2010 Şubat Anneleri

canım sikiliyo cok ya karnımda sanciyo ara ara buyuyo her halki icikaydirigubbakcemile3

kızlar birinin canı kabak tatlısı çekiyordu ya. balkabağı çıkmış pazarda gördüm. :dance: ben de çok severim de çocukluğumdaN BERı.

benim de oluyor arada agridigi zaman ozellikle cok sertlesiyor karnim rahim buyudugu icin oluyor sanirim

buarada kizlar fazla giremedigim icin tanisamadik hic ben hilal bu ilk bebegimiz kismet olursa dogum 18subat gorunuyor...17haftalik olduk ama halen bulanti sikintisi cekiyorum malesef buyuzden fazla aktif olamiyorum insallah bundan sonra bende katilabilirim guzel sohbetlerinize

cnm doktoruna gorun dun mu mide bunaltisi icin ben gecen okumustum 4 ay sonra mide bunaltisi gecmiyorsa doktorunuza bas vurun baska bi nedeni olmasin diye bende meleksen cnm benimde ilk bebegim olcak bizde bugun 17 hafta olduk bizimde dogum tarihimiz 21 subat veya 24

tesekkurler meleksen iyiyim sen nasilsin 3gun var aramizda nasil bebisin belli oldumu cinsiyeti

yok cnm ya persembe yine doktora gidicez insallah ozaman gorunur senin belimi cinsiyeti cnm sen amerikada mi yasiyosun cnm bende londrada yasiyodum ama tr evlendim 1 ay once ayleme tatıle gitim geldim 10 ayın sonunda yıne gidicem londrada dogum yapicam icin orda da doktor kontrolum var sonra ocakta doguma gidicem bebekle yolda geciyo omrumuz

akpak tatlım merhaba odamdayım cnm tv izliyorum burda takılıyorum
canım burdayım ama gözlerim kapanıyor. acayip uykum var. kocamda bir güzel horluyor ki :roflol: yanına yatıp benim de horlayasım gelliyor :roflol: :roflol:
sen söyleyince bende izledim kavak yellerini. fena değilmiş ama pek anlamadım. eski bölümlerden haberdar olmak gerekiyor galiba. kaydirigubbakcemile2
canım sikiliyo cok ya karnımda sanciyo ara ara buyuyo her halki icikaydirigubbakcemile3

benim karnım agrıyo sanki adet olcakmis gibi kızlar bazen sizinde oyle oluyomu

benimde öyle. bazen çok fazla ağrıyor korkuyorum. bugün pazara gittim birkaç parça eşya taşıdım öyle çok ağrıdı ki kendimi arabaya zor attım.

gecmis olsun cnm kendine dikat et bu ne uyukusu cnm tavuk gibi bu satekaydirigubbakcemile3

canım verdiğin sitede babak ürünleri açılmıyor.
bi de ben istanbulda oturmuyorum, kayserideyim. üye olurken öylesine yapmıştım

gecmis olsun cnm kendine dikat et bu ne uyukusu cnm tavuk gibi bu satekaydirigubbakcemile3

bilmem.. yorgunluk mu desem.. çok yemekten üstüme ağırlık mı çöktü desem.. kocamla uyumayı özledim mi desem.. -tatlicadiarzu-
ne desem biliyorum ki kaydirigubbakcemile3

anladim cnm niye acilmadiki acaba cnm bende iki ayleyi izliyorum diziporta kaciridim dizileri izliyorum bazen izledim

bulantilarim ilk aylarda cok fenaydi simdi hafifliyor cok sukur enazindan cikartmiyorum artik dr normal dedi ama 1ay onceydi son dr umuz...bidahaki kontrolumuz bizimde persembe gunu insallah ogrenicez ogun cinsiyetini cok merak ediyorum bende senle aynigun ogreniriz belki:)
evet amerikadayim bende evlenip geldim buraya ailem turkiyede malesef sikca gidip gelemiyorum ben
ama hamileyken bikere gitmek istiyorum gorsunler beni gobisli halimi:)
londrada yapicaksin demek dogumunu iyi olur senin icinde ailen yaninda olur enazindan

insallah ogreniriz cinsiyetleri cnm bi tek bir kac kisi kaldik ogrenemeyen zaten burda anladim cnm ammerika nasil guzel mi zenciler nasil ben zenci gormeye sikilmistim londrada ingilizce den de sikilmistim nerde turkce veya insanin ana dili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…