Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar drum bugün çağırdı apartopar gittik kalp atışlarını görmek için kalbini gördük pıt pıt atıyor.allahım sana şükürler olsun 1boş 2 kimyasal gebelikten ve1 buçuk yıldan sonra sonra
selamunaleykum kıslar bende subat annesı olcam ınsallah bebısımız 8+4 gunluk Allah'ım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın :CüvCüv:
slm kizlar ben geldim gerci uzun zamandir burdayim da gecmisi okumaktan anca yazabildim :)
ben suanda sadece elevit kullaniyorum, hamile kalmadan 1 ay once baslamistim. en son gittigime druma sordum elevitteki folic asit yeterli mi diye bakti ve yeterli dedi..ekstra bir ilac almana gerek yok dedi..ama cogunuz folic asid kullaniyorsunuz heralde..
birde benim bildigim kadariyla demir ilaci hamilelikte tek basina tavsiye edilmiyor. kabiz sorunu hamileligin en buyuk sorunlarindan birisi demir hapinin da en buyuk yan etkisi kabiz yapmasi zaten..bir kac websiteden okumustum drunuz onermeden demir hapi kullanmayin diye..
kızlar gelecek ay bızde gobıslerımızın resımlerını koyalım kaydirigubbakcemile3
kızlar gelecek ay bızde gobıslerımızın resımlerını koyalım kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaaaaaa bak şimdi yaa :)
defolmak ne demek teyzoşumuz...
gitmeee... gitme ki, bizim ilk gebeliklerimiz malum, tecrübelerinden faydalanalım. yerimseniben
canım aşkolsun nasıl söz o öyle duymamış olalım, biz seni sohbetini seviyoruz ve bizi bırakayım deme sakın
Hayırlı kandiller arkadaşlar, Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin , rabbim çocuğu olmayanlarıda en kısa zamanda sevindirsin inşalllah ......
sağolun kızlar rahatladım valla sağolsun bir grup daha var takip ettiğim onlarda çok moral verdi
hepinize hayırlı kandiller yarın görüşmek üzere
allahım herkese nasip eder inşallah
ozaman bol bol kayisi ye cnm faydasi oluyor baya
yaren h cnm ne zamandır aklımda liste için tşk ederiz ellerine emeğine sağlık:)
arkadaşlar drum bugün çağırdı apartopar gittik kalp atışlarını görmek için kalbini gördük pıt pıt atıyor.allahım sana şükürler olsun 1boş 2 kimyasal gebelikten ve1 buçuk yıldan sonra sonra
selamunaleykum kıslar bende subat annesı olcam ınsallah bebısımız 8+4 gunluk Allah'ım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın :CüvCüv: