2010 Şubat Anneleri

evet cnm tamamen yetenek.ama herkes yapamaz.yapı meselesi.ben burnum düşse almam gururumdan.bir laf söledimi cilve milve yapamam.:umursamaz:

önemli değil canım ne üzülüyon allah aşkına.yeğenimide üzüyon bakım.

Hadi gözün aydin canim bi fistik daha geliyo
Allah herkezin gönlüne göre versin

Hepinizin kandili mubarek olsun Allah hepimizin dualarini kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

Ne güzel tek tek sıralamışsın amin canım.

oooohhh Bir kzımız daha olacak desenize. Valla kızlar atakta. İnşallah hayırlı evlat olur canı. Sağlıkla huzurla gelsin dünyaya annesi. Senin de kandilin kutlu olsun.

İnşallah hepimizin evladı hayırlı evlatlar olsun.

cnm tebrik ederim hayırlısıolsun.alkisalkisalkis cimcimeler çoğalıo.

Teşekkür ederim Aryaa

hadi canım gözün aydın hepizin inşallah canım duaları kabul olur.

sağol Fatoş darısı senin başına inşallah

kızım 204 gr olmuş ve 17 cm olmuş babası eve geldi hemen eline mezura aldı ayy bu kadarmı ee hani avuç kadardı bu nasıl bi avuç diyo bana ee 12 haftalıkken ben avuç demiştim yerinde sayacak değilya.

sonra Tedi mağazaları var ya bu ara çok yaygın heryerde var yolumuzun üstünde vardı bi girip bakayım dedim amacım kavanoz almaktı ama yarım kollu çıt çıt lı badi vardıo kızlar herrenk var ve 3 tl yolunun üstünde olan var ise girsin bi baksın derim.dikkat ettim boğazı düğmeli değil ama penyesi güzel esniyor.

Canım benim gözün aydın. Allah gönlüne göre varmiş. Oh bizim kızların kankileri çoğalıyo kaydirigubbakcemile5

canım gözün aydın bi kız daha geliyo he maşallah

herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlara vesile olsun.
Rabbim bu gecenin hürmetine bebeklerimize hayırlı ömürler nasip etsin, sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin.
birbirimize dua etmeyi unutmayalım yerimseniben

cilveden nazdan bahsedenler olmuş galiba. bende cilve özürlüyüm, naz desen yanıma uğramamış. bizimki de romantikliğin kıyısından geçmemiş. işte böyle bir evlilik...
gece rüyamda birileri bana ilanı aşk ediyordu :roflol: eşimi aradım. rüyamı anlattım, ve sordum "ben romantizmi rüyalarımda görmek için mi evlendim?" ne cevap verse beğenirsiniz: "hani derler ya rüyanda görürsün diye..." klava:

inş. müdürün anlayışlı olur Allah gönlündekini versin
Hadı bakalım inşallah oolur canım istediklerin dualarımız seninle...:teselli:
escos bol şans hayatım

slm kızlar herkese hayırlı kandıller
dun kontrole gıttık bebeğimle çok şükür hersey ıyı ve normal cıktı.2 hafat sonra detaylı ultrason ıstedı.
sızdende ıstedımı doktorunuz.merak ettım

amin inş. duaların kabul olsun
seninde kandilin mübarek olsun

Canım benim gözün aydın. Allah gönlüne göre varmiş. Oh bizim kızların kankileri çoğalıyo kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim cnm.

canım gözün aydın bi kız daha geliyo he maşallah

teşekkür ederim valla kızlar atakta galiba içeme doğmuştu ama hamile olduğumu test etmeden ben hamileyim dedim sonrada kızım olacak dedim.6. hissim kuvvetlide değil ama içgüdüsel olarak hazırlamıştım kendimi.

BURCUBERRU gözün aydın

sağol canım.

sen akşam güzel bi merdane ile karşıla koçişi şöyle okkalısın kalın olanından olsun kandil kutlaması yerine yesin merdaneyide aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…