hayırlı olsun canım maaşallah bebişine bizlerde bakalım yavaş yavaş veririz artık cinsiyet haberlerini bizim her ikisinede ihtiyacımız olduğu için rabbim hangisi hayırlısıysa onu versin inşallah
Saol canm .Bizimde her ikisinede ihtiyacımız var saglıklı olsuın kız erkek farketmez tabikide . Benimde ilk bebeğim.:)
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inş. kaçıncı haftadasın? erken belli oldu galiba.
Saol canm amin inşallah . 12. haftamdayım. Ama doktorum 3. ayda belli olmaya başlar demişti. Nitekimde öyle oldu.
hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiip etsin.hihoyyyt
Amin canm inşallah hepimizi.
gözün aydın canım![]()
Saol canm .
kızlar herkese slmm pazar pazar çalışıyoruz biz bebişimlşe(( var mı başka işyerinde olan
hepinize iyi pazarlar öpüyorum sizi..
Bende pazar pazar çalışan hatta özel tatil günü bilmeyenlerdenim.Kendi iş yerin olunca mecbur duruyorsun.
mrb şubat anneleri nasılsınz canlar nasıl gidiyor?benim bugün tam 10 haftalık oldu nette bazı testlerde 11 haftalık çıkıyo bende anlamadım doktorumun hesabına göre 10 haftalık şuan bebişim.kanaması olan arkadaşlar geçmiş olsn kendinizi yormayın derim dikkat!!!bayanlar benim sizlere bir sorum olacak eşinizle ilişki durumunuz hakkında bir şey dedimi doktorunuz benim doktorum hiç bir şey demedi her zamanki gibi diyo aklıma takıldı ama yinede ben dikkat etmeye çalışıyorum sizler ne durumdasınz hepinizi öpüyorum bebişlerinize iyi bakın...
Canım sen yine dikkat et bazı doktorlar yasaklar koyuyor bazıları da aynı akışında devam etsin diyor .En iyisi doktoro sor.