2010 Şubat Anneleri

iyiyim canım sen nasılsın?

bebisim35 iyi geceler cnm nasilsin ay kızının cıcıleri cok tatlı bizde kız sa senın gibi kız cicileri almaya baslicaz doktor buyuk ihtimal kız dedi kız demedi ya korkuyom bi sonraki kontrole kadar :1shok:

bebisim35 iyi geceler cnm nasilsin ay kızının cıcıleri cok tatlı bizde kız sa senın gibi kız cicileri almaya baslicaz doktor buyuk ihtimal kız dedi kız demedi ya korkuyom bi sonraki kontrole kadar :1shok:

iyi geceler canım iyiyim
sağol canım kız cicileri çok şeker oluyo hayırlısı olsun bakalım ne zaman gideceksin kontrole?

bugun gitik cnm ya 10 dakika ugrastı doktor ama bi ayaklarila bagdas kurmus kadin karnıma pat pat vuyo makinele bizimki orali dil bir kac defa gorunur gibi oldu kadinda buyuk ihtimal bebek kız dedi bizimde esimle kafamiz karisti buyuk ihtimalde yani yuzde yuz kız demedi haftaya persembe veya cuma 3 lu testimizi alinca lutfen yıne bi bakarmisiniz cinsiyete bizim kafamiz karıstı dicem

ya gerçi bizimki de kapamıştı ama dr çok kısa bir süre gördüm dedi %95 kız dedi zaten kız gibi geliyodu bize bayramdan sonraki haftasınu gitcez yine inş bu sefer rahat gösteriri bebişim walla biz kıza odaklandık sürpriz yapmaz inş bizimki de

hayırlı sonuçlar olsun canım.ahh bende ne çok kız istedim.hatta çin takvimi bile uyguladım ama dr'um erkek diyor ısrarla.doğmadan tam anlayamıycaz heralde ne olduğunu.ama alıştım erkek fikrinede gamyoncuiremsu.sende sanırım zamanla alışırsın canım.

kız istiyoduk biz de ne biliyim sağlıklı olsun öncelikle de eğer erkek çıkarsa büyük şok olur heralde ama tabi ki alışır insan değiştiremicez ya hem o da sevilir ya

kız istiyoduk biz de ne biliyim sağlıklı olsun öncelikle de eğer erkek çıkarsa büyük şok olur heralde ama tabi ki alışır insan değiştiremicez ya hem o da sevilir ya

sevilmezmi yaaa.adam kıyafetleri aldım oğluşuma kaptan olcak benim yakışıklım.kıyafetlerini alırken sadece kızlarınki şirin sanırdım ama erkeklerinkide az kalır değil.

evet oyle tatlım ama bende erkeye odaklandim bana erkek geliyo ama saklikli olsun kızda bizim erkekte bizim bali emin olalimda alis verisini allalim yıne bi riza edicem bende 3 luyu getirince deneyin yine diye ya karnıma kadin vura vura canım acidi vala durmuyoda yerınde cok yaramaz olcaklar cnm bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…