Arkadaşlar size bi şey sorcam.Geçen ayki kontrolümde doktorum bana 15 eylülde 4 aylık olacaksın demişti. Yani bugün :)) Ben kaçıncı haftamdayım anlamadım.Hesaplayayım dedim kafam karıştı. Takvimle tutuyo mu anlamadım. Bi yardım edin kızlar ya...kafamçokkarıştı
pofİdİ geÇtİ desene sınavı.kedİlİĞe devam ozaman.
Esmacım benİmde yanıyo mİdem ama doktordan İlaÇ İstedİm Şurup verdİ.İyİ gelİyo benİmde yanıyodu sabah halİyle İÇemedİm. Şİmdİ geÇtİ ŞÜkÜr.akŞama kadar yanmasa barİ.
Arkadaşlar size bi şey sorcam.Geçen ayki kontrolümde doktorum bana 15 eylülde 4 aylık olacaksın demişti. Yani bugün :)) Ben kaçıncı haftamdayım anlamadım.Hesaplayayım dedim kafam karıştı. Takvimle tutuyo mu anlamadım. Bi yardım edin kızlar ya...kafamçokkarıştı
yok olmaz cnm 1günden birşey olmazdı.arife günüü tutarım bende olmazsa.dinlemicem kimseyi.
Bende tutmak istiyorum ama kocam olmaz diyo
cnm şifa olsun inşallah yarasın.
sağolun kızlar öksürük biskrem çikolata falan bütün uyarılarınızı beynime kazıdım. Aman benim dr da pek kibar canım ne göbek sallattırıyor ne öksür diyor. Benim herşeyden burda haberim oluyor sağolun varolun
sen söyle o zaman ben babamı çok özledim bayramda beni babama götür de
üzülüyorum mutsuz oluyorum de ağla azcık
son adetim 8 mayıs kızlar
cnm söylüyorum yanında off çekiyorum.ama hiç yanaşmıyor.geçen hamileliğimde yolculuk sonrası kanamam oldu sonrada kötü şeyler işte.o yüzden korkuyor bende korkuyorum aslında 4.5 saat hatta bazen 5 buluyor ve otobüs hiç mola vermio.ısrar etmeye korkuyorum.yoksa o gelmesede benim biletimi al ben gidicem derim ben.sorumluluğu alamıyorum.kendisi babamı 1 senedir görmedi geçen bayram gelmedi bile.aslında eşime bu konudaki bencilliğinden dolayı çok kızıyorum.gitsemmi acaba ben.ama ya birşey olursa.
Saydım 18 hafta oluyo. 18 bitince mi dördüncü aya giriliyo ki
cnm söylüyorum yanında off çekiyorum.ama hiç yanaşmıyor.geçen hamileliğimde yolculuk sonrası kanamam oldu sonrada kötü şeyler işte.o yüzden korkuyor bende korkuyorum aslında 4.5 saat hatta bazen 5 buluyor ve otobüs hiç mola vermio.ısrar etmeye korkuyorum.yoksa o gelmesede benim biletimi al ben gidicem derim ben.sorumluluğu alamıyorum.kendisi babamı 1 senedir görmedi geçen bayram gelmedi bile.aslında eşime bu konudaki bencilliğinden dolayı çok kızıyorum.gitsemmi acaba ben.ama ya birşey olursa.
Canım bece doktorla konuş öyle karar ver. Eğer doktor onay verirse eşin seni anlayacaktır.
18+4 cnm senin.yani 4 buçuk aylıksın.
esma saĞol canım benİm.İnŞallah senİnde yanmaz.
havva aslında doktorlar haftaya gÖre sayıyo ama.senİn 8 eylÜlde 4 ay bİtmİŞ 5 gİrmİŞsİn canım.ama o hafta İŞlİnİ bende anlamıyorum ama burda bİrİ sÖlemİŞtİ 2 hafta Önde oluyomuŞ.mesela 12 haftada 3 aylık deĞİl 14 haftada 3 aylık oluyomuŞuz.
CADIARZU e tabi yaşadığınız üzücü bi olay var yani insan ister istemez korkar yola
çıkmaya bende kardesimin yemin törenine gidemedim yolculuk zarar verirse diye
aman eşinin yaptığıda bencillik gercekten sen onun ailesini 1 sene görmesen iyi olur mu
o zaman sende bayramda kapı kapı gezme ağrım sızım var iyi değilim de ,otur evindeklava:
ya galiba öyle fatoşçum...kızlar ben gitmek zorundayım. Zil çaldı. Dersim dolu..ama açık olacak topik. Gelince devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?