Günaydn Kızlar Kandiliniz Kadir Geceniz Mübarek Olsun!!Allah dualarımızı kabul etsin...
Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:Saruboceq:
Günaydn Kızlar Kandiliniz Kadir Geceniz Mübarek Olsun!!Allah dualarımızı kabul etsin...
Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:Saruboceq:
günaydn kızlar kandiliniz kadir geceniz mübarek olsun!!allah dualarımızı kabul etsin...
Kızlar birazdan müdür ile görüşmeye gitcem yurtdışı konusunda bana dua edin bu mübarek günde.. Bağırıp çağırmasın anlayışla karşılasın...:saruboceq:
Kızlar hepİnİze gÜnaydın nasılsınız bakalım,ben nezle oldum burnum acayİp akıyo hapŞırıyorum Çok kızlar ıhlamurun zararı olmaz demİ bebİŞİme İÇİcem bİrazdanda
hepİnİzİn kadİr gecesİ mÜbarek olsun bu arada allahım dualarımızı kabul etsİn
canım çok gecmiş olsun havalardan galiba bende nezle oldum burnum akıyor cok , ıhlamurun zararı olmaz bence ama yınede bır sormak lazım bılenlere...
Kızlar hepİnİze gÜnaydın nasılsınız bakalım,ben nezle oldum burnum acayİp akıyo hapŞırıyorum Çok kızlar ıhlamurun zararı olmaz demİ bebİŞİme İÇİcem bİrazdanda
hepİnİzİn kadİr gecesİ mÜbarek olsun bu arada allahım dualarımızı kabul etsİn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?