe kahverengi bçlümü komple verceksiniz çocuk boğulur allah korusun

ya göğüs halkalarına ne demeli.nasıl koyu bir kahve olmuş benimkiler, hemde halkalar kocaman belirginleşmiş. bebişlerimiz yeterki emsin yeterki bol sütümüz olsun hepimizin herşeye razıyız.

dogru soyluyosun tabı... eskı hallerıne donerlermı bılınmez :CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız bakalımbugun fazla takılamıcam aksama ıftara mısafırım varmalum mutfak benı bekler,gorusurz canlar,, allaha emanet olun

Canım gözün aydın.Darısı öğrenemeyenlerin başına...

Ay benimkiler de öyle ya halkaları koyulaştı ve büyüdü.

kendinize ve bebişlere iyi bakın kızlar. bizimki temizlik yapmayı öğreniyor: beraber yorluduk bugün. kaydirigubbakcemile3 biraz dinlenelim.

görüşmek üzere. iyi akşamlar, iyi tatiller hepinize. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…