sağol canım daha güzelleri senin olsun, salon takımımı beğenenlere rep veriyorum duyduk duymadık demeyinnnnn!!!! :roflol:canım sana da rep verecektim de yeni vermişim galiba veremedim.Akpak canım güle güle kullan çok beğendim
evet tatlım randevu alcaktık doktor bos tu aldi bizi
bebisimiz 205gram olmus boyuda 14cm hersey iyi ayaklari kolari basi hersey guzel ama cinsiyete gelince 10 dakika doktor ugrastı karnıma durmadan vurdu ama bizim ki bagdas kurmus orali bile dil kadin tam bakcak durmuyo yerinde bi gulduk esimle tam komedi tam emin diliz ama buyuk ihtimal bir kız dedi doktor benim de bir kızım olcak hic mutlu olmadim kendimi hep erkeye alistirmis tim ama allah saglikla bebisime kavustursun dilerim
bu arad kızlar doktorunuz size soyledimi bilmem ama bize doktor esimle sik iliski yok artık dedi ayda bir kac defa okadar dedi
vala zor dur ya hamilelikte calis zaten halsiz kaliyo insan bana doktor sakin agir is hep temizlik yapma dedi benim plasenta az asagida mis 6 aydan sonra cikar bazen yukari dedi kendini cok yorma dedi esimde duyduya sakin bisi yapma diyo
göstermedi yaramaz benim dr erkek pat küt karnımı salladı yok göstermedi ki inat etti
dr haftaya gel 1.5 saat önce çikolata ye ozaman gösterir dedi ne alakaysa delikafadulden
hehehehehehe evet ya temizlik yapariz yemek yapariz yarın oburgun biri gelip alir:gitme: sonra bizde uzuluruz bende alisicam cnm baska care yok ama buyuk ihtimal dediya biraz o bizi esimle tedirigin ediyo tam kız demedi yani hayirli olsun ne diyelim erkek ismi bulmustuk ama kıza hıc dusunmedik ne koycam bilmem esimle ara ara oturup bakcam kız isimlerine
akpak canım rep vermek puan vermek demek mi
Walla kizlar benimde içime bebegim erkekmis gibi geliyo hatta bende esimde rüyamizda erkek diye gördük ama hayirlisi
aferim sana tatlım ben se tam tersi ayleme cok uzaga geldim ama esimi cok seviyorum ondan da ayrı kalamazdim evet cnm belkide ondan kisitladi iliskiyi olsun boyle idare ederiz artık bebis dogunca acisini cikaririz:kedi: doktor idrar yolarinda yanma iste falan varmi sordu yok dedim ama her ihtimale karsi toz icicek verdi idrar yolarini acar iyi dedi bu arada 3 bucuk kilo almisim cok normal dedi her 2 sate acikiyorum dedim bazen ola bilir oyle dedi cikolata biskivi abur cubur yeme onlar cok kilo yapar bol meyve ye dedi
cnm bana da hep erkek geliyodu halanda geliyoda beli olmuyo iste demeki sende cok erkek istiyosun ben gibi bende durömadan erkek gordum ruyamda hata bu sabah bile erkek mişis gordum ama bakalim bidaki kontrolde ne olcak 3 test sonucunu getirince haftaya bidaha bakin dicem biz tedirginiz dicem doktora
Ay az kaldi canim sali günü kismetse ögrencez bakalim20. hafta ve öğrenememiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ya ben seni gördükçe seni türkiyeye getirip utrasona sokasın geliyor
erkek evladın güzellikleri var kız evladın güzellikleri var. Allah hayırlı evlat versin :asigim:
cnm bana da hep erkek geliyodu halanda geliyoda beli olmuyo iste demeki sende cok erkek istiyosun ben gibi bende durömadan erkek gordum ruyamda hata bu sabah bile erkek mişis gordum ama bakalim bidaki kontrolde ne olcak 3 test sonucunu getirince haftaya bidaha bakin dicem biz tedirginiz dicem doktora
melisa sehrinaz yaren siz niye sohbete katılmıyorsunuz? kaydirigubbakcemile5
konuşacak konu bulamıyorsanız fikir veriyim :jeyyar: mesela yeni aldığım salon takımını nasıl bulduğunuzu söyleyebilirsiniz :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?