2010 Şubat Anneleri

çok mersi cicim aynı benim dedeiğim gibi çıkmış ama drlar biraz ileriden gidiyorlar galiba hem bende kız istiyorum hadi inşallah :dance: içine doğmuştur.

fatos cnm nasilsin bugun konusamadik tugba benim kide tam olarak gostermedi ama doktor bir kac defa bakti gore bildigi kadar buyuk ihtimal kız dedi kız bebekler gostermezmis genelde

evet tatlım ileride gidiyo bak bizimkide 17 hafta 6 gun 18 hafta nerdeyse 3 lu teste 75 tl verdik da ileride seker yuklemesi gibi testlerde yapicaz dedi doktor

nasip artık bu arada ben hala işyerindeyim ben hep bu saatlerde çıkıyorum hiç çıkasım yok ama gitmem gerek hepinizi ve bebişleri kocaman öptm Allaha emanet olun kendini üzmeyin ve yorulmayın opuyorumnanaktan

nasip artık bu arada ben hala işyerindeyim ben hep bu saatlerde çıkıyorum hiç çıkasım yok ama gitmem gerek hepinizi ve bebişleri kocaman öptm Allaha emanet olun kendini üzmeyin ve yorulmayın opuyorumnanaktan

Sende kendine ve bebisine iyi bak canim:CüvCüv:

vala zor dur ya hamilelikte calis zaten halsiz kaliyo insan bana doktor sakin agir is hep temizlik yapma dedi benim plasenta az asagida mis 6 aydan sonra cikar bazen yukari dedi kendini cok yorma dedi esimde duyduya sakin bisi yapma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…