2010 Şubat Anneleri

benim de cok tatlı kasiniyo da kasimaya korkuyom yara yaparim yoksa diye :kedi: cok hasaslar vala bebek emerken napcaz

yalniz gögüslerimde ne agri ne kasinti ilk haftalarimda acayip agri var sonra kesildi
ama masallah büyümeye baya bi büyüdüler :bbo:

benimde ara sira karnım kasiniyo esim gulu bazen her halki deri geriliyo ondan dir kızlar

ıyı geceler bılgen meleksen ıyım canım yedın mı Şekerparelerı bakım ay uykum var yatacam galıba:

yat cnm dinlen yedim cnm :kedi: benimde canım sikim uyukum yok esim yok yatasim yok vala

selam kızlar..

nasıl gidiyor bakalım. biz babaannemize geldik, bol bol yemek yiyoruz burada.:) kayseriye döndüğümde kaç kilo almış olacağım çok merak ediyorum..

neyse hepinizi çok öpüyorum, benim de sandalye üstünde 50-60 sayfa geçmiş okumaktan belim ağrıdı.yatayım artık..

ay bu arada escos'cum oğluşun hayırlı olsun. arya'cım senin de kız kesinleşmiş hayırlı olsun. mutlu03 hoşgeldin canım..

iyi geceler..

muck muckk...

bende kaçiyorum kizlar herkeze iyi geceler artik yarin görüsürüzopuyorumnanaktan

herkez kaciyo bende kacim bagli ebrulu cnm iyi geceler kendine cici bak opuyorumnanaktan

[COLOR="DarkOrchid"]GÜNAYDINNNN kızlar topiği erkenden ben açtım bakalıma.s. inşaallah sorunsuz stressiz güzel bir hafta olur bizim için öpüyorum hepinizi...:)))))

günaydın kızlar bende kocişi gönderdim dedim bi bakayım esma yı merakla bekliyorum.inşallah güzel bir hafta olur.burdayım ama bilgisayar başında değilim accık uyuyucam uyanınca cvp yazarım sizlere.öptüm siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…