cnm walla aynen öyle bayramın en sevdiğim yanı ailemin yanına gitmemdi anneciğimi gördüm ama babamı abimi çok özledim ilkkez onlardan bu kadar ayrı kaldım.:çok üzgünüm:keşke olabilse dediğin yer değişebilsek ama hayırlısı olsun cnm biraz sabredicez napalım.ben ailem üzülecek ben gitmeyince diyede üzülüyorum sonuçta anne baba bekler.topu topu 2 tanecik evlatları var.Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar arşı arşı memlekete kız vermesinler AAAAHHHH ahhhhhhhh:gitme:
evet cnm sitede servis var belli saatlerde iyi birşey cidden zaten güvenlik ve servis için geldik buraya tek güzel yanı bu sitenin başka hiçbişini beğenmiyorum sevemedim belki alışırım yeni taşındım sayılır.
Merhaba arkadaşlar.
Yine sitede sorun var sanırım özel mesaj atamıyoruz mesala.
Bugün doktor kontrolüm var. Efe'ciğimi göreceğim. Bakalım ne kadar büyümüş ufaklığım.
Esma Dün dktora gidecektin galiba ne oldu??Yoksa karıştırıyor muyum.
Camdankalp sen çok güçlü olmalısın. Hepimizden daha çok. Çünkü küçük meleğinin sana çok ihtiyacı var.
Merhaba arkadaşlar ben geldim...Ama birazdan gideceğim. Açık bırakacağım ama..
Corde gözün aydın tatlım
Selmakerem canım ayrıntılıya gidecektin ne oldu?
selamlar herkese a.s.herkes iyi maşaallah öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
slm canım iyiz sen nasılsın.
mehaba canım hoş geldin.
bilmiyom canım bak pofidide de öle olmuş bebek miş doktor göstermişş ultrasonda.
sağol fatoscum iyiyiz bizde, okullar açıldı küçük oğlum anaokuluna başladı onunla uğraşıyorum ilk iki gün ağladı istemedi ama bugün çok şükür problem yaşamadık alışacak yavaş yavaş ne yapalım, sen nasılsın bebişin nasıl
slm canım sen nasılsın.
pofidi kız ben ayrıntılı ultrasona ege üniversitesinde girmeyi düşünüyodum.acaba önceden gidip randevu almak mıo gerekiyo acaba
burcuberru sağol canım haber verdiğin ii oldu.
canım benyarın gidicem doktora inş.
avukatların duruşması yoksa çıkıcam inş.
selamlar herkese a.s.herkes iyi maşaallah öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
:gitme::gitme:seneye bayramda bebişinle gidersin çifte mutluluk olur ailene
hem bebiş doğunca sıkılmazsın o arkadas olur sana:ecrin_bebek:
kızlarrr günaydınnnnn.. nasılsınız inşallah herkes iyidir..
ben iyiyim, karnımı doyurdum sölemesi ayıp her sabah mutlaka 1 yumurta yiyorum süt içiyorum artık rahat rahat, çok mutlu ve mesudumm :))
kız wala kayboldun sne iyice.maşallah ben halen sütü zorla içiyorum hiç sevmiyorum.
he bide neden cee deyip gidiyorum biliyonuzmu, kız kardeşim bende, 10gün oldu geleli, bana arkadaş oluyor çok iyi oldu, bu yüzden bilgisayara ya o yada eşim oturuyoo bana hiç vakit kalmıyor(
ancak arada yazıp yazıp çıkıyorum.. canı sıkılmasın diye sesimide çıkartmıyorum naapimm abla yüreği :))
sağol fatoscum iyiyiz bizde, okullar açıldı küçük oğlum anaokuluna başladı onunla uğraşıyorum ilk iki gün ağladı istemedi ama bugün çok şükür problem yaşamadık alışacak yavaş yavaş ne yapalım, sen nasılsın bebişin nasıl
tabi kuşum önceden randevu alman gerek eğer oraya gideceksen
ama normalde nereye gidiyosun sen
canım valla gitmediğim yer kalmadı. devlete gidiyom özel olarakta centralda nehir hanıma gittim.ama eşimin bi müşterisi egede baş ebeymiş gelin yardımcı olurum demiş öle işte.
kuşum artık sabit bi doktor bul kendine hep ona devam edersin
hem ayrıntılı ultrason denilen şey her zaman girdiğimiz ultrasonda bakılıyor
yani doktor her organını ordan inceliyor benim yapıldı 11 eylülde
kuşum artık sabit bi doktor bul kendine hep ona devam edersin
hem ayrıntılı ultrason denilen şey her zaman girdiğimiz ultrasonda bakılıyor
yani doktor her organını ordan inceliyor benim yapıldı 11 eylülde
ee sen erken yaptırmışın 20 21 haftada olmuyomu o
slm cnm iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın?
Aay kıyamam ona ben.Hayırlı uğurlu olsun büyük büyük adam olsun inşallah cnm:Saruboceq:
pofidicim eminmisin cnm ben ayrı ultrasyon die biliyorum.neden dersen normal ultrasyondan benim dr da inceledi ama bana cumartesi günü 20.haftanda gel ayrıntılı ultrrasyona giriceksin dedi..ben farklı birşey die biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?