canım hayırlı olsun yenı evınız allah gule gule saglıkla oturmayı nasıp etsın...
amin canım çok saol.allah ağız tadı versin.birazda kocişlere akıl.hamiş eşlerinin olduğunu unutuyolar bazen.
camdankalp seni seviyoruz canım.. sen kendine dikkat et geçer düzelir bunlar hep.. ilk defa mı yaşanıyor.. her evlilikte her zaman oluyor.. sen güçlü ol şekerim...
hadi ben bebişimi görmeye gidiyorum.. inş kuku mu pipi mi görüp de gelirim :))
camdankalp seni seviyoruz canım.. sen kendine dikkat et geçer düzelir bunlar hep.. ilk defa mı yaşanıyor.. her evlilikte her zaman oluyor.. sen güçlü ol şekerim...
değil mi ya ne güzel.. ah ben de çocukken flüt çalardım şimdi bebeğime flüt konseri versem çocuk favarotti falan olur mu ki :roflol:Öyle bi yeteneğin varsa neden harcıyorsun arkadaşım. Millet yırtıyo kendini klasik müzik diye. Sen bebişine kendin konser vereceksin. Ne güzel yaaa. a.s.
Hem o da annesine çeker de sanatçı ruhlu olur belki
hepinize çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım.
annemle babam aradılar yaklaşmışlar ben hemen hazırlanıp aşağı ineyim.eve bakmaya gidicez bakalım onlarda beğenecekmi.
herşey gönlünüzce olsun canlarım.dualarım sizinle.
2 yılda 16.000 ev kirası kazandırmışız ev sahibine.hiç hesapta yokken çıktı ev işi.biraz borçlancaz ama herzaman yardımıma koşan ailem var yanımda.allah eksikliklerini göstermesin onların yardımıyla yapıcaz bişeyler.darısı evi olmayanlara inşallah.bi kesinleşse anahtarı elimize alsak rahat edicem.dualarınızı esirgemeyin kızlar bugüzel gecede..
amin canım anahtarı almadan ev henüz bizim sayılmaz.eşden dosttan borçla alıcaz evimizi.ama boşuna dememişler borç yiğidin kamçısıdır diye.
SUMİFER kusura bakma kendiderdimden seni tebrik edemedim hayırlı olsun eviniz güle güle ağız tadıyla oturun inş
ahh canım benim olurmu hiç öyle şey asıl sen benim kusuruma bakma.senin sıkıntın varken ben kendi derdime düştüm.:kedi:
şu bizim liste yenilense yine ne güzel olur dimi arkadaşlar yeni eklenenler yeni haberler falan ben unutuyorum çünkü kimin nesi olacaktı
ahh canım benim olurmu hiç öyle şey asıl sen benim kusuruma bakma.senin sıkıntın varken ben kendi derdime düştüm.:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?