2010 Şubat Anneleri

hoşgeldin canım... seninde kandilin mübarek olsun...o unutkanlık hepimizde var canım.. bende odadan bişey almak için mutfağa gidiyorum ne alıcağımı unutuyorum gidene kadar kaydirigubbakcemile3 anlık hafıza kaybı benimkide bi anda resetleniyo beynim... önceden en ufak şeyin yerini pat diye söylerdim eşime.. şimdi ne nerde Allah bilir...

Canım hayırlı uğurlu olsun.güle güle oturun inşallah. Bebişin odasını düşündün mü bakayım...yerimseniben

Canım ya...sakın öyle dşünme.Daha önce de dediğim gibi bu bir sınav ve siz atlatacaksınız. Kendine güven. Bebeğinle daha güçlüsün unutma.Sen var olduğun için var o. Kocana da Allah selamet versin yani.klava:klava:

saol canım allah razı olsun...desteğiniz yeter...zor durumda kalınca dayanıcam sığınıcam bi sürü arkadaşım var bundan çok eminim...(sizler)...

Ne zaman istersen dinlemeye hazırım ben seni... Anlattıkça rahatla insan.

cnm öyle zamanlar oluyor bazen bizde yaşadık ama inancını yitirmeyince Allah yeni bir kapı açıyor.Allah o kadar büyükki.şükür bize hemen yeni bir kapı açıldı.kalpten inanmak yeterli.

:

esma üzülme canım rabbim yardımcınız olsun.

canlarım sağolsun :1hug:

merhaba canım hoşgeldin
amin canım bütün dualarımız kabul olur inş

canım maşallah bebişine
inş. eşinlede aran mükemmel olsun hiç kavga etmeyin

kafa dağıtcak bişeyler bulabilsek aslında bi uğraş yorulmadan yapacağımız bi hobi
canımızda sıkılmaz hem herseye aldırışta etmeyiz
bendede çok sıkılma oluyor
valla sıkıntıdan elimde avon kataloğu ne bulursam aldım
napayım değişklik arıyorum işte

aynı durumdayım herseyı unutuyorum o kadar kı bugunu bıle unutmusum offff bıde elektrık yok dıye oturdum sabahtan bı guzel ojeledım tırnaklarımı sımdı gıdıp o ojelerı cıkarıp bı guzel abdest alıcam hay kafam yaa fisfisfis

aman bazen derim olurmu oğlum yapılırmı oğlum hayat müşterek oğlum falan filan...sonrada ben hiç bi iş yaptırmadımki çocuklarıma sularını bile ayaklarına getirdim der çıkar işin içinden...ii yapmışsın derim içimden

gülşahcım ne demek patlak vermek anlatıcan canım insan sıkıntıdan patlar valla.

öyle valla kimse yok anlatbilicem annemede diyemiyorum üzülcek diye ben babasız büyüdüm zaten hayatta bi annem bi erkek kardeşim var duysalar çok üzülürler
mafoldumben,

allah razı olsun allahım sabrımızı bol versin

canım hayırlı olsun mutlu mesut yaşayın evinizde

haklısın bıze bı ugras lazım boyle gun gecıremıyorum ben sonra sınırlerım bozuluyo cogu zaman da eşime sarıyorum... kıtap okuyorum oda butun gun okunmuyo kı bı sure sonra basım gozlerım agrıyo. evlenmeden once keman calardım sımdı 1 senedır hıc elıme almadım yenıden ona baslıyım dıyorum ne bılıyım bıseyler yapmak lazım :1shok:

arkadaşlar ben çıkıyorum görüşürüz kendininze iyi bakın.öptümm

Öyle bi yeteneğin varsa neden harcıyorsun arkadaşım. Millet yırtıyo kendini klasik müzik diye. Sen bebişine kendin konser vereceksin. Ne güzel yaaa. a.s.
Hem o da annesine çeker de sanatçı ruhlu olur belki

ne güzel işte bebişte müzik dinler keman calarsan
benim öyle müzik aleti çalma gibi bi yeteneğimde yok
ancak davul çalabilirim güm güm deli gibi

camdankalp seni seviyoruz canım.. sen kendine dikkat et geçer düzelir bunlar hep.. ilk defa mı yaşanıyor.. her evlilikte her zaman oluyor.. sen güçlü ol şekerim...

hadi ben bebişimi görmeye gidiyorum.. inş kuku mu pipi mi görüp de gelirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…