2010 Şubat Anneleri

utrason aleti az olduğu için mi CADIARZU
sakın gülmeyin ciddi ciddi soruyorum
visit ne aykız

cok insan olduguna cnm ben londrada 2 hafta bekledim yazildim doktora bana ravdevu icin kat gelmedi bende tr geldim simdi 10 ayin sona na gelmis o kadar cok imnsan sira vardi londrada evine kat gonderip veya telden cagiyola gidicen gunu soyluyola

burda herkez bol bol çocuk yapiyo devlet para veriyo diye napsin doktorlar anca öyle basediyolar

vala haklisin aykız ama cocuk oluyosa niye yapmasinlar londrada turklerin 5 cocugu var para icin garibanlar turkiyeden koyden gitmis yoksukluk cekmis cok napsin cocuk yapiyo cocuk oduyo okul parasi hersey veriyo bak bende londrada dogurcam tek para amacli dil brithish pasaporta alim diye ilerde aylem oylede boylede her ay sigortama para oduyo o ulkeye ben niye burda dogurımki bebeyi dilmi ama

canlarım bısey soracam sıze bu bebısın hareketlerını ilkin gıdıklama gıbı mı hıssedıyosnz yaww benım sag tarafım bole gıdıklanır gıbı oldu

cnm bazen sanki gidiklanir bazende sanki bisi tepikliyo icerken ama hafif sanki seriyo genelde

valla kızlar bu sag tarafımda bısey resmen gıdıklıyo ben takmıstım bu hareket ısıne ama artık gallıba bende hıssedıyomm hehehehe

ben artik tekmelerini rahatlikla hissediyorum hatta dün aksam esim elini koydu ama o hissedemedi
üzüldü:sinifsinif:

canlarım bısey soracam sıze bu bebısın hareketlerını ilkin gıdıklama gıbı mı hıssedıyosnz yaww benım sag tarafım bole gıdıklanır gıbı oldu

valla kızlar bu sag tarafımda bısey resmen gıdıklıyo ben takmıstım bu hareket ısıne ama artık gallıba bende hıssedıyomm hehehehe

yavas yavas hissettiriyo kendini bebis hadi Gözün aydin

az kaldi kızlar ya 20 yaftadan sonra tepikleri da iyi hisedicez ne kadar bebeyin kemikleri guclenirse o kadar hızlı hisedilirmis tepikler hareketler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…