2010 Şubat Anneleri

Günaydın hepinize kızlar nasılsınız , Meleksen okudum yazını ve sabah sabah mahvoldum Allahım hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıklı sıhatli almammızı nasip etsin Allah kucağımıza ...,

BUarada canım kızın olacakmış çok sevindim çok güzel hayırlı uğurlu gelsin kızın inşallah...

Son düzenleme:
evet canım rep galiba puanın gavurcası delikafadulden
gavurcayla da aram pek iyi değildir ama :hulya:

salon takımın çoook hoş canım alkisalkisalkis ben açıyorum siteyi ama çoğu zaman başında değilim çalışıyorum başında olduğumdada geçmişi okumaya çalışıyorum sen burda göründüğüme bakma çoğu zaman değilim yerimseniben bak yazdım puanı hakettim galibaaaa:roflol:

ay çok kötü oldum ya :gitme: helede 3 sene bebek isteyip onca tedavi gördüm .... 2 aşılamada tutunca insan daha bi farklı oluyor ... kendimi bir an onun yerine koydum ayyyy ne zor ...Allah sağlık sıhhat afiyet versin acısını göstermesin:Saruboceq:

batmların normal olduğunu söylerelr ama ... bebek orda toplanmış olmasın sertlik varmı o tarafta:uhm:

Canım bu böyle karnımın oldugu yerde degıl ama tam da anlayamıyorum gogsumun altında karnımla gogsum arası gıbı bende tam anlayamıyorum o tarafa yatamadım aksam egılırken falan cok acıyor batıyor belkide üşütmüşümdür ama bakalım

özlem banada ikikere oldu o ama uzun sürmedi tam dediğin yerde bıçak gibi batıyodu.pofidiyede olmuş hatta doktora gitmiş bebiş ayağını oraya uzatmış ittiriyomuş.sen hareketlerini hissediyonmu

CNM midendir o gerilio.benimde oluodu.merak etme önemli değildir ama için rahat etsin dr ara sor istersen.

günaydın kıslar nasılsınız bakalım yerimseniben

walla meleksenin paylaştığı şeyle güne insan başlayınca pek iyi olamıyor.Ne yazıkki böyle olaylar yaşanıo ama arkadaşlar burda paylaşmasak sevinirim.yanlış anlama meleksencim beni ama ben böyle hikayelerden uzak durmaya çalışıyorum çünki ilk bebeğimi kaybetiğim için ben bebeğime bir eşya alırken dahi korkuyorum.eşimde öyle.tv de bile böyle bir olay çıktımı kapatıyoruz biz.doğumumuza az kaldı zaten.güzel şeyler paylaşsak daha iyi değilmi.

Hepinize günaydın kızlaar herkes iyi galibaazemuszemus

Meleksen gözün aydın canım kızın hayırlı uğurlu olsun

özlem banada ikikere oldu o ama uzun sürmedi tam dediğin yerde bıçak gibi batıyodu.pofidiyede olmuş hatta doktora gitmiş bebiş ayağını oraya uzatmış ittiriyomuş.sen hareketlerini hissediyonmu

Evet olabilir canım ben yeni hisstmeye başladım hareketlerını ama cok az arada boyle sakın ve olduugm zamanlarda dınlersem tıklamalarını hıssedıyorum sıpanın belkide dedıgın gibi olabilir doktora bır soralım bakalım ne diyecek :ecrin_bebek:

kızlar ya işim olmadığı sürece sabahtan akşama kadar pc başındayuım çoğumuzda öleyiz aca zararı var mı bebişe
arya yaptı mı alışveriş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…