arkadaşlar merhaba... elektrıkler olmadıgı ıcın bıraz gec katıldım bugun aranıza... oncelıkle kandılınız mubarek olsun. bugunun hurmetıne bol bol dua edelım. allah bıze,aılelerımıze saglık versın. hepımıze saglıklı,elı yuzu duzgun,aklı selim bebekler versın... hamılelerın duası kabul olurmus. bencede oyle cunku hepımızın ıcı o kadar temız kı. annelık sımdıden ıcımıze ısledı cunku... allah hepımızın gonlune gore versın...
bende oruc tutmak ıstedım bugun dun aklımdaydı sahura kalkmak ama o kadar unutkanlastım kı sahura kalkmayı bıle unuttum bugunun kadır gecesı oldugunu bıle az once tv yı acınca gordugum altyazı ıle hatırladım. allah affetsın benı ne dıyım o kadar uzuldum kı...
kızlarrrrr bebeğim uğurlu geldi bize.
ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.
bi insanın hergün ağzının tadı bozulmazki bir ramazandır gözyaşıyla oruç açıyorum ben gece 11 lerde oruç açtığımı bilirim
ay bugün çok doluyum kusura bakmayın...bazen keşke şu bebek olmasaydı diyorum sonrada tövbe istiğfar ediyorum onun tırnağını bulamayanlar var diye
ama kıyamıyorum doğmamış yavrum neler çekiyo ama çok dayanıklı bi kzım var allahıma şükür...dört elle sarılıo hayata
saol canım allah razı olsun...desteğiniz yeter...zor durumda kalınca dayanıcam sığınıcam bi sürü arkadaşım var bundan çok eminim...(sizler)...
cnm öyle zamanlar oluyor bazen bizde yaşadık ama inancını yitirmeyince Allah yeni bir kapı açıyor.Allah o kadar büyükki.şükür bize hemen yeni bir kapı açıldı.kalpten inanmak yeterli.
:
esma üzülme canım rabbim yardımcınız olsun.
İnşallah dualarımız kabul olur canım hepimizin. Bu kriz Türkiye'yi teyet falan geçmedi arkadaşlar. Biz işlerimizin yoğunluğundan anlıyoruz krizin ne kadar da derin olduğunu, yılların büyük iş adamları eridi gitti, kaç müvekkilimiz iflas etti anlatamam.
Ama hayır görünende şer, şer görünende hayır vardır denir ya. Sen içini ferah tut. Mutlaka Allahım bebeğinin rıskını, hayırlı kazançla verir canım. Hepimiz birbirimiz için dua edeceğiz bu akşam. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.
[
arkadaşlar merhaba... elektrıkler olmadıgı ıcın bıraz gec katıldım bugun aranıza... oncelıkle kandılınız mubarek olsun. bugunun hurmetıne bol bol dua edelım. allah bıze,aılelerımıze saglık versın. hepımıze saglıklı,elı yuzu duzgun,aklı selim bebekler versın... hamılelerın duası kabul olurmus. bencede oyle cunku hepımızın ıcı o kadar temız kı. annelık sımdıden ıcımıze ısledı cunku... allah hepımızın gonlune gore versın...
bende oruc tutmak ıstedım bugun dun aklımdaydı sahura kalkmak ama o kadar unutkanlastım kı sahura kalkmayı bıle unuttum bugunun kadır gecesı oldugunu bıle az once tv yı acınca gordugum altyazı ıle hatırladım. allah affetsın benı ne dıyım o kadar uzuldum kı...
nbrsiniz kızlar
ben çok keyifsizim...bebeğimde öyle sanırımki karnımda kasılmalar var
biraz önceki hemen yakındaki doktora gittim kadın doğumcu...
çok şükür kızım rahat ama annenin duygularını paylaşırmış oda ..(
geçen hafta kendi doktorumuz 272 gram demişti buda 320 gr dedi usg kağıdındada yazıyo...
gelişimi sağlığı gayet iyi dedi hamd olsun...
ama annesi iyi değil ...
annesiyle babası sürekli kavga ediyo
hayırlı olsun canım walla kendim ev almış kadar sevindim.... ahhh ahhh Rabbim şu mubarek gün bizede bi kapı göstersede bizde şu kira illetinden kurtulsak... bunu bulamayanlarda var tabi ama her ay kira vermek çok kötü bişey.....ben yiyemedim sen ye....
2 yılda 16.000 ev kirası kazandırmışız ev sahibine.hiç hesapta yokken çıktı ev işi.biraz borçlancaz ama herzaman yardımıma koşan ailem var yanımda.allah eksikliklerini göstermesin onların yardımıyla yapıcaz bişeyler.darısı evi olmayanlara inşallah.bi kesinleşse anahtarı elimize alsak rahat edicem.dualarınızı esirgemeyin kızlar bugüzel gecede.
hayırlısı olsun cnm.Ne güzel Allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin.:Saruboceq:[/QUOTE .!.:amin canım inşallah alırız bi aksilik çıkmadan.
hoşgeldin canım... seninde kandilin mübarek olsun...o unutkanlık hepimizde var canım.. bende odadan bişey almak için mutfağa gidiyorum ne alıcağımı unutuyorum gidene kadar kaydirigubbakcemile3 anlık hafıza kaybı benimkide bi anda resetleniyo beynim... önceden en ufak şeyin yerini pat diye söylerdim eşime.. şimdi ne nerde Allah bilir...
kız kaynananı ara anlat
oğlun böyle böyle yapıyor ben zaten yorgun geliyorum falan filan içini dök işte ya da böyle eşine akıl verecek bir abisi falan varsa ara anlat.
biri köşeye çekip yaptığının zulüm olduğunu hatırlatmalı ona...
gülşahcım ne demek patlak vermek anlatıcan canım insan sıkıntıdan patlar valla.
Canım ya...sakın öyle dşünme.Daha önce de dediğim gibi bu bir sınav ve siz atlatacaksınız. Kendine güven. Bebeğinle daha güçlüsün unutma.Sen var olduğun için var o. Kocana da Allah selamet versin yani.klava: klava:
Ne zaman istersen dinlemeye hazırım ben seni... Anlattıkça rahatla insan.
kızlarrrrr bebeğim uğurlu geldi bize.
ev almaya karar verdik.dün aniden ortaya çıktı bugünde gidip baktık eve hoşumuza gitti.şimdide istanbuldan annem ile babam geliyor hep birlikte gidip tekrar bakıcaz eğer kesinleşirse bayramdan sonra taşınırız.bebişimin şansına dün gece o kadar çok dua ettimki inşallah allahım dualarımı kabul edecek.
Canım hayırlı uğurlu olsun.güle güle oturun inşallah. Bebişin odasını düşündün mü bakayım...yerimseniben
körfezin denizini gören o şirin minik odayı oğluşum için hazırlıycam allah kısmet ederse.camın önünde oturup oğluşumu emziricem.ayy düşüncesi bile çok güzel.:CüvCüv:
kafa dağıtcak bişeyler bulabilsek aslında bi uğraş yorulmadan yapacağımız bi hobi
canımızda sıkılmaz hem herseye aldırışta etmeyiz
bendede çok sıkılma oluyor
valla sıkıntıdan elimde avon kataloğu ne bulursam aldım
napayım değişklik arıyorum işte
Canım hayırlı uğurlu olsun.güle güle oturun inşallah. Bebişin odasını düşündün mü bakayım...yerimseniben
körfezin denizini gören o şirin minik odayı oğluşum için hazırlıycam allah kısmet ederse.camın önünde oturup oğluşumu emziricem.ayy düşüncesi bile çok güzel.:CüvCüv:
canım hayırlı olsun yenı evınız allah gule gule saglıkla oturmayı nasıp etsın...
Canım benim Allah nasip etsin inşallah o güleri. Ben de otopark manzarasına karşı emzircem.:sinifsinif:
canım hayırlı olsun mutlu mesut yaşayın evinizde
arkadaşlar ben çıkıyorum görüşürüz kendininze iyi bakın.öptümm
haklısın bıze bı ugras lazım boyle gun gecıremıyorum ben sonra sınırlerım bozuluyo cogu zaman da eşime sarıyorum... kıtap okuyorum oda butun gun okunmuyo kı bı sure sonra basım gozlerım agrıyo. evlenmeden once keman calardım sımdı 1 senedır hıc elıme almadım yenıden ona baslıyım dıyorum ne bılıyım bıseyler yapmak lazım :1shok:
haklısın bıze bı ugras lazım boyle gun gecıremıyorum ben sonra sınırlerım bozuluyo cogu zaman da eşime sarıyorum... kıtap okuyorum oda butun gun okunmuyo kı bı sure sonra basım gozlerım agrıyo. evlenmeden once keman calardım sımdı 1 senedır hıc elıme almadım yenıden ona baslıyım dıyorum ne bılıyım bıseyler yapmak lazım :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?