iyi aksamlar ebrulu cnm naber
canım banada tahmini doğum 15 şubat dediler benimki sata göre küçük geç döllenme.ama haftasına görede ultrasonda büyük çıkıyo ben hiç hissetmedim sen hissedeiyon mu.
kızlar ben bi sekerpare hamuru karicam hemen gelicem
kızlar ıyı aksamlar nasılsınız?
dun ve bugun mısafırım wardı. resmen bıttım belden assagım felclı gıbı ayakta duramıyorum... gecmıse bı bakıyım dedım ama 2 gunde walla bıraktım sonra bas edemedım :dance:
hersey yolundadır umarım...yarın sabahtan 3lu test ıcın hastaneye gıdıcem sımdıden stres bastı bana bu gece uyku yok fisfisfis
iyiyiz zeynep
sen nasılsın bende ayakta fazla kalınca karnım taş gibi oluyor
bende persembe gideceğim 3lü için inşallah 2mizinkide risksiz çıkar
iyi aksamlar kızlar sekerpare oldu guzel vala yemeye gelin gecmis olsun cnm dikat et kendine vala bugun az temizlik yaptim simdie tatlı yaptim benimde belim agridi dikat etmek lazim kızlar insallah test sonuclariniz super cikar bebisler sapa saglam olur
ewet 2 gundur full ayaktayım karnım tas gıbı ve yer yer batıyo kramp gırıyo sonra gecıyo...
ınsallah ıyı sonuclar alırız resmen afakanlar basmaya basladı bana sımdıden...
bı daha mısafır agırlamıcam ya butun sınırlerım tepemde zaten. gel ye ıc gıt oh ne guzel ya kımse bıseyın ucundan tutayım bu kız hamıle hemde zor bı hamılelık gecırıyo 1 saat erken gıdıyımde bı seyıne yardım edıyım demıyo... bı benım heralde mıllete erkenden gıdıp yardım eden saf! cok sınırlıyım kızlar cok ıcım dısıma cıktı resmen ya...
neyse ıcımı doktum rahatladımlmaz:
merhaba kızlar bende iki gündür giremiyorum nete vaktim olmadı inşallah herkes iyidir. gerçi kimselerde yok şuan ama yarın okursunuz...
Bende kimseyi çağırmıyorum yemeğimi yiyip yatıyorum hergün gelene kapım açık ama[/QUOTE .!.:bı daha bende cagırmıcam walla yıcem yemegımı yatcam popomun ustune :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?