2010 Şubat Anneleri

selam kızlar hayırlı kandıller delikafaduldendelikafadulden

yerim canım nedemek
siz neyapacaksınız bayramda.

fatoş birden çok alıntı nasıl yapılıyor canımcım.. ezik gibi tek tek uğraşıyorum, hatta uğraşamadan kime ne yazacağımı unutuyorum :)))

:1hug: mucxxx ohhhh :dance:

çözdüm galiba :1closedeyes:

fatoş birden çok alıntı nasıl yapılıyor canımcım.. ezik gibi tek tek uğraşıyorum, hatta uğraşamadan kime ne yazacağımı unutuyorum :)))

sağol canım seninde kadir gecen mübarek olsun.

Merrhaba güzel arkadaşlarım. Kadir geceniz mübarek olsun. Allahım hepimize huzurlu mutlu sağlıklı bebeklerimizin de sağlıkla aramıza katıldığı bir yıl geçirmeyi nasip etsin, günahlarımızı affetsin inşalah.

sağol canım seninde mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallahh

sağol aminnnnnnn canım.nerelerdesin gözükmüyorsun

mrb bayanlar hepinixin gecesi mübarek olsun nasılsınz?ramazan dolasıyla pek giremiyorum yaa evde durduğum yok:))ben iiyiym hamdolsun cuma doktoruma gittik kızımı gördüm 17 haftalık 202 gr kilosu boyu 15 cm bayanlar sizinkilerde iyi sağlıklıdır inş. bu gece dualrda unutulmamak dileğiyle...

Dün bir ara girdim şöyle bir geçmişi okudum. Baktım herşey yolunda gözüküyor bayram öncesi biraz sıkı çalışayım diye işe geri döndüm hemen. Herşey yolunda değil mi topikte.

maşallah canım... gayet iyi sanıyorum boyu kilosu... aynı sağlıklada kucağına doğsun inşallah... :Saruboceq:

Maşallah kızımız büyümüş. Kilosu çok iyi sanırım. Senin de Kadir gecen kutlu olsun canım. Hepimiz için hayırlara vesile olsun.

oy oy büyütmüşün minnoşu. seninde kandilin mübarek olsun canım.

Fatoşcum ya teknoloji danışmanı gibisin valla. Bu sitedeki puan işini çözemedim ben hala. Nasıl veriliyor ve alınıyor. Anlatabilir misin? Mesala sana puan vermek için ne yapmam lazım?

Fatoşcum ya teknoloji danışmanı gibisin valla. Bu sitedeki puan işini çözemedim ben hala. Nasıl veriliyor ve alınıyor. Anlatabilir misin? Mesala sana puan vermek için ne yapmam lazım?

canım puan vermek istediğin msjın yanındasağ üst tarafta terazi işareti var orayı tıkla evet de tamam. okadara tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…