ilk hareketleri öyle basladı hiç tık tık yada içinde bi kuşun kanat cırpması gibi bişeyler hissetmedim
karnımın sağ tarafında ara ara bi uzun süren bi sızı bi batar oluyodu ama bazen canım acıyodu korktum doktora gittim ultrasonda oraya baktı
bebiş bacağını uzatmış ayağıyla iktiriyodu orayı sonra dönüp aynı yere poposunu yaslıyodu o hareketi benimsemiş takmış oraya
yine orda bi sızı bi batar hissedince anlıyorum ayağını dayadığını
ay amma konuşmuusnuz kızlar.
pofidi dikkat et canım ya.
arya gitmiyonmu kız çarşıya.eşinle konuştun mu manisa işini.
gülşah canım üzülme akşam herkese namazdan sonra dua ettim sana özellikle isminle dua ettim canım inşallah herşey yoluna girer.
esma az ye kız.
tuğba hoş geldin ay aklıma gelenler bunlar.
ilk hareketleri öyle basladı hiç tık tık yada içinde bi kuşun kanat cırpması gibi bişeyler hissetmedim
karnımın sağ tarafında ara ara bi uzun süren bi sızı bi batar oluyodu ama bazen canım acıyodu korktum doktora gittim ultrasonda oraya baktı
bebiş bacağını uzatmış ayağıyla iktiriyodu orayı sonra dönüp aynı yere poposunu yaslıyodu o hareketi benimsemiş takmış oraya
yine orda bi sızı bi batar hissedince anlıyorum ayağını dayadığını
sağol canım çok şükür kızım iyiyse bende iyiyim.. e tepiklerden iyiyim diyo:)))
kızlar dün banada oldu ilk defa... yada ben ilk kez hissettim bilmiyorum... karnımın sağ tarafına artık kafasınımı bacağınımı poposunumu bilmiyorum bi dayadı... elimle dokunuyorum orası taş gibi sol tarafta bişey yok karnımın daha yumuşak ama orası taş gibi oldu.. elimle bastırıyorum hafiften.... kocişte niye vuruyosun çocuğun kafasına diyo:))) bi 3-4 dk durdu öyle sonra sanırım pozisyon değiştirdi:)) ama çok keyifliydi anlatamam...
doğru valla doldurdum poşeti geldim gel yiyelim birlikte :)
selam fatoscumzemuszemus
Kizlar ben simdilik çikiyorum öptüm hepinizi sonra görüsürüzopuyorumnanaktan
ay amma konuşmuusnuz kızlar.
pofidi dikkat et canım ya.
arya gitmiyonmu kız çarşıya.eşinle konuştun mu manisa işini.
gülşah canım üzülme akşam herkese namazdan sonra dua ettim sana özellikle isminle dua ettim canım inşallah herşey yoluna girer.
esma az ye kız.
tuğba hoş geldin ay aklıma gelenler bunlar.
CADIARZU
ay pofidi kız bende ara ara sağ tarafımda sızı batar gibi oluyo ama yukardagögsümün 5 parmak aşağısındaaccık daha aşağı olabilir yukarda diye bebek değildir diyom.acaba bende hissetmeye mi başlayacam bebeğimi.
canım ben daha hiç hareketini hissetmedim.ama dediğin gibi göbek deliğimin2 parmak altında sağ tarafta top gibi toplanıyo ve sert orası diğer taraf yumuşak bebek diyom oraya gelmiş ama niye hareket etmiyo bu çocuk ama kız,lar kiloylada alakası var galiba. benim eltimde kilolu biz iki elti aynıyız yani ikiz çocukları var ben diyo 5 buçuk 6.aya gireken hissettim diyo belki bende kilodan hissedemiyom.
bebek o işte artık göbek deliğimizin hizasına cıktı rahim
gecen hafta doktor hep göbek deliğimin ordan baktı bebeğe elini kolunu ayağını dürtüyodur
öyle dürtünce sızı yapıyo yani öyle kelebek uçması kuş uçması gibi değil
bay canını yakıyo insanınkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))
bende halen hissedemiyenlerdenim bugün dr a gittim yine 3 lü testi verdim bebişide sordum hissetmemen normal dedi.ben daha hissedemiyorum kızlarya
16 haftadayım erken olduğu içinmi acaba.
Merhaba arkadaşlar.
Bugün doktor kontrolüm var. Efe'ciğimi göreceğim. Bakalım ne kadar büyümüş ufaklığım.
kızlar mama vaktimiz geldi.... birazdan geliriz kızımla biz...
ay yaşasın ozaman bende hissedecem evet bayağı yakıyo sanki bıçak batar gibi acıdı benimki canım.
ay yaşasın ozaman bende hissedecem evet bayağı yakıyo sanki bıçak batar gibi acıdı benimki canım.
seçil bencede ısrar etme bende gidemiycem bayramdan sonra annemler gelecek.inşallah.oturduğun siteninmi servisi var ne güzel.
desene sende benim gibi bayramda bayram gelmiş neyime anam anam garibem diyceksin.ana babadan ayrı bayram geçirmek çok zor ya.annecim tatlılarını şimdiden açmıştır kalabalıkla her şey güzel of of bak bi tuaf oldum şimdi.keşke ben bursada sen burda olsaydın
slm canım iyiz sen nasılsın.merhabalar herkese, birkaç gündür giremedim geçmişte çok birikmiş, hepsini okuyamam herhalde umarım herkes iyidir.
mehaba canım hoş geldin.Merhaba arkadaşlar ben geldim...Ama birazdan gideceğim. Açık bırakacağım ama..
Corde gözün aydın tatlım
Selmakerem canım ayrıntılıya gidecektin ne oldu?
fatoşcum benimde geçen hafta göğsümün 4 parmak altında sol tarafımda bıçak batar gibi sancı oluyordu ama ben pek bebekten dolayı olduğunu düşünmedim üşüttüm galiba ondan oluyor dedim bir ilgisi varmı gerçekten bebekle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?