iki fincanıda kocanamı içirttinkaydirigubbakcemile3
çarpıntı yapar bide adama kız
bana tersine çok güzel kokuyo
gecen gün pazardaydım kahve cekiyolar ya makineden öyle güzel koktu ki
durup kokladım:sinifsinif:valla kocamda aptal aptal yüzüme bakıyodu napıyorum diye
Ay neden alıntı yapamıyorum ya.
melİsa senİnkİde benİmkİ gİbİ oy oy sonuÇların İİ Çıkar İnŞallah canım.
aryacım benİm eŞİm de İzİn vermİyo tutum valla Ölmem ya bİ gÜnden napalım rabbİm kabul etsİn.
volesİm Öncelİkle duana amİn.İnŞallah canım rabbİm hepİmİzİn İbadetlerİnİ kabul etsİn.
tatlım valla yaptım içiyom şimdi ne yapım denize düşen yılana sarılır inşallah iyi olurum canım çok sağol
tatlım valla yaptım içiyom şimdi ne yapım denize düşen yılana sarılır inşallah iyi olurum canım çok sağol
Kız pofİdİ naptın akŞam oturdun mu kuzu gİbİ.
kızlar mide yanması olan varmı sanki yanıyorum usuyorum ne kadar su içsem gene yanıyo boğazıma kadar oruç tutucaktım ama dayanamam die korktum
sağolun kızlar öksürük biskrem çikolata falan bütün uyarılarınızı beynime kazıdım. aman benim dr da pek kibar canım ne göbek sallattırıyor ne öksür diyor. benim herşeyden burda haberim oluyor sağolun varolun
Günaydın arkadaşlar. Geçmişi okuyamadım iş yoğunluğundan. gördüğüm kadarıyla herkes iyi maşalah. Kadir geceniz mübarek olsun. Yüce Allah'ım gönlünüzden geçeni, aklınızdan geçeni, dualarınızı kabul etsin.Bu gecenin yüzü suyu hürmetine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Dertlilere dave, hastalara şifa nasip etsin.
cnm bende de var.birde hamileliliğin en başlarındaki ağzımdaki metalik tat geri geldi ağzım sürekli acı.seninde öylemi.
pofidi sevindim senin adına valla....Hadi bi sınavdan daha yırttı eşin kaydirigubbakcemile3
aynen canım
bende reflu gastirit ülser hepsi var bide üstüne bu var
ama bebişler iyi olsunlarda napalım
Aryacım sana cevap yazdım ama senİn yazdıĞının altında kalmıŞ gÜzelİm yanlıŞ anlama sakın
Aynen öyle tatlım biraz çekelim onlar için cnm anneliğe hazırlık.reflü bu haftalarda artıyormuş zaten.ilerleyen aylarda dahada çekicez galiba.
aaa görmemişim cnm asıl sen kusura bakma.iyiyim şükür cnm Alışverişe çıkıcaktım ilkkez tekbaşıma şansıma yağmur yağıyor.bugünde kaldı bu gidişle arifeye kalıcak benim alışveriş.aslında keyfimde yok iyiyim demek adetten babamı 6 aydır görmedim bayramda gitmek çok istiyordum ama gidemicez.kendimi babamın yerine koyup benim çocuğumn bayramda gelmediğini düşünüyorum sürekli ve çok üzülüyorum.eşim hiç demiyor gidelim die.offff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?