selam tatlım naber
nasilsin
Slm selİncİm hoŞ geldİn canım nasılsın?
selamlar
tatlım bugun bende de var midem ara ara kalkiyo iyim insallah sende iyi olur sun cnm
ya kızlar bende hıc kabızlık olmadi su ana kadar ama 2 gundur kabızlık basladi doktora sorcam gidince
kızlar bişey sorucam size.
hamileliğin en sıkıntılı rahatsızlığı olan hemoroid yaşayan varmı aranızda.
ben ocak ayında hemoroid'den ameliyat oldum.planlı hamilelik istediğimizden sırf hamilelikte rahat edeyim diye kurtulmak istedim bu illetden.mayıs ayında hamile kaldım.herşey yolundaydı taki 1 ay öncesine kadar tekrar hemoroid'im çıktı ameliyat olduğum dr'uma gittim baktım çok ilginç dedi içerden çıkan bi uzantı şeklinde bunu ameliyatsız tekrar alabiliriz dedi.hamile olduğumu söyledim olsun iple bağlayıp kopartırız dedi ilaç verdi ertesi gün sanırım korkudan kayboldu memecik :sm_cool: ama şimdi tekrar çıktı.kendi doğum dr'uma sordum iyiki ameliyat olmuşsun yoksa şuan böyle rahat oturamazdın dedi.kremlerini kullan, posalı şeyler ye, kabız olma, tuvalette çok ıkınma dedi.orada öylece duruyor ama bi ağrısı sızısı yok.
sizlerde de aynı şikayet oldumu kızlar.
ya kızlar bende hıc kabızlık olmadi su ana kadar ama 2 gundur kabızlık basladi doktora sorcam gidince
inşallahh canımm ayy dün cok üüldüğüm bişi olduu arkadasım dün ikili test yaptırdı bebeğin ense kalınlığı 4 mm ymiş down sendromuymus bebek :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
iyim tatlım saol sen nasilsin ya odaya sivri sinekler girmis beni yemisler ya cnm tum gece de uyutmadilar yuzumu bile yemisler kötükedihüso ya esimi bitane bile yememis ama tatli kanim varmis
bunlar erkeklerı yemıyolar heralde benımkınıde yemıyolar cunku bı ben garıban gıbı kıpkırmızı kalkıyorum sabahları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?