kızlar ben çıkıyorum cicilibicili corde escos fatos mydarling pofidi snm srpp voles hepinizi öptüm kıslar girerim akşamüstü.opuyorumnanaktan
eğer benim sıpa kız olacaksa senin sıpa çok çapkın olacak demektir
selam kızlar hayırlı kandıller delikafaduldendelikafadulden
yerim canım nedemek
siz neyapacaksınız bayramda.
fatoş birden çok alıntı nasıl yapılıyor canımcım.. ezik gibi tek tek uğraşıyorum, hatta uğraşamadan kime ne yazacağımı unutuyorum :)))
:1hug: mucxxx ohhhh :dance:
fatoş birden çok alıntı nasıl yapılıyor canımcım.. ezik gibi tek tek uğraşıyorum, hatta uğraşamadan kime ne yazacağımı unutuyorum :)))
bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle
saol fatoşcum..
kimse yok mu derneği gibisin maşallah alkisalkisalkis
merrhaba güzel arkadaşlarım. Kadir geceniz mübarek olsun. Allahım hepimize huzurlu mutlu sağlıklı bebeklerimizin de sağlıkla aramıza katıldığı bir yıl geçirmeyi nasip etsin, günahlarımızı affetsin inşalah.
Merrhaba güzel arkadaşlarım. Kadir geceniz mübarek olsun. Allahım hepimize huzurlu mutlu sağlıklı bebeklerimizin de sağlıkla aramıza katıldığı bir yıl geçirmeyi nasip etsin, günahlarımızı affetsin inşalah.
güle güle canım dershanedemi sin canım sen.
mrb bayanlar hepinixin gecesi mübarek olsun nasılsınz?ramazan dolasıyla pek giremiyorum yaa evde durduğum yok:))ben iiyiym hamdolsun cuma doktoruma gittik kızımı gördüm 17 haftalık 202 gr kilosu boyu 15 cm bayanlar sizinkilerde iyi sağlıklıdır inş. bu gece dualrda unutulmamak dileğiyle...
mrb bayanlar hepinixin gecesi mübarek olsun nasılsınz?ramazan dolasıyla pek giremiyorum yaa evde durduğum yok:))ben iiyiym hamdolsun cuma doktoruma gittik kızımı gördüm 17 haftalık 202 gr kilosu boyu 15 cm bayanlar sizinkilerde iyi sağlıklıdır inş. bu gece dualrda unutulmamak dileğiyle...
oy oy büyütmüşün minnoşu. seninde kandilin mübarek olsun canım.mrb bayanlar hepinixin gecesi mübarek olsun nasılsınz?ramazan dolasıyla pek giremiyorum yaa evde durduğum yok:))ben iiyiym hamdolsun cuma doktoruma gittik kızımı gördüm 17 haftalık 202 gr kilosu boyu 15 cm bayanlar sizinkilerde iyi sağlıklıdır inş. bu gece dualrda unutulmamak dileğiyle...
Yok tatlım özel okulda çalışıyorum. İki hafta erken açtılar oulu(((
Fatoşcum ya teknoloji danışmanı gibisin valla. Bu sitedeki puan işini çözemedim ben hala. Nasıl veriliyor ve alınıyor. Anlatabilir misin? Mesala sana puan vermek için ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?