anlıyorum seni canım yaşadıklarını ben de yaşadım gerçekten çoooooook zor oluyor.
yeni biriyle aynı evde yaşamaya alış, yeni bir eve alış, yeni sorumluluklara alış, yemek yapmaya evi temizlemeye alış....vs.
böyle uzayıp gidiyor değil mi? bir de hailelik ve hamileliğin verdiği psikoloji herşeyi daha da zorlaştırıyor. bir de anlayışsız bir eşin varsa :mymeka:
Allah yardımcın olsun
Dediğin doğru ya, yeni eve alışmaya çalışıyorum, neresini nasıl temizleyeceğim bu halsizlikle, eşim çok yemek seçiyor ne yapsam beğenmiyor annesi çok iyi yemek yapıyordu ben de alınıyourm..benim yemeklerim mi kötü düyorum.. zaten yemeklerimi ben de begenmez oldum, hamilelikten ağzımın tadı kaçtı, yada evlenince beceriksizleştim... evi çekip çeviremmiyorum herşey yabanci evde.. bütün gün işteyiz halsizlik yorgunluk, sürekli uykum var, eşimle daha yeni evliyiz ama anlayamadik, pek gorusemiyoruz.. morelim bozulluyor bebeişim rahatsiz olacak diye içimi sıkmamaya çalışıyorum.. Eşime iyi davranmaya çalışıyorum ama o da ben sevgilimi geri istiyorummm eşten bişey anlamadık diyor bazen daha da canım sıkılıyor saka da olsa gercek galiba.. nafile ben hep uyuyorum... Allah'tan eşim yine de anlayışlı o kadar sıkıştırmıyor, ev işlerine falan yardim ediyor
opuyorumnanaktan