2010 Şubat Anneleri

evet tatlım cok heycanli insan evinde bile dusununce heycandan duramiyo bebisim gelsin diye bugun yeni doogmus bebek gorduk ay minicik ya basi yumrugum kadar annesi onu cici gidirmis esimle baka kaldikkk tatli tatli

ıyı aksamlar mıllettt.... aksam yemegı muhabbetıne cıktım bıraz... meleksen nasılsın dun ne guzel konusuyoduk aksam ya ınternet gıttı oyle kacmıs gıbı oldum bende

iyi aksamlar cnm yok ne demek kacmis olmadin cnm guzel konusuyoduk evet nasilsin bebisin nasil

iyi aksamlar cnm yok ne demek kacmis olmadin cnm guzel konusuyoduk evet nasilsin bebisin nasil

ıyı bebekım bugun 3lu ıcın kan verdık cuma alıcaz... kızım gelıyor onuda ogrendık doktor 2 seferdır bu bebegın pıpısı yok olsa gorurdum %90 kız dıyor opuyorumnanaktan
sen nasılsın bebıs ıyımı?

bugun izmite dik cnm cok yoruldum oraya yapancilar subesine gitmistim yurt disi vatandasiyim ya bide onunla ugrastık 4 sat ordadil cok yorulduk esimle esim isten gelmisti sabah 2 sat uyudu ise giti aklim onda vala bu gece

bugun doktora gidip randevu alcaktik esim uyukusuz yorgun diye gitmedik carsamba giderim bos sa randevu almadan doktora gireriz doluysa persembeye randevu isticem ama ya cinsiyet gostermese korkuyom bizim yaramaz

naber kızlar?
açım ben ya :gitme:
kuru yapmıştım içine acı biber girmiş yiyemedim. tansiyonum da iyi değil. şöyle kolay hazıranacak bir yemek varmı bildiğiniz?
makarna hariç kaydirigubbakcemile3

bugun izmite dik cnm cok yoruldum oraya yapancilar subesine gitmistim yurt disi vatandasiyim ya bide onunla ugrastık 4 sat ordadil cok yorulduk esimle esim isten gelmisti sabah 2 sat uyudu ise giti aklim onda vala bu gece

ay ben de çok yoruluyorum canım dışarı ıkınca. bi de sık sık tansiyonum düşüyor.
naptın halledebildin mi işlerini?

ah cnm kıyamam bisiler ye ac durma patates hasla patates salatasi yap aksam koca bi tabak yedim sabaha kadar tok tutu yoksa gece sat 3 te bi karnım acikiyo boyle basim agriyo onun icin uyumadan biskivi bisi atistiriyom

canım sebze yemeklerı kolay pıser kabak taze fasulye falan hele de duduklude 20 dk surmez bıle. ama sandwıc falan yap domates falan koy ıcıne yada patates puresı falan yapabılırsın...

tatlım veriyor ama ben doktorun yardımcısından alim hemde 17 hafta 4 gun de cinsiyet gorulurmu diye sorim diyorum 15 haftada ki doktor gibi da erken derse aglarim bosa para veriyosuz ozel diye bizi somuruyola oraya vericeyime bebeyime ciciler alirim dilmi ama tatlım

ah cnm kıyamam bisiler ye ac durma patates hasla patates salatasi yap aksam koca bi tabak yedim sabaha kadar tok tutu yoksa gece sat 3 te bi karnım acikiyo boyle basim agriyo onun icin uyumadan biskivi bisi atistiriyom
ay evet patates salatası yapayım en iyisi... zaten hep imdadıma patates yetişir. rahat rahat yediğim sebzelerden biridir..

canım sebze yemeklerı kolay pıser kabak taze fasulye falan hele de duduklude 20 dk surmez bıle. ama sandwıc falan yap domates falan koy ıcıne yada patates puresı falan yapabılırsın...

fasülyeden bıktım canım. kaynanam gelirken bir çuval fasülye getirmiş hergün yedik kaydirigubbakcemile3 kabak da yok.
ay bi de ekmek sorunu var bizim evde. eşim pide alıyor ben pide sevmiyrum. yani tazeyken yiyorum da sonra yiyemiyorum. ya bu adam hiç benim ne yediğimle ilgilenmeyecek :çok üzgünüm: dün ekmek almadı sahurda. olan ekmeği de yedik. bugün ekmek yoktu evde ekmek almaya çıktım ama markete gidemeden acayip tansiyonum düştü olduğum yerde kaldım hemen oturdum dinlendim eve geri döndüm. eşime anlatıyorum da "nereye kadar gidebildin, markete bile mi gidemedin" diyor gülüyor dalga geçiyor. of offff
neyse canlarım verdiğiniz fikirler için çok sağolun!!

bos ver tatlım patates salatasi seni ekmeksiz doyurur icine ince ince kucuk sogan kes an cok nane koy sirke yag tuzunu super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…