2010 Şubat Anneleri

güzel Şubat anneleri ben çıkıyorum evime gideyim artık hepinize iyi akşamlar.

opuyorumnanaktan

kızlar bende kacıyorum kocıs gelır 1 saate yemek moduna gecıyım yawastan aksama gelırım gene :gitme:

19 haftalığım canım.dr'um başlarda lekelenmem olmuştu o zaman yasaklamıştı bize de ilişkiyi, ama sonra herşey normala dönünce sorun yok dedi.ama işte spermlerin içerde bebişe bi zararı olurmu diye hep temkinli davranıyorduk.
saolun bilgileriniz için kızlar

ama hep uzanma dyolar bana bende hıcbıyere uzanmıyorum sımdı. hatta yengem zamanında perde asarken 5.5 aylık bebegını dusurmus te bana kesınlıkle hıcbıyere uzanma dıyor kadıncagız
ayyy Allah korusun!
ben de bazen mutfakta uzanıyorum ama mecburiyetten benim eşim böyle şeylere hiç inanmıyor o yüzden hiç yardım etmiyor mafoldumben

kızlar kim dedi lierac krem aldım fiyatı düşmüş diye ya... bizim burdaki eczanede 48 tl ye satıyolar... kozmetik marketlerden değilde eczaneden satın alın...

ne işe yarıyor canım bu krem?

kızlar ben de çıkıyorum kendinize iyi bakın hepppinizi öpüyorum yumukları da öpüyorum dikkat edicez artık bakalım hareketlerimize iyi akşamlar herkese zemuszemus

ay çok tembelim uyumuşum yine bütün arkadaşlar gitmiş gidenlerin tümüne birden iyi akşamlar canlarrrrrrrrrrrrrrrr:gitme:

merhaba kızlar doktora girdim bebisimiz 205gram olmus boyuda 14cm hersey iyi ayaklari kolari basi hersey guzel ama simdiyete gelince 10 dakika doktor ugrastı karnıma durmadan vurdu ama bizim ki bagdas kurmus orali bile dil kadin tam bakcak durmuyo yerinde bi gulduk esimle tam komedi tam emin diliz kızlar ama buyuk ihtimal benim de bir kızım olcak hic mutlu olmadim kendimi hep erkeye alistirmis tim ama allah saglikla bebisime kavustursun dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…