2010 Şubat Anneleri

kızlar ya benim sipa 2 gecedir hep geceleri hareket te bu cocuk gunlerimi karistiriyo gunduz uyuyo gece mi uyaniyo aboo yandim bu boyle alisirisa benakannehir

bende iyi gecelEr dedim ama gözden kaçtı sanırım,, kandiliniz mübarek dualarımız kabuL olsun inşaALLAH:Saruboceq:

allah evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ! ben daha dün gibi hatırlıyorum doğumumu ama aradan tam 7 sene geçti teyzeleri ve kızım bugün 1, sınıfa başladı ...allah sizlerede kucağınıza dı-oya doya almayı ve hep bir ömür boyu kokusunun eksikliğini göstermesin inşallah canlarım ..herşey hayırlısıyla olsun...
sumifer tatlım senide öpüorum koccaman !

bitanesi iyi geceler gormedim yazdigini iyim tatlım pogcami yaptim esime sabaha gidim pijamami ayama corabimi az takilip yata uzancam

yakınlık ne mekanla nede zamanladır.yakınlık ellerın gÖĞe aÇıldıĞında akla ılk gelenlerdır.dualarda buluŞmak Ümıdı ıle.herkezın kadır gecesı mÜbarek olsun.rabbım dualarımızı kabul etsın.

AKPAK CANIM BANA TRAVıAN DEME:sm_cool: AH CANIM BIKTIM ONDAN BENıM EŞıMDE OYNUYO HATTA BENıMDE VAR KÖYÜM AMA BIKTIM.EŞıME DıYOM KÖYLERıNı BENDEN ÇOK SEVıYON SEN.

canım rabbim üniversitye gittiği gelin olduğu günleride nasip etsin.allah bağışlasın kuzunu.

hehehehehe zizin kiler iyi benim ki zombiye oyunu var tum yapanci ulkelerden insanlar ayni oyunda oyunuyo asker oluyorlar zombileri olduruyolar olurlerse onlarda zombi oluyor ama sik bogaz etmiyorum o oynuyo canı sikilinca bana sende bak kk ya diyo veya hadi filim izliyelim diyo uzerlerine gitmeyin sikilicaklardir cnm oyundan

karnım agrıyo bugun izmite gitikya otobus salandi falan hep ondan mi acaba yoruldum cok ondan mi kin yoksa normal mi

resimdeki bebis nasil ama kızlar beyendiniz mi insallah benimde bebisim boyle olur babasi gibi

hehehehehehe sabah olmasa bebislerimiz buyuyemez uyumamiz bebislerimizin buyumesi lazim ay ben usuyom bazen kızlar ya

kızlar bu gece kımse uyumuyo galiba benim kocisim yok yata giresim yok bugunde uyumadi aklim onda vala nasil calisiyo uyukusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…