Valla canım o yetenek müthiş bişey olsa gerek. Bu konuda iddialı olan arkadaşlardan ders almak isterim. Nasıl yapılıyor bu cilve işi bi anlatın yahu.
Evet fatoşcum. İstemeden sana zarar verdim diye çok üzüldüm. Mehmet Efe bile anladı galiba üzüldüğümü( Ama ben seni bol bol puanlar bunu telafi ederim ve çok özür dilerim.
Valla canım o yetenek müthiş bişey olsa gerek. Bu konuda iddialı olan arkadaşlardan ders almak isterim. Nasıl yapılıyor bu cilve işi bi anlatın yahu.
Evet fatoşcum. İstemeden sana zarar verdim diye çok üzüldüm. Mehmet Efe bile anladı galiba üzüldüğümü( Ama ben seni bol bol puanlar bunu telafi ederim ve çok özür dilerim.
herkese merhabalarrrrr Biz dr'dan geldin ve kızımızzzzzzzzzzzzzz olacak.Rabbim bu kadir gecesi gönlüme göre verdi kızlar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
hepinizikadir gecesi mubarek olsun ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul olsun.
tekrar günaydın canlarım oku oku maşallah bitmedi geçmiş... herşey yolunda çok şükür... herkesin kadir gecesi mübarek olsun.... dua edenlerin duaları kabul olsun canlarım... ağzınıza gönlünüze sağlık... Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine hepimize ailelerimize bebeklerimize sağlık sıhat afiyet versin inşallah... Hayırlısıyla hakkımızda en sağlıklı şekilde en kolayından doğumlarımızı yapıp meleklerimize kavuşalım inşallah... Şu kötü havalarda selden afetten sokakta yatıp kalkanlara Rabbim yardım etsin... Asker yolu bekleyenleri tez vakitte kavuştursun... Şehit ailelerine sabır versin inşallah... :Saruboceq: zemuszemus
oooohhh Bir kzımız daha olacak desenize. Valla kızlar atakta. İnşallah hayırlı evlat olur canı. Sağlıkla huzurla gelsin dünyaya annesi. Senin de kandilin kutlu olsun.
cnm tebrik ederim hayırlısıolsun.alkisalkisalkis cimcimeler çoğalıo.
hadi canım gözün aydınhepizin inşallah canım duaları kabul olur.
gözün aydın canımmmmm... darısı benim başıma.. bugün 5 te öğrenecem inşşşşş
İnşallah canım sende hayırlı haberlerle gelirsin.
Hadi gözün aydin canim bi fistik daha geliyo
Allah herkezin gönlüne göre versin
amin amin
Hepinizin kandili mubarek olsun Allah hepimizin dualarini kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:
amin
Kadir geceniz mubarek olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş
herkese merhabalarrrrr Biz dr'dan geldin ve kızımızzzzzzzzzzzzzz olacak.Rabbim bu kadir gecesi gönlüme göre verdi kızlar.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2sositososito
Canım benim gözün aydın. Allah gönlüne göre varmiş. Oh bizim kızların kankileri çoğalıyo kaydirigubbakcemile5kızım 204 gr olmuş ve 17 cm olmuş babası eve geldi hemen eline mezura aldı ayy bu kadarmı ee hani avuç kadardı bu nasıl bi avuç diyo bana ee 12 haftalıkken ben avuç demiştim yerinde sayacak değilya.
sonra Tedi mağazaları var ya bu ara çok yaygın heryerde var yolumuzun üstünde vardı bi girip bakayım dedim amacım kavanoz almaktı ama yarım kollu çıt çıt lı badi vardıo kızlar herrenk var ve 3 tl yolunun üstünde olan var ise girsin bi baksın derim.dikkat ettim boğazı düğmeli değil ama penyesi güzel esniyor.
derinderencim melissacım hiç sesiniz çıkmıo sizin?esmacım seninde.napıosunuz kızlar.
inş. müdürün anlayışlı olur Allah gönlündekini versin
Hadı bakalım inşallah oolur canım istediklerin dualarımız seninle...:teselli:
escos bol şans hayatım
Escoscum iyi şanslar:Saruboceq:
escoscum bol şanslarrrr
ayy kızlar teşekkürler kızara bozara konuştumm, ok dedi bozularak başka bişi demedi müdür!! yaşasın!!! zemuszemusinşallah benim istediğim gibi olcak..
kızlar siz bazen nescafe içiyomusunuz
ben sabahları kahvesiz ayılamzdım önceden
ara sıra sütüme bi çimdik atıyorum türk kahvesi için günde 2 fincana izin veriyolar
ama nescafeyede izin veriyolar mı acaba
bennn var ya hamile kalmadan önce işte abartısız 3-4 neskafe içerdim neskafesiz bir gün başa ğrısından çatlardım türk kahvesi de akşamları içerdim. Şimdi hiçbirini içmiyorum zararlı diyor ya birçok site.. Ancak 2 haftada bir annemlere gidince annemin yaptığını içiyourum o kadar...[ kayınvaldemlere gidince kendi yaptığım oluyor bu :))]
arada 1 çay iiçiyoruma ma doktor bu gittiğimde demir ilacı verdi o da kandaki demirin emilimini azalttığından çayı da içmiyourm artık, bir tek kahvaltıda belki o da..sositososito
cnm sanada hayırlı kandiller.demek seninki yine göstermedi.hay Allah kesin kız bence seninde.birdahakine tuvalete sıkışıp git ben bu sefer öyle yaptım öyle yapınca çok hareketli oluyorlar.
Geçmiş olsun tatlım ada çayı zararlı ama ıhlamur herkes içio sen yinede günde 1 bardak iç istersen.ama en iyi bol limonlu şehriye çorbası geliyor benden demesi.limonunu çok sıkıcaksın acayip terletio.
cnm Allah müdürüne merhamet versin hadi hayırlı haberler.
teşekkürler canım... limonlu şehriye 1 numara ben de de hep işe yarar..!
BURCUBERRU kızın hayırlı olsun!!!
herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun.
Rabbim bu gecenin hürmetine bebeklerimize hayırlı ömürler nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
birbirimize dua etmeyi unutmayalım yerimseniben
cilveden nazdan bahsedenler olmuş galiba. bende cilve özürlüyüm, naz desen yanıma uğramamış. bizimki de romantikliğin kıyısından geçmemiş. işte böyle bir evlilik...
gece rüyamda birileri bana ilanı aşk ediyordu :roflol: eşimi aradım. rüyamı anlattım, ve sordum "ben romantizmi rüyalarımda görmek için mi evlendim?" ne cevap verse beğenirsiniz: "hani derler ya rüyanda görürsün diye..."klava:
Canım benim gözün aydın. Allah gönlüne göre varmiş. Oh bizim kızların kankileri çoğalıyo kaydirigubbakcemile5
canım gözün aydın bi kız daha geliyo he maşallah
BURCUBERRU gözün aydın
gece rüyamda birileri bana ilanı aşk ediyordu :roflol: eşimi aradım. rüyamı anlattım, ve sordum "ben romantizmi rüyalarımda görmek için mi evlendim?" ne cevap verse beğenirsiniz: "hani derler ya rüyanda görürsün diye..."klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?