2010 Şubat Anneleri

Hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsun..
Allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin, hayırlara vesile etsin inşallah..
Kendinize iyi bakın.
Sizleri seviyorum..

hepinize hayırlı kandiller allah dualaını kabul etsin kızlar namazlarımda iftarda oruç açarken hep aklımdasınız...bgünde öyle olacak allaha emanet olun ve banada dua edin nolur
hayırlı akşamlar görüşürüz yarın...

Hepinizin mübarek kadir gecesi kutlu olsun..
Allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin, hayırlara vesile etsin inşallah..
Kendinize iyi bakın.
Sizleri seviyorum..
bizde seni seviyoruz seninde kandilin mübarek olsun.

güle güle canım yarın bomba gibi bekliyoruz seni.

sende allaha emanet ol canım rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

dualarım seninle canım sanada hayırlı iftarlar kandiller... üzme tatlı canını olurmu.

kızlar 17 kişyiz ama kimsenin sesi çıkmıyor geçmişe mi gömüldünüz

kızlar çok mutuyum bu mübarek günün hatırına allah dualarımı kabul etti atamam olmuş milli egitimden aradılar yarın göreve başlıyorum allahım herkesin dualaını kabul etsin
camdan kalp seni çok iyi anlıyorum aynından bir tane de bizim evde var
üzülme sadece kendini ve bebişini düşün
değmez canım boşver

turkkahvesi canım seninde kandilin mübarek olsun.. niye öyle bi cee diyip kaçıyosun hergün...

Kızlar merhaba hastayım ya canım bişey yapmak istemiyor,allah herkesin işini rast getirsin,ev bakanlar kavga edenler canınızı sıkmayın herşeyin hayırlısı

çok sevindim canım hayırlı olsun inş gönlünce olur herşey...

camdankalp38 canım sana da iyi akşamlar bol bol dua et Rabbime sığın dualarımız hepimiz için. Bebeğin için sağlam durmalısın.:teselli:

sumifer inşallah gönlünden geçtiği gibi olur. Bebeğini kendi evinde büyütürsün. Darısı başımıza:Saruboceq:

Corde güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah naz yapmaz meleğin.

zeynepb hakikaten çalsana yeniden hem de bebeğine. Hem ona da sevdirirsin belki.

Sürekli aktif görünüyorum ekranım sabahtan akşama açık ama ara ara okuyup yazabiliyorum size:sm_confused:

oo ne güzel hadi hayırlı olsun canım.nere atanmışın canım öğretmensin sende ne güzel ay.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın hayırlı kandiller olsun hepinize

güle güle canım.

selam kızlar

pofidicim geçmişi okuyayım dedim ama voles'cim senin dediğin gibi boğuldum..

bari bugünü okuyayım dedim, gülşah'cım senin haberini gördüm. çok üzüldüm canım ya..Hepimizin evinde zaman zaman oluyor böyle şeyler ama senin kocanın birisi kulağını çekmesi lazım.Sahursuz oruç tutan, gündüz çalışan, hamile eşine dinlendiği için kızan bir koca düşünemiyorum, çok kızdım inan. gerçi kesin o gün onun da sinirleri iyi değilmiştir, işte bişey olmuştur da senden çıkartıyordur ama yine de çok kırıcı..

canım şimdi kastamonudayım ama kayseri'ye döndüğümde kapım,telefonum her zaman açık hepinize. ne zaman istersen sıkıldığında gelirim yanına..

bugün senin için dua edeceğim, Rabbim karnındaki bebeğin,tuttuğun orucun yüzü suyu hürmetine, yüzünü güldürsün,herşey düzelir inş.

sumifer eviniz hayırlı olsun canım, güle güle oturmak nasip olsun.. borçlarını da kolay ödemek nasip olsun, darısı da bu mübarek günde bizlere olsun inş.

esma'cım senin de eşinin işi ile ilgili bir problem var sanırım ama ben tam anlayamadım, inş herşey düzelir canım,bu günün sebebine..

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin. Birbirimize dua etmeyi unutmayalım lütfen..

Canım gözün aydın çok sevindim. Branşın neydi sein?Nerye çıktı tayinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…