günaydın kızlaaar moralleri yüksek tutalım sıcaklarla mücadeleye devam edelim ben biraz zorlanıyorum ama yapılacak bişi yok hemde çalışırken.
kızlar ben bi kaç kere belimin üzerine düşmüştüm eskiden (biraz sakarımdırda) acısı şimdi çıkıyor kilomda var bazen sağ ayağımın üzerine basamıyorum kitleniyorum sanki 3. ayda hamilelik platesine başlıcam beli kuvvetlendirmek için doktorumla öyle konuştuk bide karnım çok şiş böyle şişliği olan varmı aranızda
canım benimde çok fazla şişliğim oluyo hatta bazen karnım patlıycak gibi hissediyorum 9 aylık hamile biriyle kapışırım yani öyle şişiyorum Allah yardım etsin hepimize...
mrb kızlar allah hepinizin bebişini sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bende 2009 şubat annesiyim..bişi sorcam.......folik asit kullanıyomusunuz çok önemli bebekte oluşabilecek bazı kusurları önlüyo.....
Allah bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri bizede göstersin inşallah sende sağlıklı sıhatli büyütürsün inşallah bebeğini... folik bi çoğumuz kullanıyoruz bazılarımızda doktor tavsiyesiyle folik yerine geçen farklı haplar kullanıyorlar...