2010 Şubat Anneleri

29 mayıs iyi duymuştum vatan caddesinde dimi hala benim okulumun oradaydı ticaret meslek lisesinde okudum bende birde orda vakıf gurabba ve üniversite hastanesi var ama onlar eğitim hastanesiydi galiba tam bilmiyorum nasıldırlar

umarım olur canım opuyorumnanaktan

sağol canım hadi baş baş size.. bende çıkıyorum arkadaşlar yemek hazırlayım artık iftara az kaldı aparatif bişeler hazırlıcam ondan son ana bıraktım Şeniz hepinize iyi iftarlar..

canlarım ben çıkıyorum... iyi akşamlar hepinize... iyi uykularda diliyim belki içimizde uyumayı başaranlar olabilir kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar canım uyku deme bana sabahtan beri elektirk kesikti ay nasıl uykum geldi anlatamam akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

sağol canım hadi baş baş size.. bende çıkıyorum arkadaşlar yemek hazırlayım artık iftara az kaldı aparatif bişeler hazırlıcam ondan son ana bıraktım Şeniz hepinize iyi iftarlar..

yap bakalım yemekleri hadi güle güle canım

tabiki seveseve bakarız canım:) ben çok hevesleniyorum ama çok kararsızım alsammı almasammı diye

kızlar cicilerimizin resimlerini yükledim bi bakın beğenecek misiniz?:sm_cool:

ay çok güzeller güle güle sağlıkla sıhhatle giysin inşallah bize bişey bırakmamışsın alcak ben daha bir kaç parça bişey alabildim battaniye işine hiç girmedin ekim sonuna doğru bende başalrım artık almaya

tabiki seveseve bakarız canım:) ben çok hevesleniyorum ama çok kararsızım alsammı almasammı diye

ben de bikaç parçasını aldım tulumlar falan geri kalanının halası almış çok güzeller yaa benim eşim aldırmıyodu daha erken bi de bişey olursa falan diye ama halası dayanamaış zaten tekstil işinde almış bi sürü şey eksiklerini de tamamlıcaz yavaş yavaş zamanla

ayyyy canım çok tatlılar maşallah güle güle giysin kzucuğun bunların hepsini insanın görüpte heveslenmemesi mümkünmü bu kadar cici şeyleri ya hepimize bebişlerimizi güzel güzel giydirmek nasip etsin rabbim inşallah olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallah

amin canım sağlıkla giyerler inşallah cicilerini bebişlerimiz

bizimde teyzemiz almış iki tane tulum anneannesi 3 yelek örmüştü daha hiç hamile değilken bir kaç tanede patik halasıda hastane çıkışını alacakmış bizede battaniyeler bornozlar falan kalıyor birde birkaç tane tulum zıbın falanda ben alırım

aslında ben de kendim gidip alışveriş etmeyi isterdim çok zevkli çünkü onlar için ciciler almak

kızlar cicilerimizin resimlerini yükledim bi bakın beğenecek misiniz?:sm_cool:

Güle güle giysin hepsini inşallah. Hepsi çok güzel. Benim de içim gidiyor birşeyler almak için ama bizde büyükler 7. aydan önce pek bişey almayın der bi de geçen hafta doktorum da aynı şeyi söyledi:gitme: Bir an evvel zaman geçsin istiyorum yaaaa. Çok alma taraftarı değilim çok kısa bir süre giyilecek eşyalar çoğunlukla sonra büyüyecekler, bi de yeni şeyler çıkıyo aklım kalır onlarda ama yine de insan bir an önce herşeyini alıp tamamlayıp oturayım istiyor:kedi:

sağol canım amin
valla bizimkiler de aldırmıyodu bana ben almadım zaten çoğunu ben de 6 ay dolsun sonra yavaş yavaş alırız diyodum

aslında ben de kendim gidip alışveriş etmeyi isterdim çok zevkli çünkü onlar için ciciler almak

gerçekten çok zevkli geçen akşam bir tulum aldım bebişime nasıl özene bezene seçiyor insan her ayrıntıyı düşünüyorum neler neler almak geliyor içimden ama bayramdan sonra teyzesinin düğünü var ona hediye düğün kıyafeti derken bu ay bebişime fırsat kalmadı ama sağlığı yerinde olsun alırım zamanla

aslında bi taraftan erken diyosun bi taraftan da hepsi birden insana ağır gelecek yavaş yavaş alayım diyosun insan ikilemde kalıyo
Allah hepimizin meleklerini korusun sağlık versin inş

Sinem istediğini yazabilirsin ben onu kastetmedim.ama ben üzüldüm belirtmek istedim sadece.oldu bitti konuşmayalım artık ne olur şu testleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…