ewvet ya bende sevindim teslim olmuş kız.
kızlar ya işim olmadığı sürece sabahtan akşama kadar pc başındayuım çoğumuzda öleyiz aca zararı var mı bebişe
arya yaptı mı alışveriş canım
cnm bende hep başındayımwalla uzak tutarsan yok diolar ama bilemiyorum.eşim kızıo bazen bana.
Kızlar bende dün akşam sonunda buldum elbise hamile kıyafeti degıl ama cok guzel oldu hem hamıleyken hemde daha sonra gıyılebılecek bır elbıse annemle bırlıkte alısverıse cıkmısdık elbısemıde buldum ya cok sevındım sonra annemle oğluşumuza ciciler aldık bir kaç parça yavaş yavaş almaya başladık artık çok zevkli oluyor
ay ne bilim benim eşimde kızıyo ama duramıyom canım sıkılıyo.iy yapmışınız güle güle giy canım bebeişinin şansıdır canım oo yesin onu teyzesi.kaydirigubbakcemile3
walla meleksenin paylaştığı şeyle güne insan başlayınca pek iyi olamıyor.Ne yazıkki böyle olaylar yaşanıo ama arkadaşlar burda paylaşmasak sevinirim.yanlış anlama meleksencim beni ama ben böyle hikayelerden uzak durmaya çalışıyorum çünki ilk bebeğimi kaybetiğim için ben bebeğime bir eşya alırken dahi korkuyorum.eşimde öyle.tv de bile böyle bir olay çıktımı kapatıyoruz biz.doğumumuza az kaldı zaten.güzel şeyler paylaşsak daha iyi değilmi.
Kızlar Günaydın a.s.
geçmişi okudum da geldim, meleksen kızın hayırlı olsun canım.
akpakcım salon takımın hayırlı olsun, aryacım sende ciciler almışsın güle güle giy.
Bu arada hepinize rep vermeye çalıştım, gözden kaçanlar olduysa ben genelde hergün veriyorum yine veririm üzülmeyin olurmu.
güle güle giy cnm.oğluşunda güle güle giysin inşallah.ya aslında bende bişiler baktım aama kışlık sezon tam açılmamış burda birde geçen seneki kıyafetleri koymuş bazı mağazalar.kısa düz çizme alıcaktım onda da içime sinen bulamadım bir tane beğendim çok içime sinmedi aama eşim onu alıcak bugün.benmi zor beğeniyorum artık düzgün birşey bulmak zormu anlamadım.
aryacım insan onlara herşeye kıyıyo ama pahalı güzelim ya
kızlarrr ya bu puan nasıl verılıyor banada anlatırmısın bende yapayım :):)
Sağol hayatım teşekkür ederim 1 haftadır bende geziyordum bulamıyordum sonunda buldum ya cok mutlu oldum sende bulursun busene vıtrınlerde pek guzel bırsey yok zaten sinir oldum dolasırken ya...
arya dur kız heycanlanma daha yolun yarısına gelmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?