2010 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar.
Yine sitede sorun var sanırım özel mesaj atamıyoruz mesala.
Bugün doktor kontrolüm var. Efe'ciğimi göreceğim. Bakalım ne kadar büyümüş ufaklığım.
Esma Dün dktora gidecektin galiba ne oldu??Yoksa karıştırıyor muyum.
Camdankalp sen çok güçlü olmalısın. Hepimizden daha çok. Çünkü küçük meleğinin sana çok ihtiyacı var.

selam fatoscumzemuszemus

Kizlar ben simdilik çikiyorum öptüm hepinizi sonra görüsürüzopuyorumnanaktan

CADIARZU
ay pofidi kız bende ara ara sağ tarafımda sızı batar gibi oluyo ama yukardagögsümün 5 parmak aşağısındaaccık daha aşağı olabilir yukarda diye bebek değildir diyom.acaba bende hissetmeye mi başlayacam bebeğimi.

Tatlım eşim yanlız çıkma dedi bu sitenin servisi var 6 bçukta ona binicem kent meydanında buluşucaz.böyle daha iyi oldu onun fikri olmadan alışveriş yapmayı sevmiyorum pek.manisa işi ise kaldı cnm eşim istemio ama sebeb bebeğe bişi olur die korkuyormuş.bende üsteleyemiyorum işte üstelersem tmm dicek sinirle sonra tüm sorumluluk bana kalıcak Allah korusun.

cnm benimde hep oluo o sızı demek benimkide deşio.ay yerim ben ya kuzularımızı.

cnm dalgalanma gibi oluo dimi?ama sert bir şekilde geçen gece bende sanki kafasını karnımdan dışarı çıkıcakmış gibi hissettim.Ay çok güzel bir duygu.Allahım hissedemeyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hissettirsin inşallah.

doğru valla doldurdum poşeti geldim gel yiyelim birlikte :)

bitirme hepsini sakın ayır bizede.marketimi aldın neyaptın:)bu aralar çok ıvır zıvır yiyiyorum bende engel olamıyorum kendime.

hoşgeldinopuyorumnanaktan evet ya insan yetişemiyor geçmişi okumaya ne çok paylaşacak şeyimiz var çok şükürsositososito

seçil bencede ısrar etme bende gidemiycem bayramdan sonra annemler gelecek.inşallah.oturduğun siteninmi servisi var ne güzel.
desene sende benim gibi bayramda bayram gelmiş neyime anam anam garibem diyceksin.ana babadan ayrı bayram geçirmek çok zor ya.annecim tatlılarını şimdiden açmıştır kalabalıkla her şey güzel of of bak bi tuaf oldum şimdi.keşke ben bursada sen burda olsaydın

bebek o işte artık göbek deliğimizin hizasına cıktı rahim
gecen hafta doktor hep göbek deliğimin ordan baktı bebeğe elini kolunu ayağını dürtüyodur
öyle dürtünce sızı yapıyo yani öyle kelebek uçması kuş uçması gibi değil
bay canını yakıyo insanınkaydirigubbakcemile3

ay yaşasın ozaman bende hissedecem evet bayağı yakıyo sanki bıçak batar gibi acıdı benimki canım.

merhaba kızlar dün kendi dr uma gitmiştim hatta kız demişti ve 3 lü test istedi birde 20-21 hafta ayrıntılı ultrasyon istiycem dedi sonra seker yüklemesi ve doğum demişti.ofise geldikten sonra bi araştırdım usg için 250-300 tl ve üstü rakamlardan bahsediliyor.bende bu sabah erkenden üşenmedim ve devlet hastanesine gittim hem 3 lü test için kan verdim ve usg de dr inceledi ama 1 hafta önden gidiyor dedi ki bence salladı en son dün gittim günündeydi 1 günde 1 hafta nasıl öne atladı anlamadım kafasıda büyükgibi dedi uyuz etti zaten beni ama çok güzel bir bebek olacak dedi dün kendi dr um da öyle dedi yüzü çok güzel dedi nasıl anladılarsa.
ayrıntılı usg içinde istek kağıdı aldım ama sabah 6 da falan gitmek gerekiyormuş yarın gidip gün alacam 4-6 hafta arası verirse devlette ücretsiz yaptıracağım.3 lü test 110 tl di usg de 300 desek 400 tl ye bebeğimin eksiğini alırım sizde vakit varken bi sorun kızlar devlet hst leri en az 1 ay sonrasına gün verdiği için şimdiden gün almak iyi olacak.

ama senin kızın olacaktı hatta sen benim rüyamada girmiştin yazmıştımda burda caneylomun kızı olacak diye 19. haftada mı erkeğe benzetmiş daha önceki haftada nerdeymiş.

ben daha hissedemiyorum kızlarya
16 haftadayım erken olduğu içinmi acaba.
bende halen hissedemiyenlerdenim bugün dr a gittim yine 3 lü testi verdim bebişide sordum hissetmemen normal dedi.

Merhaba arkadaşlar.
Bugün doktor kontrolüm var. Efe'ciğimi göreceğim. Bakalım ne kadar büyümüş ufaklığım.

iyi haberlerle gelirsin inşallah.

merhabalar herkese, birkaç gündür giremedim geçmişte çok birikmiş, hepsini okuyamam herhalde umarım herkes iyidir.

Merhaba arkadaşlar ben geldim...Ama birazdan gideceğim. Açık bırakacağım ama..
Corde gözün aydın tatlım
Selmakerem canım ayrıntılıya gidecektin ne oldu?

ay yaşasın ozaman bende hissedecem evet bayağı yakıyo sanki bıçak batar gibi acıdı benimki canım.

fatoşcum benimde geçen hafta göğsümün 4 parmak altında sol tarafımda bıçak batar gibi sancı oluyordu ama ben pek bebekten dolayı olduğunu düşünmedim üşüttüm galiba ondan oluyor dedim bir ilgisi varmı gerçekten bebekle acaba

cnm walla aynen öyle bayramın en sevdiğim yanı ailemin yanına gitmemdi anneciğimi gördüm ama babamı abimi çok özledim ilkkez onlardan bu kadar ayrı kaldım.:çok üzgünüm:keşke olabilse dediğin yer değişebilsek ama hayırlısı olsun cnm biraz sabredicez napalım.ben ailem üzülecek ben gitmeyince diyede üzülüyorum sonuçta anne baba bekler.topu topu 2 tanecik evlatları var.Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar arşı arşı memlekete kız vermesinler AAAAHHHH ahhhhhhhh:gitme:

evet cnm sitede servis var belli saatlerde iyi birşey cidden zaten güvenlik ve servis için geldik buraya tek güzel yanı bu sitenin başka hiçbişini beğenmiyorum sevemedim belki alışırım yeni taşındım sayılır.

merhabalar herkese, birkaç gündür giremedim geçmişte çok birikmiş, hepsini okuyamam herhalde umarım herkes iyidir.
slm canım iyiz sen nasılsın.
Merhaba arkadaşlar ben geldim...Ama birazdan gideceğim. Açık bırakacağım ama..
Corde gözün aydın tatlım
Selmakerem canım ayrıntılıya gidecektin ne oldu?
mehaba canım hoş geldin.

bilmiyom canım bak pofidide de öle olmuş bebek miş doktor göstermişş ultrasonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…