ben daha hissedemiyorum kızlarya
16 haftadayım erken olduğu içinmi acaba.
iyim demek adet olmuş çok şükür kızım iyi ya gerisi boş...
gidişat hiç iyi değil canım...malesef
evet canım halada yok
zaten kızım beni ayakta tutan bunca şeye katlanmama neden olan
günaydın kızlar
bizim bugün kontrolümüz vardı bebişimiz iyiymiş çok şükür ama doktor ne dese beğenirsiniz erkeğe benziyo dedi
daha önce hiç söylememişti cinsiyet bu devletteki doktorum şimdi erkeğe benziyo ama üç hafta sonra daha netleşir dedi:))
sağolun kızlar inşaallah gecer sanki karnımda ağrıyor
ay çok panik olursam cıkar giderim doktora
ama hareket ediyor çok şükür tabi korktu sarsıldı yavrucak napsın
aaa bak ben onu hiç düşünmemiştim bende hayatımda hiç 60 kilo olmadım bizim ayaklar taşıyamıomu artık bizi acabakaydirigubbakcemile3 ayakların ufakmı seninde benim 36-37 kesin taşıyamıyor hay aklınla bin yaşakaydirigubbakcemile3
ben düz ayakkabıyla 2 sene önce ramazan bayramında ayağımı kırmıştımkaydirigubbakcemile3
kızlar ben az dışarı çıkıyorum markete yicek bişiyler alıcam gelicem genee
inş. canımdaha erken canım 1-2 haftaya kadar hissedersin
merak etme
cnm ben daha 4-5 gündür emin olarak hissedebiliyorum daha önce seyirme şeklinde çok nadir bişiler hissediyordum.o haftalarda bende bişey hissedememiştim yani.sende 1 en geç 2 hFT içinde hissedersin Allahın izniyle.
ayy cnm sorma bende 70'i gectim, hayatimda hic bu kadar sismemistim..benim ayaklarda 36 valla tasimiyo beni simdiden..ilerde napicaz bilmiyorum..bebek alisverislerini erkenden yapalim diyorum bizimkinie yoksa sonra ben gezemicem sanki kafamçokkarıştı.
kaydirigubbakcemile3 ay cnm ya demekki benim gibi biri daha varmış.geçen sene bende düz ayakkabıyla yolda düştüm ufak bir çocuk güldü bana eşimle bir kavgaya tutuştum nie güldürtüosun die baktım o da gülüo.çok komiktim sonra kendimde güldüm kendime.seninde mi burkuluo yürürken.eşim o yüzden hamileyken dışarı yanlız çıkmama pek yanaşmıo.az önce aradı akşamüstü buluşalım yanlız çıkma dedi.elimide sıkı sıkı tutar saolsun düşmüyeyim diyekaydirigubbakcemile3
cnm hamilelerin markete gitmeside çoktehlikeli insanın ne görse canı çekiokaydirigubbakcemile3 bizede bişiler al teyzesi.
inş. canım
inş canım
onu hissetmeye ihtiyacım var.
VOLES çok korktum keşke hızlı yürümeseydim hep kociş yüzünden
görür o akşam gününü
bundan sonra çok yavas yürücem kaplumbağa gibi görcek gününüÇok üzgünüm çoook
ağrı gibi batar gibi garip bişeyler oldu inşallah gecer şimdi biraz var
Günaydin güzel anneller ve tatli bebisler:CüvCüv:
gercekten düz ayakabıyla kırdım ayağımı 1 ay alçıda kaldı ay ne zordu
hep yattım allah kimseye vermesin :Saruboceq:
evet canım daha erken 22 haftaya kadar yolu var
erkekbebkler erken hissediliyormuş ben erken hissetmiştim canım
sabret annesi daha yetmio kuvveti dürtücek seni yakında.
cnm walla bazen unutuolar hamile olduğumuzu benim eşimde caddeden geçerken koş dio.kaydirigubbakcemile3 yazık senin adam çok çekio sendenkaydirigubbakcemile3 cadı pofidikaydirigubbakcemile3
bende bilmiyorum walla cnm daha şimdiden böyleyiz 28.haftadan sonra istemesekte şişicekmişiz iyice dr öyle dedi.belki ayaklarda büyür vücutla beraber.bende eşime aynı şeyi söylüyorum şimdiden alalım diorum.o da dioki erkek istiyordu benimki bizimki kız.belki değişitmiş dr erkek dermişki birdahaki muayeneye almıyalımmış birşey.öldürecek beni.kaydirigubbakcemile3
cnm walla bazen unutuolar hamile olduğumuzu benim eşimde caddeden geçerken koş dio.kaydirigubbakcemile3 yazık senin adam çok çekio sendenkaydirigubbakcemile3 cadı pofidikaydirigubbakcemile3
Günaydin güzel anneller ve tatli bebisler:CüvCüv:
sabret annesi daha yetmio kuvveti dürtücek seni yakında.
Ya benim de erkek ama benimki tembel çıktı:dance: Acaba uslu mu olacak diye kendimi avutuyorum ama hadi artık tekmele bebeğim ya sabırsızlanıyorum:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?