2010 Şubat Anneleri

canlarım ben yatıyom hepınızı optum kendnıze ve bebıslerıne cok ıyı bakın opuyorum hepınızı allah rahatlık versınopuyorumnanaktan

Canlar bende çikiyorum esim geldi kendinize ve bebislerinize iyi bakin herkeze iyi geceleropuyorumnanaktan

selam kızlar
bebişim35 in bebişine aldığı kıyafetlere baktımda hepsi birbirinden güzel.allah sağlıkla huzurla giymeyi nasip etsin.
ya benim aklıma bişey takıldı bi tanıdığımız demiştiki; bebeğe kıyafet alırken ayak kısmı kapalı çoraplı alma bebeğin boyunun uzamasını engelliyormuş.bende hep ayak kısmı açık şeyler aldım ama kapalı olan tulumlarda çok şirin duruyo bee.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

ttalım acıkta gidirirsin kapali da ilk bir kac ay boyunu kucultmez cnm korkma bende aldim bir kac tane yeni dogunca falan gidircem bence bisi olmaz ilk aylarda korkma tatlım sende al cici tulumlarini ferah tut yureyını

cok saol arkadasim hepimizin kadir gecesi mubarek duaalari gercek olsun kızlar allah evlatlarimizi sag saglim bize bagislasin esimizi bizi hep korusun riskimizi sagligimizi dayıma bizden eksiz etmesin dilerimm:Saruboceq:

Amin Canım.
Bu güzel Kadir Gecesinde çok dua edelim arkadaşlar.ben kendim ve sizler adına kolay ve sorunsuz doğum gerçekleştirmek, hayırlı evlatlar dünyaya getirmek adına çok dua edicem.Allahım dualarımızı kabul eylesin.

iyi geceler kızlar nasılsınız? ben bugün çok uyudum sanırım bu akşam çok zor uyuyacağım. hiç uykum yok cin gibiyim valla opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…