2010 Şubat Anneleri

camdankalp seni seviyoruz canım.. sen kendine dikkat et geçer düzelir bunlar hep.. ilk defa mı yaşanıyor.. her evlilikte her zaman oluyor.. sen güçlü ol şekerim...

hadi ben bebişimi görmeye gidiyorum.. inş kuku mu pipi mi görüp de gelirim :))

güzel sonuçlarla gel canım bekliyoruz seni.

sumifer hayırlı olsun canım inşallah iyi günlerde sıkıntısız güle güle oturursun... allah bozmasın bebişinin şansını

saol canım
hayırlı haberlerle gel inş...

hepinize çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım.
annemle babam aradılar yaklaşmışlar ben hemen hazırlanıp aşağı ineyim.eve bakmaya gidicez bakalım onlarda beğenecekmi.
herşey gönlünüzce olsun canlarım.dualarım sizinle.

SUMıFER kusura bakma kendiderdimden seni tebrik edemedim hayırlı olsun eviniz güle güle ağız tadıyla oturun inş

Öyle bi yeteneğin varsa neden harcıyorsun arkadaşım. Millet yırtıyo kendini klasik müzik diye. Sen bebişine kendin konser vereceksin. Ne güzel yaaa. a.s.
Hem o da annesine çeker de sanatçı ruhlu olur belki
değil mi ya ne güzel.. ah ben de çocukken flüt çalardım şimdi bebeğime flüt konseri versem çocuk favarotti falan olur mu ki :roflol:

hakkınızda hayırlısı olsun canım. şu mübarek günde sıkıntılardan kurtulasınız.
biz de kiracıyız da darısı bizim başımıza :1ninca:

amin canım anahtarı almadan ev henüz bizim sayılmaz.eşden dosttan borçla alıcaz evimizi.ama boşuna dememişler borç yiğidin kamçısıdır diye.

biz 2. senemizi doldurduğumuzda 20.500 vermiş olucaz şu ana kadar 12.000 ödemişiz yazık ya bi eve girse peşinat yapar insan... hayırlısıyla özersiniz inşallah canım ya... gönlünüze göre olduktan sonra ev borç yiğidin kamçısı.. en azından kira havaya giden para bu şekilde kira gibi kendi evinize ödiyceksiniz parayı.... hayırlısı olsun canım ya... darısı bizlerede olur inşallah...

hadi ben bebişimi görmeye gidiyorum.. inş kuku mu pipi mi görüp de gelirim :))

hayırlısı olur inşallah canım... Rabbim gönlünüzdekini versin... hayırlı haberlerle gel inşallah... :Saruboceq:

bekliyoruz haberlerini bakalım

şu bizim liste yenilense yine ne güzel olur dimi arkadaşlar yeni eklenenler yeni haberler falan ben unutuyorum çünkü kimin nesi olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…