2010 Şubat Anneleri

ewvet ya bende sevindim teslim olmuş kız.

az yatar çıkar bak görürsün.ama olsun az da olsa cezasını çeksinde.o anne babanın hali beni çok üzmüştü.

bu arada dün alışverişe çıktım şanslı günümdeydim galiba..koton dan elbisemin içine siyah bady aldımm üstünde 19 tl etiket vardı kasaya gittim kadın demezmi 3.99 şok oldum o kadar siyah bady içinde indirimli olanı bulmuşum peşimden diğer kadınlarda koştular yoktu aynısındankaydirigubbakcemile3 hatta bende olsaydı başka renklerinide alışcaktım.3.99 bady aldım 7.50 çorap.kaydirigubbakcemile3 kıızımada elbise beğendim kanz dan ama cesaret edemedik babasıyla almaya.ama babası alır bugün belki.böyle işte fatoş teyzesi biz dün çok gezdik anne kız çok yorulduk.

kızlar ya işim olmadığı sürece sabahtan akşama kadar pc başındayuım çoğumuzda öleyiz aca zararı var mı bebişe
arya yaptı mı alışveriş canım

cnm bende hep başındayımwalla uzak tutarsan yok diolar ama bilemiyorum.eşim kızıo bazen bana.

Kızlar bende dün akşam sonunda buldum elbise hamile kıyafeti degıl ama cok guzel oldu hem hamıleyken hemde daha sonra gıyılebılecek bır elbıse annemle bırlıkte alısverıse cıkmısdık elbısemıde buldum ya cok sevındım sonra annemle oğluşumuza ciciler aldık bir kaç parça yavaş yavaş almaya başladık artık çok zevkli oluyor

cnm bende hep başındayımwalla uzak tutarsan yok diolar ama bilemiyorum.eşim kızıo bazen bana.

ay ne bilim benim eşimde kızıyo ama duramıyom canım sıkılıyo.iy yapmışınız güle güle giy canım bebeişinin şansıdır canım oo yesin onu teyzesi.kaydirigubbakcemile3

walla meleksenin paylaştığı şeyle güne insan başlayınca pek iyi olamıyor.Ne yazıkki böyle olaylar yaşanıo ama arkadaşlar burda paylaşmasak sevinirim.yanlış anlama meleksencim beni ama ben böyle hikayelerden uzak durmaya çalışıyorum çünki ilk bebeğimi kaybetiğim için ben bebeğime bir eşya alırken dahi korkuyorum.eşimde öyle.tv de bile böyle bir olay çıktımı kapatıyoruz biz.doğumumuza az kaldı zaten.güzel şeyler paylaşsak daha iyi değilmi.[/QUOTE]

haklısın canım bende okudum az önce çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum
bende okuyunca hemen benim başıma da gelirse diye düşünüyorum hamilelik en mükkemmel duygu ama hep bir kaybetme korkusu oluyor hormonlardan mı ne ay üzüldüm şimdi mafoldumben

güle güle giy cnm.oğluşunda güle güle giysin inşallah.ya aslında bende bişiler baktım aama kışlık sezon tam açılmamış burda birde geçen seneki kıyafetleri koymuş bazı mağazalar.kısa düz çizme alıcaktım onda da içime sinen bulamadım bir tane beğendim çok içime sinmedi aama eşim onu alıcak bugün.benmi zor beğeniyorum artık düzgün birşey bulmak zormu anlamadım.

Kızlar Günaydın a.s.

geçmişi okudum da geldim, meleksen kızın hayırlı olsun canım.

akpakcım salon takımın hayırlı olsun, aryacım sende ciciler almışsın güle güle giy.

Bu arada hepinize rep vermeye çalıştım, gözden kaçanlar olduysa ben genelde hergün veriyorum yine veririm üzülmeyin olurmu.

ay ne bilim benim eşimde kızıyo ama duramıyom canım sıkılıyo.iy yapmışınız güle güle giy canım bebeişinin şansıdır canım oo yesin onu teyzesi.kaydirigubbakcemile3

Kız haklısın onun şansı galiba ben hep kazık yerdimkaydirigubbakcemile3 kızıma beğendiğim elbise kadife kışlık yeni sezon 69 tl çokmu sence?miinicik bişi.ya bebek kıyafetleri ne kadar pahalıymış ordan 3 parça birşey alsam 300 bulur.ki ben 3 parçayla durmam.

haklısın canım bende okudum az önce çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum
bende okuyunca hemen benim başıma da gelirse diye düşünüyorum hamilelik en mükkemmel duygu ama hep bir kaybetme korkusu oluyor hormonlardan mı ne ay üzüldüm şimdi mafoldumben[/QUOTE]

cnm saolsun meleksencimde bizimle paylaşmak istemiş ama kendide etkilenmiş.ister istemez etkilenio insan.aklına negatif şeyler getirio.ben sitede bile gezmiyorum artık böyle haberler denk gelicek die.kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum hep iyi şeyleri düşünüyorum.hayat işte acı şeylerde çok var Allahım sabır versin.

günaydın tatlım saol.:1hug:

CENİN'İN GÜNCESİ
17 hafta yaşındayım; anneciğim kendini görebildiği ayna denen bir şeye bakıyor, karnının büyüdüğünü söylüyor, kasıkları ağrıyormuş ve çok terliyormuş. Tabi ben önceki yaşlarıma göre daha hızlı kilo aldığımdan anneciğimde kilo alıyor. Cildimin altında yağ depoluyorum artık, kalbimle günde 30 litre kan pompalıyorum, ben de çok yoruluyorum, bazen de korkuyorum, geçen gün birisi ince uzun bir boruyla suyumdan çaldı, sonradan öğrendim ki, doktor benim suyumu test edecek, benim sağlıklı olup olmadığıma bakacakmış.

18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…

19 hafta yaşımdayım; anneciğimle babacığım doktorda bir alete bakıp benim hareketlerimi seyrettiler. Ama ben büyüdüğüm için anneciğimin beli ağrıyormuş, buna çok üzüldüm. O da topuklu ayakkabılar giymemeliymiş babam öyle diyor, neden giyiyor ki. Biz de tekrar doktora gittik. Anneciğimin kalçaları ve memeleri büyüdüğü için çatlaklar oluşuyor, çatlak olduğundan dolayı da kaşıntı oluyormuş, doktor dedi ki bol sıvı almamız gerekiyormuş, bir de çatlak kremi kullanmalıymışız. Eğer cildimiz kurumazsa çatlak olmazmış. Benim çatlaklarım yok ama her yanım o tüylerle kaplandı bu da yetmezmiş gibi annemin sürdüğü çatlak kremi gibi bir şeyi o küçük ressamlar her yerime sürüyor. Bunun adı vernix imiş. Bu beni sudan korumak içinmiş, ukala küçük ressam dedi ki, biraz daha bu suyun içinde kalırsam buruş buruş olacakmışım.

20 hafta yaşıma girdiğimde beni şaşırtan başımın üzerinde çıkan saçlar oldu, onlara alışamadım bir türlü. Bu aralar karnım guruldamaya başladı, şu tatlı parmaktan mı acaba ne dersiniz? Kemiklerim çok güçlü olduğu için hareket edebiliyorum, bir de anneciğimin sesini duyduğumda o da beni duyabilsin diye bağırıyorum ama duymuyor, ben de onu tekmeliyorum böylece benimle konuşuyor. Ona boyumun 25 cm. kilomun 340 gr. olduğunu söyledim. Annem aynanın karşısında kendi kendine konuşuyor “zaman ne kadar çabuk geçiyor, karnım epey büyüdü” diyor herhalde benim onun göbek deliğiyle aynı hizada olduğumu fark etti, her yaşımda bir cm. yukarı çıkacağım, göbeğinden geçen o çizgi koyulaşmaya başladı, ama doğumdan sonra tamamen kaybolacakmış. Biz çok sağlıklıyız; anneciğim gereksiz kalori almıyor, iyi besleniyor.

Sağol hayatım teşekkür ederim 1 haftadır bende geziyordum bulamıyordum sonunda buldum ya cok mutlu oldum sende bulursun busene vıtrınlerde pek guzel bırsey yok zaten sinir oldum dolasırken ya...

aryacım insan onlara herşeye kıyıyo ama pahalı güzelim ya

walla haklısın cnm pahalı geldi banada ama bir görsen çok cici.giyeceğide 4 ay en fazla.ama dayanamam alırım ben biz daha hiçbirşey almadık.annanesi babannesi aldı bişeyler.annemde elbise örüyormuş.bana bebekken ördüğü elbisenin aynısından örücekmiş.annemi ilkkez bişey örürken görüyorum iş hayatı olduğu için hiç görmemiştim şaşırdım.Ben çok heycanlanmaya başladım ya.az kaldı sankiAllahım sağsalim kucağımıza almak nasip eder inşallah.

Sağol hayatım teşekkür ederim 1 haftadır bende geziyordum bulamıyordum sonunda buldum ya cok mutlu oldum sende bulursun busene vıtrınlerde pek guzel bırsey yok zaten sinir oldum dolasırken ya...

demekki bir beğenemeyen ben değilmişim esnafta ne yapsın kriz var geçen seneki kışlıkları çıkarmışlar.ya birde kalite iyice düştü giyimde.eskiden olsa birsürü şey beğenirdim.vitrinlerde de hep zirzop şeyler var.bulmana sevindim senin.bende bayramdan sonra yine çıkarım artık tayt üstüne bir kazak alırım uzun tamam başkada bişi almam herhalde.kiloları verince hepsi kalıcak dolapta.

arya dur kız heycanlanma daha yolun yarısına gelmedik

kız geldik ya yarısına kaydirigubbakcemile3 zaman yavaş geçiodu birden hızlı geçmeye başladı bana neden bilmiyorum.bir arkadaşım var yeni doğum yaptı 2 ay oldu dün o aradı dioki hamileliğimle ilgili hiç birşey hatırlamıyorum sende öle olucaksın dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…