2010 Şubat Anneleri

bişey olmaz kız Alışık o.kaydirigubbakcemile3 5 fincan çay içio bazen.o kadar canın çektiyse iç bir bardak bişi olmaz şeker.

melissa canım inşallah temiz sonuçlar alırsın çarşambaya... ki eminim zaten güzel gelicek sonuçların... cinsiyet içinde en az 1-1,5 saat önceden yemek lazım çikolatayı ki kana karışıp bebeğe ulaşsın... 10 dk. önce yiyince anca mideye ulaşıyo çikolata... bir sonraki kontrolünde 1 saat önce ye canım... bide dip not çok gelmez diyosan bir metro 3-4 tanede biskrem ye canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar mide yanması olan varmı sanki yanıyorum usuyorum ne kadar su içsem gene yanıyo boğazıma kadar oruç tutucaktım ama dayanamam die korktum

Yok olmaz cnm 1günden birşey olmazdı.arife günüü tutarım bende olmazsa.dinlemicem kimseyi.

tatlım valla yaptım içiyom şimdi ne yapım denize düşen yılana sarılır inşallah iyi olurum canım çok sağol

cnm şifa olsun inşallah yarasın.

tatlım valla yaptım içiyom şimdi ne yapım denize düşen yılana sarılır inşallah iyi olurum canım çok sağol

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin... dikkat et kendine ilaç alamayıncada bu hastalıklar iyice süründürüyo zaten hamilelikte bağışıklık sistemimiz düşük galiba hemen nem kapıyoruz...

Kız pofİdİ naptın akŞam oturdun mu kuzu gİbİ.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kapıdan girdim elimdeki poşetleri mutfağa
bıraktım kociş te kalktı geldi hoşgeldin diye
burdan aferin karsılamaya geldi dedim içimden
sonra yemek hazırladım sofraya cağırdım geldi sırıta sırıta saka falan yapıyo
burdanda aferin dedim sonra çizgifilm vardı foxta yemekten sonra onu izledim
sessiz sessiz oda sesim niye cıkmıyo diye dönüp bakıyodu ara sıra gülümsüyodu
sonra yanıma geldi uğrasmaya basladı benle
yani bi falso vermedidelikafadulden

kızlar mide yanması olan varmı sanki yanıyorum usuyorum ne kadar su içsem gene yanıyo boğazıma kadar oruç tutucaktım ama dayanamam die korktum

cnm bende de var.birde hamileliliğin en başlarındaki ağzımdaki metalik tat geri geldi ağzım sürekli acı.seninde öylemi.

sağolun kızlar öksürük biskrem çikolata falan bütün uyarılarınızı beynime kazıdım. aman benim dr da pek kibar canım ne göbek sallattırıyor ne öksür diyor. benim herşeyden burda haberim oluyor sağolun varolun

Günaydın arkadaşlar. Geçmişi okuyamadım iş yoğunluğundan. gördüğüm kadarıyla herkes iyi maşalah. Kadir geceniz mübarek olsun. Yüce Allah'ım gönlünüzden geçeni, aklınızdan geçeni, dualarınızı kabul etsin.Bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dertlilere dave, hastalara şifa nasip etsin.

evet şeker cemile hnm öle cidden.banada sadece kafatası resmini verdi bebişimin sinir oldum.hiç bişey anlamadım bu kontrolden neyseki cinsiyeti öğrendim.inşallah sende öğrenirsin en kısa zamanda.

pofıdı geÇtı desene sınavı.kedılıĞe devam ozaman.
Esmacım benımde yanıyo mıdem ama doktordan ılaÇ ıstedım Şurup verdı.ıyı gelıyo benımde yanıyodu sabah halıyle ıÇemedım. Şımdı geÇtı ŞÜkÜr.akŞama kadar yanmasa barı.

Aryacım sana cevap yazdım ama senın yazdıĞının altında kalmıŞ gÜzelım yanlıŞ anlama sakın

inşallah:Saruboceq:

pofidi sevindim senin adına valla....Hadi bi sınavdan daha yırttı eşin kaydirigubbakcemile3

yırttı yırttı kaydirigubbakcemile3
ama benim eşimin işi ağır ve çok dikkat isteyen bi iş işyeri çok uzak
yani kendimi tutmaya calısıyorum hormonlarıma yenik düşmemeye calısıyorum bazen
çünkü oda üzülür kafasına takar işyerinde falan dikkati kaçmasın
canı sıkılmasın işyerinde

aynen canım
bende reflu gastirit ülser hepsi var bide üstüne bu var
ama bebişler iyi olsunlarda napalım

Aynen öyle tatlım biraz çekelim onlar için cnm anneliğe hazırlık.reflü bu haftalarda artıyormuş zaten.ilerleyen aylarda dahada çekicez galiba.

Aryacım sana cevap yazdım ama senİn yazdıĞının altında kalmıŞ gÜzelİm yanlıŞ anlama sakın

aaa görmemişim cnm asıl sen kusura bakma.iyiyim şükür cnm Alışverişe çıkıcaktım ilkkez tekbaşıma şansıma yağmur yağıyor.bugünde kaldı bu gidişle arifeye kalıcak benim alışveriş.aslında keyfimde yok iyiyim demek adetten babamı 6 aydır görmedim bayramda gitmek çok istiyordum ama gidemicez.kendimi babamın yerine koyup benim çocuğumn bayramda gelmediğini düşünüyorum sürekli ve çok üzülüyorum.eşim hiç demiyor gidelim die.offff.

Arkadaşlar size bi şey sorcam.Geçen ayki kontrolümde doktorum bana 15 eylülde 4 aylık olacaksın demişti. Yani bugün :)) Ben kaçıncı haftamdayım anlamadım.Hesaplayayım dedim kafam karıştı. Takvimle tutuyo mu anlamadım. Bi yardım edin kızlar ya...kafamçokkarıştı

sen söyle o zaman ben babamı çok özledim bayramda beni babama götür de
üzülüyorum mutsuz oluyorum de ağla azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…